Oradea (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu va scriu din nou la ora asta sa va spun ca am rezistat la chef.
Adica m-a doftoricit unchiu-meu si mi-am revenit.
Ca de obicei, matusa-mea s-a intrecut in bunatati culinare si am reusit sa le gust pe majoritatea. Asta e un semn bun si totodata mi-a trecut si durerea de cap.
La dimineata devreme plec cu Mariuca in sat, asa ca va doresc o duminica placuta. Afara ploua, ploua si iar ploua. Ca vara. Nu degeaba sunt 8 grade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!

Moni-m-ai facut sa rad de buna dimineata

Merce, cred ca intreaba, pt ca sunt scoli in Oradea unde si in clasele I s-au distribuit biletele pt acordul parintilor privind vaccinarea.Am vorbit cu o prietena cu copil de 7 ani, care era consternata. Si apoi sa nu ziceti ca nu vor sa vanda vaccinul cu orice pret http://www.bihon.ro/stiri/oradea-bihor/articol/dau-vaccin-cu-orice-pret/cn/news-20100107-02431487
Am inteles ca doza de mercur din vaccin e foarte mare pentru sistemul nervos al copilului.

Gabi-zi-ne, te rog, cum e privita porcina in Italy, tot o mare isterie?? Ca ei is mai latini ca noi

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

cristina-exact din aceasta cauza si noi va tb sa dam raspunsul si desi eram 100% impotriva pana acum 2 saptamani, atunci cand e afectat cineva si moare chiar si din cunoscutii indepartati iti pui problema daca nu cumva noi gresim cu acel nu.

moni-multumesc, poti sa mi spui cat a fost?Vreau sa i fac biei dar inca ii curge nasul numa bine daca nu l ar avea pe stoc inca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

MERCE, a fost 168 ron.

LAURA, Luca e bine, sunt zile cand e un dracusor care ma exaspereaza si ma consider cea mai incapabila mama din lume, dar sunt si alte zile cand e atat de dragastos si de scump ca imi vine sa-l pap! In fiecare zi pupa burtica si o mangaie si cand il intreb "unde e Alex?" arata burtica, stie ca acolo e, eu sper sa aiba aceeasi atitudine pozitiva si dupa ce se naste bebe, insa asta probabil va depinde foarte mult si de cum vom sti noi sa il implicam si sa nu-l dam deoparte.

Burtica e si ea bine, sper, sunt cateva potentiale problemute insa sper sa se infirme la morfologia fetala, pe care o voi face in Debrecen la inceputul lui febr. Oricum ce stim deja 100% e ca e tot baietel.

SIMI, distractie placuta cu Mariuca!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 20+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Sincer, nu prea am contact cu italieni, doar cu romani care lucreaza printre ei, deci nu prea stiu... noah, barbatii nu-s ca femeile, ei la job discuta doar de probleme de munca, eventual despre cate o pipitza frumusica, dar despre vaccin la adulti si copii.... cam nu le sta in fire

Eu eram total antivaccin pana saptamana asta. Dar de cand m-a doborat gripa asta urata (se pare ca era totusi versiune de gripa umana si nu "animalica" gen porc sau pasare) parca vad altfel lucrurile.
Si eu am citit in mai multe locuri, ca acel cantigrip nu e pt tineretul sub 16 ani, cica va apare versiunea pt copii. Pana atunci asteptam, si ne imunizam cu capsule de usturoi, vitamina C, si alte leacuri babesti.

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu astept varianta optima pt tot clanul la vaccinul asta controversat.
Moni, nu uita de cadoul ce-l va aduce bbAlex lui Luca, stiu ca asta e un bun truc folosit de mamici sa fie fericit puiul mare

O duminica frumoasa tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

aici produsele noi

*BAZAR - MARE - BAZAR*
*INVITATIE PT.MAMICI DE FETITE DE 2-5 ANI*
*HAIDETI SA-I AJUTAM
PE BOGDAN SI surioara lui - ISABELLE -
SA AJUNGA LA MEDICI PE 28 IANUARIE !

Mergi la inceput

DARIA, daaa, categoric ii va aduce un cadou, deja ne-am gandit cu sotul sa fie o tricicleta, ca tot voiam noi sa-i luam la primavara...

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

wow Moni esti deja pe juma` de druuum? Acum mi-am dat seama ca ai deja 20 sapt, vai ce trece timpul!
Cadoul din partea lui bb mic e idee buna, si Robert a primit cadou de la Lili, si sa piperam si mai tare, am vazut cutia de la cadou si la ecograf in timpul sarcinii!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

GABI, dap, am ajuns la jumatate, sper sa ma ajute Dumnezeu sa trecem cu bine si de a doua jumatate. Cadoul cand i l-ati dat lui Robert? Cand ai plecat la maternitate sau cand v-ati intors?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_or

Aaaa, ca mi-am amintit, hai ca trebuie neaparat sa va povestesc ce viseaza o femeie gravida noaptea Am visat azi noapte ca eram invitata la un concurs de torturi, in calitate de degustator... Si era o sala mare cu mese de jur imprejur si cu o multime de torturi si prajituri, care mai de care mai aspectuoase... Iar ca degustatori erau in majoritate membri DC, desi parca si ceva colegi de-ai mei de liceu, ce mai, un talmes balmes cum e de obicei in vis. Iar presedintele juriului ghiciti cine am visat ca era? MARIUS Hehe, ca tot e membru de vaza si fondator al DC, nu? Asa, si eu dadeam tarcoale meselor sa vad langa care tort sa ma plasez strategic pe cand se da "pe locuri fiti gata start" la degustare, deja se umplea sala de oameni si cand sa incepem sa mancam... ma trezeste Luca! Se smiorcaia ca ii trebuia laptele de dimineata Dupa aia degeaba am tot incercat eu sa invoc imaginile alea cu torturi, ca n-am reusit sa-mi continui visul.

Asta ca sa stiti cam ce ma preocupa pe mine in perioada asta

Nu cumva am inchis eu in calitate de moderator subiectul cu tortul? Poate de aceea nu ai mai avut acces la vis.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput