Oradea (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

La Multi Ani Ioana de Marius!!

Noi suntem bine,ziua teme si tenis,seara nu prea mai apucam mare lucru ca picam de oboseala.

Va

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

multzam... nu e raceala, e un virus foarte urat (sper ca nu e porcina) ma doare gatul, am avut febra foarte mare ieri, si dureri de nesuportat peste tot- ureche, rinichi, ganglioni, articulatii, m-a durut si sa stau intinsa in pat. Cand luam un nurofen extra, ma mai lasa si febra, si durerea, iar dupa 2-3 ore aceeasi poveste. De alaltaieri seara am inceput sa iau si antibiotic, stiu ca in viroze nu e necesar, dar va trebui sa ma pun pe picioare pana luni, si cu gatul meu rosu nu vreau sa risc ceva si mai urat.

Conquiztadorul jucam si noi, mai ales Robert eu doar din spatele lui

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mneatza
Gabik, sanatate multa la tine
Moni, cu mana pe inima zero efect post vaccin, har Domnului
Insa ai voie sal vaccinezi daca tu esti gravida ? Intreb si io, ca nu stiu.
Marius, sa ti traiasca Ioana

Mercedes, pe unde umblati ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, multa sanatate, nasol rau cu virusii astia! Sa te faci bine cat mai repede!

SIMI, evident ca n-am rezistat si mi-am facut si eu cont pe conquiztador si am stat aseara pana la 23.30 (as fi stat eu si mai mult dar Luca se mai scoala noaptea uneori si n-am vrut sa fiu chiar varza), chiar ca foarte fain jocul...

DARIA, Doamne ajuta sa n-aiba niciun efect secundar nici la noi! Mai, eu am tot stat si analizat situatia, am citit mai multe pe net si acolo zice ca teoretic numai daca apar pustule (care au aparut la mai putin de 4% din subiectii vaccinati si studiati) ca reactie secundara la vaccin m-as putea infecta de la Luca. De aia am intrebat daca la voi au aparut. Oricum e muuuult mai mica sansa sa ma contaminez asa decat daca face Luca varicela normala si nu mai vreau sa trec prin spaima asta, nu mai vorbesc si de inconfortul lui Luca daca face boala. Mai multi copilasi de la noi de la pepenasi au facut in ultimul timp si unii chiar forme urate de tot, as vrea sa-l feresc pe pitic de asta.

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moni, eu merg la pediatra noastra care este extraordinara, parerea mea si ea m-a asigurt ca e fara efecte. Si asa a fost. Eu n am facut niciodata varicala si a spus ca n am cum sa fac doar vaccinand ploada. Insa ziceam de tine ca ai burtica.
Prietenul nostru facuse varicela, vaccinat fiind in urma cu un an si a avut in total 10 bube, deci usor de tot.

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Moni, ia-o mai usor cu conquiztadorul nocturn, ca bb se va obisnui cu viata de noapte, si atunci vai de capul tau:) (zis-am acum o maaare prostie, cred ca ar trebui s-o iau mai moale cu calmantele, nu?)

Incerc si eu sa ma refac, dupa masa asta mi-am refacut sufletelul, iesind la un centru comercial, ca m-am saturat de pat si de tv. Am rezistat destul de bine cateva ore, vreo 6 ore fara calmant, dar cum am ajuns, am atacat blisterul de nurofen. Insa am luat la fiimea o masca de carnaval roz-violet cu flittere, mult prea roz pt gustul meu, dar ei o sa-i placa Sunt taaare fericita, am gasit pt fiumeu blugi Levi Strauss cu 1 euro, la Metro, era singura bucata, am verificat pretul la vreo 3 cititoare de pret sa fiu sigura

Moni, apropo de vaccin: prietena mea si-a vaccinat copiii pt varicela, saptamana urmatoare le-a iesit la amandoi, a tinut vreo 5-6 zile, aveau doar cateva bube. Dar totusi au facut varicela in urma vaccinului. Eu te-as sfatui sa mai astepti pana nasti, asa as face in locul tau.

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!

Gabi-sanatate si drum bun!! Cred ca abia asteapta copiii sa vii cu cadourile

Moni-si io zic ca da dependenta jocu'...noroc ca nu prea am timp, ca altfel, as sta lipita de el!

Am reusit sa ma culc la 1 si sa ma trezesc la 5, cand s-a autodeclansat soneria.Pana a ajuns C sa scoata bateriile, somnul meu fugise de mult!

O zi faina!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

GABI, pai cred ca indiferent de conquiztadorul meu si bebe nr. 2 imi va face praf noptile, daca se adevereste ca precum e in burtica asa va fi si dupa. Exact ca si Luca, cel mai activ e pe la 12 noaptea, mama ce suturi imi trage, ba mi se pare ca e si mai activ decat Luca noaptea, ca si daca merg la wc noaptea incepe sa ma suteze, iar dis de dimineata ghici cine imi trage suturi?

Cat despre vaccin, l-am luat deja si cred ca il va face luni, oricum din ce am studiat riscul de infectare e muuult mai mare daca face varicela normala. Si acum incepe iar sezonul varicelei, eu am tras spaima ca fac varicela la inceputul sarcinii, cand a facut sotul asa din senin, fara sa mearga in niciun loc deosebit decat la cumparaturi, pt. ca nimeni din cunostintele noastre nu a avut in perioada aia, sa zic ca de acolo a luat. Am asteptat sa am 20 de sapt. de sarcina pt. ca am citit ca dupa 20 de sapt. riscul pentru fat daca face mama varicela e practic inexistent. Insa daca fac cumva la vreo sapt. sau mai putin inainte sa nasc, atunci e aproape sigur ca si fatul va avea varicela congenitala si e grav de tot, cea mai grava situatie posibila. Deci, aleg sa-i fac vaccinul acum, iar in caz ca face bubite il predau pe mainile sotului pana ii trec.

Multa multa sanatate iti doresc, Gabita, sa treaca odata afurisitul de virus!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 19+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Moni iti tin pumnii sa fie totul in regula cu vaccinul!
Pt copii nu prea am surprize, le-am cam aratat aproape tot ce am luat pana acum, in afara de un dinozaur (tot roz, bineinteles) cu un zambet de psihopat ceea ce va fi din partea Zanei Maselute daca ne pica urmatorul dinte, ca iar se clatina vreo 3...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu am fost la Obi sa vad ce noutati au in materie de flori la ghiveci. Slaba oferta. Am luat totusi o orhidee si ghivece multe caci anul asta voi avea o colectie mai mare de achimenes si violete. Sper sa-mi reuseasca experimentul.
Nota - orhideea e cadou, ca avem o aniversare planificata pe dupa-masa, iar eu prefer sa daruiesc flori la ghivece decat un buchet de flori, care e efemer.
Ma tot incearca de 2 zile o criza de colecist, asa ca am trecut pe fructe. Ieri am mancat clementine, azi pomelo. Cam asa se intampla dupa sarbatori.

Mergi la inceput