Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Andra-s Doamne ajuta sa fie totul bine, sa stea bebe la caldurica in burtica!!!

Data nasterii mele 4.09.1982, bebe fetita (fara nume inca)

Mihaela24+ si Elena Maria (9 aug 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, ca m-ati indispus cu vestea despre ANDRA.
Saracuta, sigur va fi bine, nici cu cred altceva, doar ca uite prin ce emotii trebuie sa treaca acuma in prag de sarbatori.

Doamne ajuta sa fie bine!

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Alina, multumim de vesti.
Andra avea nr-ul trecut in lista si i-am trimis un sms in care i-am spus ca toate suntem alaturi de ea si ne rugam pentru ea si bebe mic.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DAYANARA - Mi-am facut parul (nici eu nu stiu in ce culoare), este un fel de saten-roscat, dar inchis. Nu-mi sta rau, dar nu sunt eu. Cu toate ca la sarcina asta am stat ca strutul pitita si n-am facut poze, poate de sarbatori oi face cateva si vedeti cum imi sta. Pe langa asta imi admirati si obezitatea ca eu deja sunt namila.
Cred ca tot cam atatea kg voi lua pana la final, ca si la Dami, adica 30.

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Mi-a raspuns Andra la sms si mi-a zis ca e internata de ieri, ca bebe ecografic este bine, e mai mare cu 2 sapt, dar ca sunt 90% sanse sa nasca prematur. Ne multumeste tuturor si ne pupa. A zis ca ne tine la curent. Offf, poate totusi mai sta bebe un pic.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Marina, Dayanara -
Irina e zurbagie ca de obicei, chiar ma intrebam - daca nu facea atunci peste 39, cum mi-as fi dat seama ca are infectia asta, pentru ca a doua zi zburda iar ca de obicei.
Asta seara sper sa scapam de branula, sa vedem hemograma.

Miria - multumim de retete, eu sunt fan salam de biscuti. Dar spune-mi care iti place tie si pe care o faci de obicei, ca sa stiu ce incerc prima data

Marina - multumesc pentru informatiile despre Herghelegiu, o sa le transmit mai departe .

Andra - imi pare tare rau, tin pumnii sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mihaela da, eu intrebasem, mie pe la 19 saptamani mi.au spus ca am colul lung , permeabiul 1 cm, dar mi.a spus ca nu e nici.o problema, nimic de rapaos, asa cum la inceput cand sangeram am primit clar indicatii de repaos si eu ma gandesc ca daca era ceva mi se spunea si acum, dar stii cum e omu cand n.are ce face...

miria, nici eu nu credeam ca e posibil, dar tot pe la 30 cred ca pun:)) lasa ca avem timp sa slabim dupa

oana foarte frumos gestul tau
i.am scris si eu dar ivan imi sufla in urechi si peste tot , asa ca nu m.a dus capu sa trimit din partea tuturor, sper ca am fost destul de coerenta in ce.am scris

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

am primit mesaj de la andra, s.a emotionat foarte mult , pt toate de aici, a spus ca suntem dragute
e bine dar poate naste oricand deoarece colul e foarte scurt , ca i se vad membranele prin cerclaj!

macar 2 saptamani ...oricat acolo sa mai reziste , daca nu am increderea sau vreau s.o am ca totul va fi bine in ziua de azi si cu o nastere prematura

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Andra are dupa prima pagina 29 de sapt, daca bebe e mai mare cu 2 sapt inseamna ca are undeva la 31. Doamne da sa mai stea macar 2-3 sapt.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+

Bebe mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

salutare burtici..
Intradevar copilasii toti au fost adorabili la serbare sa vedetti mai ales la cadouri, cum il convingea cre mai de care pe Mos Craciun ca a fost cuminte anul trecut au fost si mai haiosi si mai impiedicati ca doar erau mai mititei. Era prima serbare a lui Alex si tin minte ca am avut niste emotii..nu-mi venea sa cred ca aspus poezie si a cantat... Doamna cum mai trece timpul...

Alina, sa stii ca si Alex a vazut filmuletul si pozele cu Ioana...se cunosc si ei asa... Super dulce si vesela..

miria cristina, aceeasi sensibiltate o am si eu la acelasi tip de mirosuri..credeam ca va trece dupa primele luni, dar nici gand. Iar in sarcina anterioara la fel, nu imi amintesc de asa ceva... Hai ca mai e un pic si trece..suportam atat. Iar bebe n-ai teama nu e afectat. Ma bucur sa te revad pe aici. asteptam poze cu bradut.

Oana, ma bucur tare pt vesti bune..acum gata cu problemutele, gandurile aiurea. Rasfata-te la maxim mai ales in perioada asta si, chiar asa, nu a mai ramas mult. pup mamaica si bebe cuminte si burticuta mumoasa

atb, mai si pe mine m-a apucat harnicia desi ziceam s-o las mai moale anul asta. ieri stii ce am facut? dat cu lavabila noi am zugravit acum mai bine de doi ani dar am pastrat vopsea din toate culorile, asa ca acum am dat cam peste tot, de la podea cam un metru, pa unde erau amprenta si manute de Alex Arata ca nou, si ma gandesc ca Alex n-o sa mai murdareasca atat de tare..da vine urmatorul, asa ca am pregatit terenul.

revin..

Ioana, 27+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn
BEBE...in burtica..

Mergi la inceput