Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 8
atb spune:
Miria, folosesc Cif, Pronto pt mobila, Mr. Muscolo Lemon pt fainata si Clean pt. geamuri. Daca folosesc Domestos il pun doar sa actioneze vreo 30 min si plec de-acolo, ala ma deranjeaza si pe mine. Alaltaieri a fost musai sa dau in dormitor cu solutie antimucegai pe peretele de langa dulap fiindca am descoperit ca se facuse mucegai, si solutia aia mirose a naibii de intepator, nici nu se recomanda statul acolo pana nu se usuca peretii, eu am lasat geamul deschis vreo 3 ore, am inchis camera, apoi am dat drumul la centrala ca sa se usuce mai repede dar tot cu geamul intredeschis si desi ma gandeam ca n-o sa putem dormi in noaptea aia acolo totusi a iesit mirosul repede si n-au fost probleme.
Nibi_Niki, eu incep smotruiala de pe la 12-1 noaptea si stau pana maxim la 3, daca mai am vlaga intru si pe net...![]()
Carmen, drum bun, fara peripetii, sa ajungeti cu bine acasa!!!
Diana, tinem pumnii sa fie totul bine pana la 36s!
Ramy, condoleante pt pierderea suferita!
Rmkristine, Reteta salam de biscuiti:
Ingrediente:
1/2 unt sau margarina
1 cana apa + 1 cana zahar
esenta de rom
1 vanilie
2 linguri cacao (preferabil Dr. oetker)
500g biscuiti sfaramati (eu folosesc biscuiti Petit Beurre)
nuci, stafide (optional)
Se pun la fiert apa, zaharul, untul, vanilia, esenta de rom iar la sfarsit cacaoa cernuta sa nu faca cocoloase. Dupa ce au inceput sa fiarba se adauga biscuitii sfaramati, nuca si stafidele, si se amesteca pt omogenizare, se obtine o consistenta groasa, care dupa ce s-a racit putin se aseaza pe un celofan si se face sul, apoi se da la rece. Cine vrea poate sa presare inainte pe sul putina nuca de cocos care se lipeste de salam. Simplu si gustos! Pofta mare! ![]()
Adriana
26+
Denis Alin si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
miria_cristina spune:
ELLANIK0 - Nu, nu mai am rosul ala in par.
Ca sa-l am trebuia sa ma vopsesc cu vopsea permanenta cu peroxod si amoniac, dar las ca ma fac eu mare.![]()
REBIANA - Nu mi-am inchipuit ca poate fi asa sensibil nasul la mirosuri!
De asta vara mi-am comandat parfumuri pentru iarna, cand ma dau cu ceva mai greu nitel si care se potriveste si anotimpului si mie. Deobicei, imi dau si noaptea in pat nitel, as amult imi plac! Ei, fratele meu, acuma am incercat cand ieseam sa desfac numai capacul si am si fugit. Imi vine sa-l arunc, asa de rau imi face. Sper numai sa nu ma tina si dupa ce nasc.
Starea e asa rea, incat nu pot sa o trec cu vederea. Si fara sa vreau ma gandeam daca bebe e ok pentru ca eu nu eram. Ma rog, nu lesinam, nu vomitam, nu ma asfixiam, dar ma ustura nasul si gatul asa insistent incat parca respiram otrava.
Cristina +20
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
miria_cristina spune:
Salam de biscuiti si cocos
(de pe Culinar)
Ingrendiente:
500 g biscuiti
150 g cocos
250 g unt
200 g zahar
150 ml apa
5 linguri cu varf de cacao
100 gr zahar pudra
esenta de rom
Apa se pune la fiert cu zaharul pana obtinem un sirop bine legat. Separat se sfarma biscuitii bine si se amesteca cu cacao si esenta de rom. Se adauga siropul caldut si 150 gr unt. Se amesteca pana se omogenizeaza compozitia. Cocosul se amesteca cu zaharul pudra si 100 gr unt. Se intinde pe o folie de aluminiu sau celofan compozitia cu cacao iar deasupra se pune compozitia de cocos. Se ruleaza strans si se tine la rece 3-4 ore , apoi se taie felii cu un cutit ascutit.
Cristina +20
miria_cristina spune:
SALAM DE BISCUITI CLASIC (cred), ca atatea retete am incercat de nu mai stiu care este cel clasic ![]()
Ingrediente:
300 g biscuiti
100 g ciocolata topita(optional)
100 g unt
100 g nuca maruntita
100 g stafide
2 linguri cacao
Mod de preparare:
Se maruntesc biscuitii, se amesteca cu untul topita, se adauga, cacaoa, nucile si stafidele si se amesteca bine si se dau o forma(la alegere) .Se unge cu ciocolata topita si se pune la rece
Se mai poate pune in compozitie:
- rahat, dupa gust, ca iese mult mai dulce;
- visine din visinata sau orice alta fructa;
- fructe uscate sau zaharisite;
- sau se poate pune in mijoc o banana.
Cristina +20
miria_cristina spune:
Merg sa mananc ceva ca am pofta mai mult decat foame.
Oare de cand sunt deschise magazinele mari noaptea in afara de Real? Stiti ceva? Ca ma bate gandul sa merg maine daca mai sunt functionala dupa ce rezolv ce mi-am propus, in felul asta, imi mai rezerv o zi de cumparaturi in caz ca nu gasesc tot, uit sau nu-mi place ce gasesc.![]()
Ce-mi place sa cumpar!![]()
Pacat ca anul asta nu s-au mai dat "porcii de Craciun".
Cristina +20
Magdone spune:
Buna fetele,
eu nu pot sa intru mai des si pace:( cand intru citesc intr-o fuga si nu am timp sa retin nimic.
Sper ca dupa ce voi sta acasa o sa am mai mult timp dar cine stie...
Ramy, condoleante, imi pare tare rau! aveti grija de voi!
Am prins o discutie despre par, vroiam sa va spun o chestie ce am aflat-o ieri la coafor, pentru fetele ce au probleme cu parul uscat. Am fost si eu sa-mi fac parul dupa 100 de ani, ca maine avem party de Craciun la firma si vroiam sa arat si eu cat de cat.
Tipa care m-a tuns mi-a zis ca de ex daca iti speli parul de 2 ori pe saptamana, prima data sa fie cu sampon si balsam, iar a doua oara poti sa te dai doar cu balsam. samponul de fapt dauneaza mai tare la par, plin de chimicale etc. dar ce nu contine chimicale in ziua de az. O sa incerc si eu sa vad daca merge.
In rest, ca nu vreau sa uit, cine stie cand mai intru, vreau sa va urez SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU CU MULTA SANATATE SI BUCURII!!!! si bineinteles sa ne dea Domnul la toate o nastere usoara si un bebelus sanatos!!!
Craciun Fericit 
Magda, cu Razvan
(6 ani) si Olivia
(1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."
asteropipan spune:
FETELOR nu prea am vesti bune despre ANDRA_S.tocmai am vb cu o prietena comuna care mi-a zis ca au internat-o in spital.o sa o tina pana luni sa vada cum decurg lucrurile si o sa decida atunci.asa ca o sa va rog sa fim alaturi de ea si sa ne rugam Domnului sa aiba grija de ei si sa-l mai tina pe bebe la caldurica in burtica macar pana la 34s.
DIANAMI felicitari pt vestile bune.
Si tuturor fetelor care au tot scris zilele astea despre rezultatele de la ecografii.
Sincere condoleante pt graviduta care a suferit o mare pierdere.fii tare pt puiul tau care-l ai in burtica.
datele mele: ziua nasterii :15.07.1982 ,bucuresti,
e-mail si mess: alinamaria_popa@yahoo.com
pupici la toate burticile si sa dea DD sa stea bebelusi la noi in burtici macar pana la 34-36sapt.
27+
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
mihaelagrosan spune:
Multumesc mult tuturor pt. felicitari. Am sarbatorit cu grataras, cartofi prajiti si vin de casa
.
Legat de alaptat si spalat eu stiu ca nu trebuie sa folosim sapun de fiecare data dupa alaptat pt. ca se usuca prea tare pielea si favorizeaza aparitia ragadelor. Trebuie sa dam cu apa, apoi uscat bine si Garmastan, care este comestibil
. Eu nu ma spalam inainte de alaptat, doar dupa. Bineinteles sutien, bluze curate, dar asta nu mai trebuie amintit. Sa nu dam cu alte creme pe sani sau in apropiere, ca-s parfumate si multor bebei nu le place si foarte important deodorantul. Am auzit multe cazuri de bebelusi care refuzau sanul din cauza lui. Cel mai bine sa nu folosim la inceput sau oricum ceva mai inofensiv, gen bio fara parfumuri, parabeni, aluminiu etc.
Dianami tinem pumnii sa stea bebe cat mai mult la caldurica

Dayanara parca tu ma intrebai ce inseamna col modificat in cazul meu, ei bine nu stiu, ca nu am intrebat, a zis doar ca nu e deschis
, deci ceva e , dar nu e grav. Doar ca eu din cauza constitutiei fragile duc mai greu sarcinile. Eu am incredere in medicul meu ca e cu experienta, dar el e genul care nu da detalii prea multe ca sa nu sperie degeaba si nici nu te pune sa stai in pat doar asa preventiv, daca el zice sa stai in pat atunci stai
.
Azi am intrat si eu in concediu pana in 4 ianuarie
, am avut o zi mai grea, am stat mult in picioare si bineinteles ca m-a durut burtica, asa ca azi lenevesc doar, deja ma simt mai bine. Aaa si au inceput picioarele sa mi se umfle
. Mi se pare cam devreme.
Oana ai o burticuta mare si frumoasa
.
Mihaela
24+ si
Elena Maria (9 aug 2006)
dayanara spune:
saraca andra, stiam ca a avut eco si de aia tot o strigasem...acum daca e internata si sub control sigur va fi totul bine
asteropi multumim de vesti
miria ce culoare ai acum, roscat sau saten?
ella si eu folosesc pt lucruri mai fine sa zic asa, un detergent special, nu e bio dar e mai suav, si tot cu el am spalat la ivan la inceput si voi spala si acum
la prima sarcina am avut o problema cu o masea, si dupa nastere...au inceput la greu, totusi nu aveam lipsa de calciu sau fier
cu unghiile nu ma pricep pt ca mi le tin scurte si am prostul obicei sa mai si le rod cateodata
roxana
26
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
honeybaby spune:
Offf sper ca Andra sa plece acasa repede. Cu siguranta vor fi bine si ea si bebe

Denisa,
24 + cu bebe roz
Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE