Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)
Raspunsuri - Pagina 6
andira spune:
Camilecu - colul meu are 3cm, si dr a zis ca e ok. Daca tie nu ti-a spus nimic, proabil nu e nici un motiv de ingrijorare.
Dar sincer cred ca ar trebui sa-l mai intrebi, el stie cel mai bine, si in functie de cat a fost pana acum.
Gina - si eu tot la Cantacuzino nasc, tot cu dr Nastasia.
Data trecuta tot la el ai fost? Cum a fost cu tine pana acum?
Eu per ansamblu sunt multimita de el, desi imi pare nitel superficial uneori.
Kossir - drum bun si sa ajungeti cu bine! Asteptam vesti bune de la tine!
Ramy - condoleante!
Firul de cerclaj mie mi l-a scos data trecuta la 35 de saptamani, pentru ca era deja in tensiune. In mod normal mi l-ar fi scos la 36, ca sa aiba timp colul sa-si revina, pentru nastere.
ellanik spune:
Salutare gagici.La Constanta ninge dezmatzat si tandru si imi vine sa-mi smulg parul din cap fiindca a noastra canapea a ramas blocata undeva intre BUc si Cta deci iar nu dormim la noi in camera.Mi-a venit bijuteria de mobila roz cu capuccino o nebunie .Sunt iremediabil indragostita de ea .Si eu sunt cu curatenia dar face lejeritati de genul spalat prin bucatarie maruntisuri adica vreo 3-4 seturi de cesti, 2-3 seturi de farfurii de supa, intinse, bla bla, vreo 30 de cani ca suntem colectionari.Noroc cu sotiorul ca face el tot greul.referitor la mirosuri eu nu suport mirosul de Pronto de cand sunt
dar folosesc Cif, Ace, Ajax, si produse de la Sano .Emana ele niste vapori dar cantitatile sunt infime, sa fim seriosi.Oricum frec rapid si gata.Folosesc manusi peste tot si chiar voiam sa va intreb .Voi cum stati cu unghiile, dantura?Mie unghiile imi pleznesc pur si simplu iar la dantura mi s-a ciupit o masea.Fara sa mananac bomboane sau alte chestii cauzatoare de rupturi.
Zilele trecute i-am cumparat lui bebeGeo detergent Sano si balsam tot de la Sano pt bebici.I-am aranjat hainutele si am facut o listuta cu ce imi mai trebuie.
Miria , pana la urma te vopsesti,nu?Bravo!Tre' sa fii o graviduta frumusica de sarbatori.
Oana am vazut burtica .Suuper!
Honey esti tare cu fotomodela.Imi si imaginez bebeluna pe catwalk aruncandu-si asa...la misto cordonul ombilical peste umar si dand din gene.
Samaria cum esti?Samy mai e suparat din cauza incidentului de la scoala?Sau se bucura de zapada si deja a uitat?!
Ate parca tu ziceai de salam de biscuiti.Buna idee.Cred ca o sa fac si eu.
Ioanact pupici spiridusului cu obrazori trandafirii.
Revin!
+28 cu
George-Theodor
AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
andira spune:
Ne-am intors si noi acum 30 min de la spital, daca nu trebuia sa-i facem antibioticul Irinei nici nu ma gandeam sa scot nasul.
Dimineata la 9 cand am plecat era viscol in toata regula, apoi incet incet s-a domolit.
Numai ca am chinuit-o nitel pe Irina (Babyangel, ai avut dreptate, dupa 7 zile de branula i s-a umflat vena), si i-a schimbat branula de la mana dreapta la stanga. A plans nitel, dar i-am promis si eu si tati ca diseara ii scoatem toate acele din manuta (adica singurul
) si maine iesim la zapada.
Sper sa ii iasa hemograma bine, i-a luat acum si sange, vedem diseara.
Rebiana - multumesc 
Dianami - chiar ma gandeam la tine dimineata cand am plecat. Spuneai ca daca se declanseaza ceva, trebuie sa ajungi in 15 min la spital.
Macar stai aproape de Municipal? Ca pe vremea asta, asa cum sunt drumurile acum...nu stiu ce sa zic.
Oricum, 31 de saptamani cat ai acum suna mult mai bine
. Sincer, mi se scula parul pe spate cand ne ziceai la 20 si ceva de saptamani ca ai contractii si colul aproape deschis, dar nu ti-am mai zis
. 36 de saptamani cat avea prietena ta e deja distractie ![]()
Multa sanatate si sa ne dai si tu vesti bune! Sa stii ca eu mi-am zis ca nu nasti inainte de 34 de saptamani - si ar fi bine sa te conformezi ![]()
andira spune:
Va rog frumos ceva: pentru o cunostinta care are nevoie de amniocenteza, mai spuneti-mi niste nume de dr ecografisti buni. Albu, Herghelegiu, Iosup, Chitescu... si mai cine? Are nevoie pentru o programare pe 15 ianuarie, e cam din scurt.
Herghelegiu unde spuneati ca e de gasit?![]()
miria_cristina spune:
DAYANARA - Adica tu speli cu masca sau nu?
IOANA - Nici pe tine nu te deranjeaza mirosul de Cif si de clor sau de parfumuri puternice?
Fetele voi faceti misto de mine!!

Stati ca vreau sa mai zici ceva inainte ca sa scap!![]()
Mi-e o leneeeee sa ma spal pe cap! Adica sa ma vopsesc si sa ma pigulesc singura la par. Dar n-am cum sa ajung la coafor astazi si maine si in zilele urmatoare nu mai am cand. Plus ca am ramas fidela unei tanti de prin Ion Mihalache si e prea departe pentru mine.
Dar tot mi-e lene cu toate motivele gasite de mine.![]()
Hai, ca merg la baie ca de zis v-am zis suferinta mea!![]()
![]()

Cristina +20
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
miria imi pun masca doar cand las mai mult clorul in baie
vai andira ce mila mi.e ...sa stai atata cu aia la mana, ivan o singura dat a avut pus asa ceva in spital , cand s.a deshidratat si tare nasol e
ioanact eu ceaiuri nu beau de obicei, din cand in cand unul de tei
acum ca mi.ai facut pofta imi voi face unu
roxana
25
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nibi_niki mamici,care aveti deja un bebe acasa ....cine imi da si mie niste sfaturi despre igiena sanilor in perioada alaptatului? 27+ Adelahttp://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ |
Niki, in maternitate "ne-au invatat" sa ne spalam sanii inainte de fiecare alaptare
...ideea nu mi s-a parut foarte buna si nu am aplicat-o si acasa.Depinde si de ce bebelas mancacios vei avea.Mi s-a parut suficient dimineata si seara. In schimb , daca utilizezi creme hidratante, sau pt masarea canalelor, atunci e clar ca nu ii dai si la bebe chimicaleEu cam asta am facut, pe langa cremele ce le-am utilizat pt. vindecarea ranilor de pe sfarcuri

Anca

cu
Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de
Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca
nibi_niki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyangel Niki, in maternitate "ne-au invatat" sa ne spalam sanii inainte de fiecare alaptare ...ideea nu mi s-a parut foarte buna si nu am aplicat-o si acasa.Depinde si de ce bebelas mancacios vei avea.Mi s-a parut suficient dimineata si seara. In schimb , daca utilizezi creme hidratante, sau pt masarea canalelor, atunci e clar ca nu ii dai si la bebe chimicaleEu cam asta am facut, pe langa cremele ce le-am utilizat pt. vindecarea ranilor de pe sfarcuri ![]() Anca ![]() cu Codrin (Martin sau Fabian) in 28 saptamanisi mami de Lucas-Sebastianhttp://community.webshots.com/user/babyanca |
Anca mersi de raspuns.Citesc prin reviste,carti,internet..sa spalam sanii inainte si dupa fiecare alaptat.Stau eu acum si ma gandesc ...daca noaptea bebilina se trezeste din doua in doua ore ca vrea tzatzi..cand ma duc la baie ,cand ma spal cand ma intorca sa alaptez..iar fuga la baie dupa alaptat..si tot asa...mai bine imi mut patul in baie

27+
Adelahttp://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
greenfrog spune:
Buna fetelor,
eu azi am dormit aproape 12 ore, cu pauze de mers la baie binenteles
.
selenytta si eu tot cu dr Haiduc o sa nasc, dar la sf lui februarie.
kossir sa aveti un zbor fara peripetii si mai ales sa puteti ateriza cu bine pe Otopeni!
oana am vazut si eu pozele cu burtica la 30s. Foarte frumusica esti
! trebuie sa ma mobilizez si eu sa fac poze sapt asta.
Ioanact eu beau lapte dimineata, vreo doua cani, in care pun putina cafea decofeinizata ca sa ii dea gust
.
miria eu am aceeasi problema cu mirosurile, mi se face greata de la produsele de curatat, mirosul de usturoi si chiar si in timpul gatitului la unele feluri de mancare. am renuntat la a mai face foarte curatenie, ma mai ajuta mamele cand au timp, iar cu masa de craciun tot asa o sa facem, mergem in vizita la parinti. eu oricum nu prea am pofta de mancare, daca mai inhalez si mirosuri din asta a disparut cu totul.
ella tinem pumnii sa ajunga canapeaua cat mai curand! noi vroiam sa ajungem la ikea in seara asta, cred ca ramanem cu visul!
ce bine ca ati mentionat despre detergentii pentru hainutele lui bebe, se gasesc in orice supermarket?
29+ 
andira spune:
Babyangel, Niki - nu dupa toate cremele e nevoie sa te speli pe sani.
De ex dupa Bepanthene nu e nevoie, eu ma masam sa intre bine in piele si apoi alaptam copilul - asta mi-a spus dr de familie. Bb n-a avut nimic.
Si a spus si Vladi la un moment dat ca asta e valabil si pentru Garmastan - nu stiu, n-am incercat. Dar puteti intreba medicul sa va confirme, pentru orice eventualitate.