Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

RAMONA - Imi pare tare rau pentru pierderea avuta! Eu mi-am pierdut bunica exact in perioada sarbatorilor de iarna si stiu cum cum ma simteam, cand impodobeam bradul pentru Dami.

Multe imbratisari si gandeste-te ca spiritul lui este cu voi in Ajunul Craciunului.

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elybub spune:

Ramona ne pare rau pentru ce ai patit, acum chiar nu era momentul intr-adevar . Ai grija de puiutul tau caci viata merge inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

GINA tare faza cu data nasterii noastre, am vazut ca si tu esti tot din Bucuresti!In legatura cu numele Cristian, acesta va ramane sigur, la al doilea ne gandim si nu ajungem la un "consens", dar mai e timp.
Eu nu prea stiu cum e cu operatia de apendicita, dar de cezariana nu pot sa ma plang prea mult, decat de orele care au urmat dupa anestezie, pt ca a fost generala
Miria Cristina tu spuneai ca ai avut toxoplasmoza in timpul primei sarcini, parca. Ce ai facut? Este o teama de-a mea, neavand imunitate si chiar voiam sa te intreb. In leg cu mirosurile eu am avut aceasta sensibilitate la inceputul sarcinii, acum mi-a trecut, curios era ca la mancare n-aveam nimic, doar la parfumuri, detergenti si in special la balsamul de rufe, care inainte mi se parea ca miroase nemaipomenit!!! Si acum am tot baiat, ca si tine!
CoriMami ce bine de tine!!!!! Bravo, de-abea astept si eu concediul!
Carmen va urez drum bun! Hai ca o sa fie bine! Asteptam vesti!
Ramona, imi pare rau pentru tatal tau! Ai grija de tine!

Marina 23 + CRISTIAN? si mami de Bianca Maria (15.09.2005)
http://moscraciun.eva.ro/cadouri-pentru-rmkristine.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Oana- cred ca in ian 98' m-am operat. Daca ma tineau o sapt plecam pe jos acasa dupa 2 zile. Intr-o sapt eram afara in zapada, si ma bateam cu bulgari. V-am spus ca am fost copil cuminte.
Ramy- imi pare rau pt tatal tau. Nu stiu ce as putea sa-ti spun sa te simti mai bine. Decat ca timpul le rezolva pe toate, deci pare greu de crezut, este adevarat.
Miria- eu iubesc mirosul de cauciu. Dar nu de acum, de cand eram mica. Iubeam cizmele alea de cauciuc nou. Cand imi lua mama unele noi stam cu ele in casa si vroiam sa dorm cu ele numai ca sa simt mirosul. In supermarket ma ia sotul de langa cauciucurile si presurile de masina de frica ca-m infig dinti in ele. Stau acolo in fata lor si le miros fascinata ca un copil intr-un magazin de bomboane.

Denisa, 24 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

MARINA - Eu am toxoplasmoza, dar n-am facut-o in timpul primei sarcini. Atunci mi-am urmarit indeaproape valorile, adica luna de luna si mergeam la o dr. din Colentina ca sa mi le evalueze. Apoi, la nastere i-au luat fetei din cordonul ombilical sange si l-am dus imediat la un laborator ca sa-i faca anticorpii. Imi era frica sa nu-i transmit ceva, oricum anticorpi taxoplasmitici avea, dar s-au rarit pana au disparut in ienterval de un an.

Ce vreau sa zic e ca, la fata am urmat instructiunile ca la carte in ce priveste urmarirea anticorpilor de toxoplasmoza. Acuma, doar mi-am facut analizele si am vazut cat sunt valorile.

Nu am urmat nici un tratament.

In pricipal, trebuie sa te feresti de animale si de produse mai putin preparate termic sau deloc.

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Ramona imi pare tare tare rau pentru pierderea tatalui. Stiu prea bine cum e si iti dorescmulta multa putere sa treci peste.Tu ai un motiv serios pentru care trebuie sa fii bine.

Denisa eu am avut ceva complicatii, in sensul ca m-am constipat ff rau si era sa mi se desprinda operatia. Dar oricum,stiu ca apoi se statea mai putin. Colegele mele de clasa stateau 2 zile. Eu eram mai cu mot.

Oana 30+ Eric Nicholas
AMR 9+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Bine si eu am gusturi deastea rafinate. Cand eram mica imi placeau mirosul de petrosin, de cauciun si piele (adica nu mai plecam din magazinele de incaltaminte), de benzina din aia cu plumb , dar acuma fac urat si nu le mai suport.

Imi placeau mirosurile de detergenti pe care acuma n-as mai vrea sa existe, deodorantul de masina este unul care la noi nici nu se gaseste, dar ce conteaza, l-am pus in porbagaj intr-o cutie, ca sa uit de el.

Si culmea e ca pana cum de curand n-am simtit atat de accentuat mirosurile ca sigur il intrebam pe doctor. Toata nebunia a inceput de vreo cateva saptamani.

Ce ciudatenii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana ti.am admirat burtica de aseara cu bebe grasun in ea :)

ramona imi pare rau de pierderea ta , trece si perioada asta si mai e putin pana vine bebe, sa vezi bucurie :)

denisa, miria, ce nasuri fine aveti :)) eu cu toate ca sarcina asta mi.a trasnit sa mananc toate porcariile, macar la mirosuri am avut pofta de parfum :)

miria eu spal cu clor in baie, iar in cada cateodata las clor cateva ore , apoi clatesc, cand miroase foarte puternic intru cu masca si termin operatiunea
in bucatarie spal tot cu un produs cu clor diluat cu apa, apoi sterg cu hartie cu o substanta pt geamuri care da luciu si sterge urmele:)

duminica asta ma bate gandul sa ma apuc de geamuri dar am si treaba prin magazine

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mami07 felicitari pt noile achizitii , sa se bucure bebe de ele!

kossir drum bun , sa ajungeti cu bine!

andra de ieri de la ecografie de asteptam cu vesti bune!

roxana 25 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Am inceput sa beau si eu ceai dimineata, de fructe de padure. Voi de care beti?

Multumesc tuturor celor care ati vizionat-o pe Ioana (Denisa, Adriana (ea, e m linistita, e asa miloasa..dar pana acum o tragea si ea de coada, acum s-a obinuit cu ea, sa vezi cum face cand isi arunca papusa 'Ingeras', o i-a in brate si o tine la fata si zice: ma-ma, ma-ma, adica ca ii pare rau ca a aruncat-o ), nibi_niki, Anca ( multumesc mult pt cuv frumoase!).
selenytta bine ai venit! Sa ai sarcina usoara si la termen!
kossir drum bun, si sa ajungeti cu bine la destinatie!
Ramy77Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe tatal tau!

Eu, tocmai am spalat chiuveta si cada cu Cif, si nu am nimic, adica suport mirosul...la sarcina cu Ioana nu sportam mirosul de Lenor, acum as sta numai cu nasul in Lenor.

Si la noi ninge asa frumos..

Am plecat sa dorm un pic, pana nu se trezeste Ioana.
Nu mai stau sa corectez, scuzati-mi gresilile.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justina

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 22+ - Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput