Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (65)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ella poate nu s.a intors inca, poate e vreun piciorus cine stie....
oricum eu stiu ca aici se verifica dupa 32-34 de saptamani daca s.a intors sau nu

roxana 26 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Am trimis si eu un mesaj Andrei prin care i-am transmis cele mai bune ganduri ale noastre! Doamne ajuta sa mai stea bebe la caldurica!!
Experienta ei ma face sa cuget la nesabuinta cu care tratez eu cerclajul... nu ma menajez si tare mi-e teama ca patesc la fel. Cand am citit mesajul cum ca Andra e in spital automat mi-am promis ca voi reduce efortul fizic! De-ar fi prima oara cand imi spun....
Ella n-am putut sa ma urc pe sanie ca nu avea cine sa ne conduca :( Eu am fost calutul de bataie si l-am dus pe Luca mai bine de-o ora prin zapada. Tare mi-e dor insa de partiile pe care le faceam, cand eram copii, pe coastele dealurilor de la tara!!!
Ai fost tare dulce, in stilul tau, cand ai scris despre cum treceti tu cu sanioara ta drept plug!
Andira chiar s-a bucurat dragul de el.. e prima data cand se urca pe sanie. Ma bucur ca scapa si Irinuca de branula si profita din plin de bucuriile zapezii.
Cristina, Roxi eu as mai intra intr-o pereche de blugi care au cracul larg si sus au o banta elastica (nu-s pentru gravide); ii am de mai bine de 7 ani si-mi sunt dragi.. dar ma tin sub burtica si-mi provoaca contractii. In sarcina trecuta i-am purtat cu drag ca nu aveam astfel de probleme. In schimb incap in rochii.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Dayanara inseamna ca daca era piciorus fie juca sotronul si a calcat linia fie era cioul cu care a aruncat.
Pup

+28 cuGeorge-Theodor

AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Vio
Moooor dupa bilutele alea cu visine... habar n-am cum le spune dar as manca cu tonele!!
Ella e posibil sa fie bebe intors si sa apese pe col... desi acelasi lucru il poate face pedaland cu piciorusele. Cel mai bine e sa te odihnesti dupa ce simti asta, ca sa aiba ocazia puiul dulce sa se linisteasca.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am pus gutui la copt si astept sa fiarba orezul cu lapte. Imi pare tare rau pt. Andra, sper sa fie bine, sunt sigura ca dr ei a luat cea mai buna decizie. Macar la 32 s sa ajunga, ideal 34. Ea este internata la Giulesti? Parca acolo facuse cerclajul...e tare aproape de mine, insa mi-e greu sa ajung din cauza contractiilor. Poate reusesc totusi sa-i fac o vizita in caz ca va sta mai mult.

Oana, felicitari pt. valoarea hemoglobinei si pt. bebe grasunel. Ti-ai luat o piatra de pe inima. Esti o frumoasa si burtica deasemenea.

Miria, de mult tin sa te felicit pt. talentul tau, imi plac extrem de mult picturile pe sticla.

Adriana, curatenie la 3 noaptea??? Tu cand mai dormi?

Camilecu, un col sub 3 cm este scurtat. Avand in vedere si varsta sarcinii, incearca sa te odihnesti mai mult, mai ales acum, de sarbatori.

Kossir, drum bun si fara peripetii!

Ramy, condoleante! Firul de la cerclaj se scoate pe la 37 de saptamani daca nu e tensionat.

Alina, am vazut si eu pozele Ioanei tale, e cu putin mai mare decat nazdravanul meu. E o scumpa! Apropo, sotii nostri "lucreaza" in acelasi domeniu.

Ellanik, fa-ti masaj la unghii cu ulei de masline caldut. Iar pt. dinti poti sa iei calciu daca nu ai contractii, acum isi face bebe rezervele si ia de la tine. Spor la reamenajat!

Andira, eu stau in Crangasi, deci ajung repede la Municipal, cu conditia sa nu fie blocaje. Azi, desi ningea si am gasit cu greu taxi, am ajuns f repede pt. ca se circula bine. Eu am tras o spaima mare la 22 s, cand am avut hemoragia aia mare. Voua v-am scris doar o parte din ce simteam...am trait clipe groaznice, la noi in tara nu avea sanse bebe. Din fericire iata-ne, fiecare zi castigata de acum incolo face bine la puiut si sper sa mai stea acolo la caldurica.
Va tin pumnii sa scapati de branula.

Honey, spor la sortat/vidat/calcat.

Greenfrog, am iesit de nevoie, pana in ianuarie sper sa nu-l mai vad pe dr. Bebe creste bine, a luat 700 g intr-o luna.

Rebiana, ma bucur ca ati primit asa cadou frumos, sunt sigura ca Luca e incantat de sanius.

Magda, sarbatori fericite!

Andira, sapt 28-32 sunt f importante pt. maturizarea neurologica si pulmonara. De aceea sunt critice...

Pe mine ma strange la burta salopeta de blugi, pt ca sta bebe transvers si burtoiul e mare. Sarcinile trecute am putut sa o port pana la 9 luni. Acum, desi am cu 3 kg mai putin decat la inceputul sarcinii, nu ma incape la burta . Si e singura care merge pe frigul asta. Noroc ca nu ies din casa...

Revin, am ars orezul.

Diana 32 s cu , mami de Iulia (15.07.2005) si Andrei (23.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Andra-Doamne ajuta sa mai stea bebe la caldurica..

27+ Adela
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

buna seara,

REBIANA tu vorbesti serios cand spui ca tu ai tras saniuta?
ai grija sa nu patesti ceva, eu am avut-o pe fina mea cu cerclaj si dr nu ii dadea voie la plimbari prea lungi, mai mult in pat, sper ca esti bine.

ANDRA suntem si noi alaturi de tine si de puiul tau mic care sper sa mai stea cuibarit in burtica pana va fi pregatit sa supravietuiasca singurel.

vad ca vorbiti de salam de biscuiti, sunt innebunita dupa asa ceva, eu aveam varianta cu rahat si nuca, sau stafide, dar cred ca pana la urma toate sunt bune.
mi-ati mai dat o idee cu bilutele pentru sarbatori dar acuma ramane sa vedem ce punem inauntru.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si 30+IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Permiteti sa raportez:

mama aventuriera, am plimbat burta prin nameti de 3 ori azi:

o data la med de familie sa-mi dea buletin de analize
o data m-a apucat dezapezirea masinii
ultima data- cu metroul pana la Cismigiu unde e biserica la care mergem noi si doream si eu sa ma spovedesc

bineinteles intre reprize am mancat diverse placintzele si mancarele si am si dormit

Dianami, cum adica esti cu 3 kg mai slaba decat la inceputul sarcinii, si ai 32 de sapt? Eu am pus 15 kg in 27

Pup si sanatate voua si puiutzilor.

26+ Elisa Valentina
Mami si tati o asteapta pe printesica lor cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

I-am trimis Andrei sms si mi-a raspuns cu un sms optimist.TRansmite tuturor o suta si ceva de
Doamne ajut-o !

+28 cuGeorge-Theodor

AMR 11 saptamani !!!
Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DIANA - Multumesc pentru felicitari! M-am oprit din pictat din cauza vopselelor si a diluantilor. Iar blog-ul nu mai e de mult actualizat ca n-am mai avut timp sa stau de el. Am mult mai multe obiecte pictate si modele de tablouri.

Ee, ma laud si eu!

Cristina +20 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput