La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 8
flowerbee spune:
E sarbatoare mare...David si Daria implinesc un anisor! Dragii nostri, sa fiti sanatosi, sa aveti viata frumoasa si linistita, sa fiti impliniti si iubiti!
Mami Ledi, tie iti doresc in special sa fii puternica si sa iti dea Dumnezeu o minune, ca David sa fie bine si sa nu se confrunte cu nici o neplacere!
La multi anisori si pentru gasca de licurici ce implinesc azi lunite! Sa va faceti mari si voiosi, poznasi si dragalasi!
Lisa si Miere, sa le treaca mucisorii Anuscai si lui Aidan!
Eu tocmai i-am comandat Alexiei o jucarie de la VTech.
Nu stiu daca are cantecelele in romana ca Fisher Price, dar oricum merge. Am citit ca e bine sa ne obisnuim copiii si cu sunetele in limbi straine, dar dupa ce incep sa priceapa lumea in limba materna.
http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/4415/Balansoar-multifunctional-3-in-1.html
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
jasmi spune:
tocmai am aflat ca o fosta colega de-a mea de facultate a depus si ea ceva bani in contul lui David, marti. mi-a fost rusine sa o intreb cat dar i-am multumit frumos. Si asta datorita linkului de la status
Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)
bpaula spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!! DARIA si DAVID
Sa va dea Dumnezeu sanatate si bucurii multe in viata.
bpaula spune:
Si eu cred ca functioneaza linkul de la status. Si mie mi-a zis o fosta colega ca vrea sa puna ceva.Acum sper sa se si vada in cont la Leditia.
anna-mama spune:
Crisspy,cand vad ce e afara...ma gandeam la tine ca pleci la drum, sper sa ajungi repede si cu bine azi la Razvi!
Naty, cum mai e Ioana, e pregatita pt serbarea de luni?
Sanatate multa lui Aidan, Carlei si Anuscai!
Eu i-am dat salau lui Vladut, asta e pestele pe care il consumam, si e intotdeauna proaspat. Dar el nu prea este incantat, poate ca trebuie sa-i fac sos si la peste
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
koruccia spune:
La multi ani David si Daria! Sa cresteti mari, cuminti si destepti, si sa aveti numai impliniri in viata!
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Crisspy,cand vad ce e afara...ma gandeam la tine ca pleci la drum, sper sa ajungi repede si cu bine azi la Razvi! |
Anna ...ne-am hotarat sa plecam maine...e prea riscant in seara asta (nu am reusit sa-mi conving sefii sa plec mai devreme da' e ultima zi, gata de luni sunt in concediu ).
Cred ca o sa facem cam 4 ore pe drum ... macar sa fie cum e in Bucuresti, ca daca e mai rau e nasol...ne-am pus cauciucuri de iarna, am luat si lanturi, da' nu se stie niciodata...
Mai greu o sa fie cand ne intoarcem cu Razvi la Buc, sper sa aiba rabdare sa stea atata in masina.
Am stat aseara pana la 2 si am smotruit, sa fie luna cand vine printzul acasa ...am tuns si pisicul, e mortal cu noul look
Bee e tare draguta jucari, sa o foloseasca Alexia cu placere
Cuscra esti totala...mersi de link...asa am si eu ce face azi la munca
O zi usoara la toata lumea si multi
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
anna-mama spune:
Vreau poze cu pisoiu tuns!
Sper sa aveti drum bun, dai de stire cand ajugeti cu Razvi acasa, sa stim ca sunteti bine
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anna-mama Vreau poze cu pisoiu tuns! Sper sa aveti drum bun, dai de stire cand ajugeti cu Razvi acasa, sa stim ca sunteti bine |
Pai nu am reusit sa-l prind aseara sa stea si el locului...e tare fericit, nici nu ma asteptam...cica a fost foarte cuminte la tuns...da' fac saptamana asta si va arat
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
ingrid70 spune:
[S]
LA MULTI ANI DAVID SI DARIA! [S]
[S]Crisspy, sa vedem pisoiul!Incercam si noi de un timp, fara succes sa introducem canuta cu cioc. Am incercat Avent kit intermediar, dar nu a vrut sa bea din el sub nici o forma si am incercat de vreo 3 ori, si la 7, si la 8, si la 9 luni, nimic! Am zis ca o fi ciocul din cauciuc alb care nu-i place, avea si o forma ciudatica si i-am luat Primii pasi, cu cioc obisnuit din plastic, nimic... se joaca cu ea si nu vrea sa traga. Ieri am vazut la magazin o canuta de la Disney, de la 0+, doua varste, care avea o tetina normala de la 0 luni si o tetina (din acelasi material cu tetina obisnuita, silicon transparent, si aceeasi grosime/textura) care avea forma de cioc, de la 4 luni. Succes total din prima. Dar nu de la mine din mana, ci de la el din mana. Bea singur cu ea, ca nu trebuie sa traga cu putere ca la celelalte, ci doar ca la biberon, deci bea singur cu canuta asta (are si manere). Doamne ajuta, ca-l si vedeam pe la 3 ani cu biberonul in gura. Acum vreau sa mai iau doua canute din astea sa-i dau si lapte cu ele, sa scap de biberonul clasic.
Suzeta purtam doar afara (nu-mi placea sa-l vad cu degetul in gura pe afara), la culcare suge degetul. Acum de vreo saptamana i-au iesit dintii de sus si crantane/scrasneste din ei de mi se ridica parul din cap si atunci ii bag suzeta in gura. Sper insa sa nu dureze mult pana se obisnuieste cu noul set de dinti si sa nu mai trebuiasca sa-i dau suzeta.