La multi ani licurici de ian-feb2009(74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Am ceva poze in aparat dar nu le-am descarcat inca, maine poate.

Daria isi ia portia de puffs de pe covor in timp ce se joaca,daca isi gaseste ghetutele le apuca si le linge putin, papuci lui ta-su, geanta mea, telefonul, chiar n-am nici o treaba cu chestia asta, sunt constienta ca nu o pot tine mereu intr-un balon.De fapt nu de aici vin bolile, ci de la persoane.

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

da de siteul asta v-am zis:www.filmeonline.org

filme cu traducere in lb romana. sunt multe filme noi. eu acum ma uit la :Into Temptation

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Miere eram sigura ca o patesti
Cum ii spuneam lui sora mea, daca de-a lungul anilor nu invatam sa nu imi bat capul la toate lucrurile, de mult vorbeam singura pe strada
Ce mai tura vura, stai sa vezi ce urmeazaEu inca mai am cateva pasarele asa ramase de mica, si tot il stresez pe el mare deocamdata sa nu faca una si alta, da incet incet renunt. Acuma cu fetele e alta poveste. Unele si asculta
Cris ai incercat alea de la nuk? Ca au cioc moale moale. Am luat si eu de pe la voi. Trebuie sa ma mai dotez cu una doua si scot si eu bibe. Dar il mai las nitel sa se alinte. Nu prea stiu cum ii scot suzi ca as mai tace nitelMacar in public
Eu somonul il fac la cuptor cu infrared (ca isi luase sotul cand tb sa merg in tara si se gandea ca moare de foame:))
Iese f bun, dar parca numai asta. Eu nu prea fac din ala cu malai, desi as manca, fiindca nu mai scot mirosul usor din casa si ma enerveaza.
Baietii ai mari sunt la concert iarAm tinut Gloriuta acasa caci nu se pot face poze cu el. Esti bizi bizi cu el in preajma.

numai bine tuturor
PS: am pierdut pe ebay, dar frate rau tare, mai sa imi dau toata avereaMa juca la psihic acuma, ce mai conta jocul, eu tb sa castig Noroc ca m-a oprit sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

Daiopri nu le-am incercat, am auzit si eu ca sunt cu botul moale, am sa-i cumpar cate una din fiecare numai sa mearga cumva, alti bani alta distractie ca mai am vreo 5 sippycup-uri de pe alte firme, fac colectie .De suzi am scapat demult, de pe la 4 luni cred, n-a mai vrut-o si pace.Imi era teama ca daca lasa suzi o sa-si suga degetul, dar vad ca nu a dat semne ca ar dezvolta acest obicei.O sa se dezvete si pisoiul de ea incet incet, in timp o sa o ceara numai la culcare si apoi deloc.Eu am vazut aici si copii de 2-3 ani cu suzi in gura, asa ca......

Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

eu suzi pur si simplu nu i-o mai dau in timpul zilei.la somn si atat si tot imi e groaza de cand am sa o scot de tot

Va rugam un vot pentru ANA,multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La Multi Ani, David & Dariuta!

sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

La multi ani licuricilor David si Daria

Pupam si restul gastii si sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI DARIA SI DAVID !!!

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

LA MULTI ANI!
DARIA SI DAVID

Sa va dea Dumnezeu sanatate, fericire, noroc, sa aveti o viata armonioasa si plina de impliniri!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani pt lunitele implinite, Cate, Lucas, Carla, Hera, Mara!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Poze Vladut la 10 luni

www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni

Mergi la inceput