La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 6
crisspy spune:
Mai e putin pana la ora 4 insa vroiam sa-i urez lui David LA MULTI ANI puiut mic, sa cresti mare si sa-ti dea Dzeu toate bucuriile din lume.
LA MULTI ANI si Dariutei sa creasca mare si frumoasa.
Pupici multi de la mine si de la Razvi pentru cei 2 licurici minunati
Crisspy si Razvi
Te iubesc pana la stele si inapoi de un milion de ori!
cris30 spune:
Iulia, pai bea putin lapte in general sau acum de cand e bolnavioara ??
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
Daiopri spune:
La Multi Ani Daria si David!!!
Sa cresteti mari, sanatosi sa va bucurati parintii.
Fetelor sa aveti parte de clipe cat mai linistite si fericite alaturi de puiutii vostri.
Stiu ca pt tine Ledi suna altfel, DAR asa cum am mai spus priveste mai departe de ceea ce vezi acum.
Miere Pai dupa atata Tonyera si cazul sa nu mai ai nici mama colesterolului.
Am fost la serbare frumos, chiar mi-a placut. Si zic asta, ca anul trecut a fost doar prietena mea si a zis ca e teribil. Dar se pare ca au mai avansat (scoala in general:))
Nu mai zic ca pisoiul tacea doar cand cantau copii, cum era pauza cum incepea sa ciripeasca
Mai trebuie sa mearga si tati diseara, si ma gandeam sa il dau si pe cel mic, dar nu poti face nici o poza nimic cu elAsa ca ramanem acasa
Chiar lisa cum faci pestele?
numai bine tuturor
anca_ spune:
iulia, mai bine intreaba doctorita, si Andy bea la limita, dar are zile cand bea si multisor...nu stiu cum ai putea sa o faci sa bea lapte, poate iti da doctorita tips.
La multi ani, David!!! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe parinti!
La multi ani, Daria!!! Selene, sa va aduca numai bucurii!
cris30 spune:
LA MULTI ANI DAVID SI DARIA!!! SA CRESTETI MARI VOIOSI SI SANATOSI.
miereamara spune:
La Multi Ani licuricilor nostri dragi David si Daria!
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de tot ce va inconjoara!
Nu imi vine sa cred ca avem copilasi de un an!
Bey, imi vine sa scot poza cu carutul, ca am cam socat lumea dincolo, mama disperata imi lasa mesaje pe messanger cum ca am innebunit.
Mie nu mi s-a parut o asa mare chestie ca a lins nitel roata carutului.
Dana, asa-i Tony mi-a pus capac, dar uite l-am abandonat si am pus un kil pe mine:)).
Gata, de maine am hotarat sa scoatem biberoanele definitiv, ramanem numa cu canutele, am gasit de 9 oz, pe gabaritul lui fi-miu. El bea destul de mult lapte, cam 24-30 oz/zi. Dar mananca fara probleme, are 2 mese solide si o gustare. Iar apa, bea cam 5 oz pe zi.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
cris30 spune:
Wow 5 oz de apa, pai fi-mea nu bea nici macar un oz de apa pe zi,lapte- bea cam 16-18oz. Eu n-am nici un succes cu sippy cup-ul; desi mi-am jurat ca nu mai cumpar de la ei, ma gandeam sa le incerc si pe cele de la Avent pentru ca am inteles ca au botul moale ca la biberon,poate asa o pacalesc si incepe sa bea .
anca_ spune:
miere, cred ca depinde si pe unde a fost plimbat carutul ala...sincer, daca era un carut care ar fi trecut printr-o piata din ro sau chiar si de aici eu nu l-as fi lasat pe copil sa puna gura pe el, dar daca a fost numai oleaca plimbat prin fata casei, mai ales dupa ploaie sau dupa ce a fost spalat asfaltul , e mai ok..
E ok sa isi faca imunitate si copii sa mai bage si mana murdara prin gura, dar sunt si riscuri mari, again, depinde de situatie..
Btw, mi-am amintit ca am un prieten care umbla cu servetele umede in buzunar si purell s-o stearga pe fiica-sa mereu pe maini, a fost la doctor ca racea des si a intrebat doctorul daca o spala pe maini, la care tata mandru spune ca o spala de n ori pe zi, plus o dezinfecteaza periodic cu servetele si purell.. doctorul i-a zis s-o mai lase cu spalatul, ca de aia raceste copilu', n-are imunitate
lisa79 spune:
deci somonul il fac la cuptor,altfel nu imi place gustul ca e tare gras. un secret, se taie intotdeauna inghetat ca sa nu se desfaca carnea de pe el. boon, il tai asa cu sirea spinarii la mijloc,ca deh...sa incante pupilele gustative a lui sotu',,si fac un sos,din ulei si lamaie,sare si piper,pun si 2 frunze de dafin si la cuptor,foc mediu 15-20 de min. e super bun.
crapul,prajit in faina de malai ca la mama acasa
bai miere,nici eu nu zic ca e big deal cu poza. si de mine se leaga lumea cum de las copilul sa manance de pe jos(in casa)...ignore them!
Iulia,poate bea asa putin lapte ca e bolnavioara. sanatate multa
cris30,ai facut poze cu bradutul...nu imi merge semnul intrebarii
la multi ani David si Dariuta,sa cresteti mari si cuminti
Va rugam un vot pentru ANA,multumim!
miereamara spune:
Carutul era plimbat prin complex pe la noi, mai precis la piscina.
Anca, aici ploua des
Mie nu mi se pare asa big deal, Aidan face asta de mult timp ca sa fiu sincera, nu era atunci prima oara.
Lisa cu mancatul de pe jos...asta e la ordinea zilei.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator