La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 3
iuliacris spune:
Eu Tylenolul il dau direct cu seringa aia cu care vine, i-o bag intr-o parte in gura, Carlei ii place, isi linge buzele dupa el, cred c-ar mai vrea. Nu-mi dau seama de ce l-a vomitat Anusca. Cat a avut febra?
Poze
Carla
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
anca_ spune:
lisa, lui Andy ii place tylenol-ul ..i-am dat doar de vreo 2-3 ori pana acum, n-a fost nevoie de mai mult. De fiecare data l-a luat usor, deschis gura si i-l pun in falcuta, intr-o parte. Nu poate sa-l scuipe asa. Parca au cu diverse arome, nu? Incearca altceva, poate nu-i place aroma
Voi le dati fluor la copii? Noi trebuie zilnic, apa noastra n-are fluor si mai si uitam sa-l dam...e cam nasol, ca trebuie sa fie la distanta de lapte, ca altfel n-are efect...
cris30 spune:
La noi in meniu azi avem peste cu putina conopida si o lingurita de cream cheese si poate pun si un pic de piure de cartofi, sa vedem ce mazglavaiz (nu stiu daca am scris corect) iese .
Daiopri mai bine te muti la spital daca trebuie sa te duci acolo in fiecare zi .Tin minte cand eram gravi si ma duceam la eco la spital, la fiecare 2 saptamani si mi se parea foarte des de ma saturasem sa vad spitalul, imi inchipui in fiecare zi sa ma fi dus .
Va rugam sa ne votati, multumim! Daria-Julia
reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/
http://lb1f.lilypie.com/FRXPm5.png
iuliacris spune:
Eu nu-i dau flour, inca ii fac laptele cu apa de-aia pt. bebelusi care are fluor. Eu nu mi-am pus filtru la chiuveta asa ca nu bem apa de la robinet. Bine ca oricum doar eu beau apa chioara, Cipri bea doar apa minerala
Poze
Carla
Daiopri spune:
Lisa at nu si-a facut nici un efect. Daca mai ii creste febra mai poti incerca sa ii mai dai. Mereu face asa?
Porumbita, mie mi se pare ok cum mananca, dar ma gandeam ca sa nu ii dai nici prea mult noaptea in speranta ca nu se trezeste, ca poate si faptul ca e prea plin ii da discomfort. Desi pare alintare din ce zici tu acoloDa cand se trezeste asa repede daca ii dai apa nu vrea? Noi mancam pe la 18,30 cereale si apoi pe la 8,30 -9 laptele. Si e cam din scurt. La voi pare si mai repede. Tinem pumnii sa vina vremuri mai bune mai rpd, ca de venit vin oricum
Si acu ma mir ca al mare doarme toata noapteaDaca eram cuminte acum nu mai aveam probleme
Anca noi nu trebuie sa luam. Are apa noastra de toate
L-am zapacit cu spalatul pe dinti si deja se joaca si ma musca de deget:)) Ca nu prea ii place cu peria inca.
Acuma ziceti de servetele, dupa ce am fost in state?Ia sa trag si un ochi la noi.
cris si cu pisoiul ce fac?:)) Si mie imi era greu cand mergeam la 3 sapt si era si sora, acuma jale. E drept ca e mai aproape de mine, dar de fiecare data trebuie sa am cu cine sa il las pe pisoi, plus ca avem doar o masina si masina vine cu motan de dus la scoala:(( Distractie nu gluma.
Acu, chiar plec
iuliacris spune:
Eu inca nu i-am dat peste Carlei, ma gandeam sa-i dau cod, voi de care ati incercat?
Poze
Carla
cris30 spune:
Si noua ne place si tylenolul si motrinul si picaturile pentru gaze, toate sunt dulci si gustoase .Chiar imi ia pipeta din mana ca sa mai linga ea ce a mai ramas.
Anca noua nu ne-a zis nimik doctorita de fluor. Stiu doar ca apa ei speciala cu care ii fac formula contine fluor, pasta de dinti pe care o folosim nu are fluor.
Are si Andy mucisori?? sanatate multa .
cris30 spune:
Iulia, eu i-am dat cod fillet congelat, l-am cumparat de la Trader's Joe, dar cred ca se poate gasi si in alta parte.In general e bine sa-in dai pentru inceput peste alb, wild.
cris30 spune:
Betty cum se mai simte Anusca, a reusit sa adoarma??
Daiopri nu pleca , mai stai cu noi .Pupici la motan si la pisoiul care iti seamana leit .
anca_ spune:
cris, Andy n-are muci, eu doar ii raspundeam lisei cum am procedat cand i-am dat tylenol . In caz de muci eu am bastista bebelusului din ro.
Iulia, i-am dat somon si pastrav, wild. Ala de crescatorie nu e recomandat.