La multi ani licurici de ian-feb2009(74)
Raspunsuri - Pagina 10
ingrid70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi LA MULTI ANI DAVID SI DARIUTA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sarbatoare mare pe forumul nostru.Miere ma bucur mult ca a iesit bine colesterolul, iar cu caruciorul ....nu mi se pare cine stie ce....nu ii poti opri la infinit sa puna gura pe ceva, Vlad are ce are cu incaltarile noastre.Anna ai primit cerceii?Porumbita si Flowerbee, astazi va expediez cerceii, iar daca as primi si adresa de la Asparagus i-as livra si ei.Pana acum am vandut cercei de 100 de lei, dupa ce incasez toti banii o sa ti-i trimit.Imi cer scuze ca nu prea am timp sa va raspund dar citesc tot ce scrieti. Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
anna-mama spune:
Alina, spor la pregatiri!
Trimite-mi si mie reteta de cura cu scortisoara si miere, te rog. 
Micola, sanatate multa lui Alexutu, sa treaca repede mucisorii 
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Poze Vladut la 10 luni
www.youtube.com/watch?v=43YgLgNVMpM" target="_blank">Asa merge Vladut la 9 luni
RalucaAlexa spune:
La multi ani, David si Daria!
sa cresteti mari, sa fiti iubiti, fericiti si sanatosi!
a trecut un an.... parca a fost ieri si sarcina si nasterea, tot.
Avem licurici mari!!!
La multi ani totodata si licuricilor care-si implinesc azi lunitele!!! (Caterina, Carla, Hera, Mara, Lucas ) 
RalucaAlexa spune:
N-am apucat sa citesc ultimul capitol!
Multumim celor care ne-au raspuns (lisa si iulia
). Lisa scumpa mea, motanu daca are tot patutu plin de tzontzorici si tot striga dupa masa :)) Da' banuiesc ca stie ca l-am parat si de vreo 2 nopti nu mai e asa vehement.
Iulia, o sa mai intreb o data si drita, cu dritele astea ale mele parca vorbesc precum televizorul.... Nici nu stiu daca inteleg ce povestesc eu.... Om trai si-om videa. Acu oricum nu-i dau calciu ca-i racit....
Fornaie de nu se poate, nasturelul ala de nasuc produce muci parca ar fii fabrica in 3 schimburi, e si oleaca ragusit si colac peste pupaza azi dimineata nu mai functiona centrala.... Sper marea mea multumire s-a remediat!
RalucaAlexa spune:
din ceea ce am mai citit:
Irina: felicitari pt contract, casa. Sa dea Doamne Doamne sa se rezolve repede. Inarmeazate pt orice eventualitate cu rabdare... Eu astept sa mi se aprobe o marire de limita de card de 1 sapt jumate - LA BANCA LA CARE LUCREZ/ LUCRAM.... Totul e bine cand se termina cu bine!
Miere - las ca oleaca de fevra nu face nik rau. Nici bine nu face, cel putin la psihicul mamei, dar te stiu calma din fire asa ca n-o sa-ti dau sfaturi (ca nu-i cazul. Eu cand face al meu febra parca ma baga cineva la 220...) E un scump Aidan. O sa-i fie bine intre copii. Si chiar esti o norocoasa - cu job misto pe vremurile astea! 
Dark - naspa cu serviciul. Nu stiu daca sa ma aventurez sa-ti urez sa-l schimbi, ca-i cam nasol in perioada asta...
mister mister
Ingrid - fiecare copil are ritmul lui. Daca Aidan s-a ridicat in picioare la 5 luni jumate, al meu a facut-o abia la 9 luni si un pic, iar de mers de-a busilea regulamentar merge abia acu!
Stiu ca mai vroiam sa scriu multe da nu-mi merge neuronu...
mamicile si licuricii!
App vazut si eu poze: cei mai frumosi licurici avem, pe cuvant! :)
asparagus spune:
Multumim pentru urari

David si Daria
Sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!
Ledi, special pentru voi multi pupici
, pentru taria de caracter de care dati dovada. Te admir din tot sufletul pentru ceea ce faci pentru David si pentru faptul ca mai ai putere sa intri aici si sa asculti si problemele noastre si sa ne dai sfaturi.
Eu astazi lucrez de acasa, Lucas e la cresa iar la 15:30 avem petrecerea de Craciun la cresa, cu toti parintii si copilasii. Trebuia sa aduc si fursecuri, 
, bineinteles facute de mine, ca o mama perfecta ce trebuie sa fiu, si-mi era groaza deja, ca nu le am deloc cu copturile. Noroc cu soacra-mea, care ne-a adus un castron plin cu prajiturele cum se fac aici!!!

M-am scos, i-am zis sotului meu ca daca se atinger de ele, nu stiu ce-i fac.
In rest, suntem bine, de azi intru in concediu 3 saptamani![]()

Iar luni vin ai mei si stau 5 saptamani!Pana pe 24 ianuarie! Yupiiiii!
Asta inseamna ca nu tb sa gatesc, dorm noptile, ca se scoala mama, asa vrea ea, nu o pun eu...
E posibil fiindca mama e pensionara din septembrie iar tata lucreaza in constructii si au o luna inchis iarna, cam ca peste tot.
Abia astept sa vina! Mi-e asa dor de ei!!!!
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/
micola spune:
fetelor, eu ii fac jurnal de bebe pe nestle.ro: scrii informatii diverse, de la nastere pana la un an
Am de gand ca la 1 an sa i-l trimit sotului pe mail, surpriza :)http://www.nestlebaby.com/ro/nestle_baby_club/
pun poze pe gmail imediat
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii!
!
!
Aurorra spune:
Buna,imi cer scuze ca dau asa buzna peste voi,dar sper sa nu va suparati prea tare.Fac asta pentru ca Ledi,imi e draga si micul David la fel si pentru ca la celalalt subiect,de unde ne stim, ea intra mai rar vreau sa ii spun si eu lui Davidutu LA MULTI ANI! [red]tot ce-i mai bun si mai frumos, sa creasca mare si sa-si bucure parintii! Ledi te pup si pe David
Si pentru ca vreau sa ajut si eu putin,am vazut ca cineva vinde niste cercelusi si ma intereseaza si pe mine cateva perechi,cum fac sa pot cumpara?
Aurora si micul duracell Robert Matei
Ajutor pentru Robi
Robert Matei
Pozici
Mateut
Porumbita spune:
voi ce masina de spalat rufe aveti? sau ce ati recomanda? evident nu prea scumpa dar sa nu se strice dupa un an ![]()
asparagus spune:
Fetelor, sper ca nu va suparati pe mine ca scriu mai rar, dar cu naveta asta e greu tare, nici nu am timp sa respir. La servici mai citesc pe ascuns, dar de scris e riscant.
Lucas e bine sa zicem, oinca racit, ii mai curge nasul si tuseste usor, nimic grav, cred ca o sa-i treaca la primavara cum zicea Naty.
Are 9800 kg si vreo 74cm, ceea ce e foarte bine.
Cu papatul stam bine:
dimineata si seara lapte, cam putin dar asta este, in jur de 300g in total
pe la 9:30 gustare la cresa, ori gris cu biscuti, ori paine cu unt, etc
la 12:30 masa de pranz la cresa, ori meniuri HIPP organic, e in pret, ori mai nou mancare normala, ce se preteaza pentru el din ce mananca cei mai mari (paste, piure de cartofi, friputica, toate maruntite)
LA cresa vine in fiecare zi mancarea de pranz de la spitalul de copii din oras, adica e foarte ok, facuta special pentru copii, fara sare, etc. Cresa are o femeie la bucatarie care pregateste gustarile si aranjeaza totul la pranz, dar nu gatesc acolo pranzul ,cac iar fi mult prea scump, nu ne-am mai permite cresa deloc. Asa e o solutie foarte buna.
La 16:00: un iaurt Humana
La 17:30-18:00 papa cereale cu laptic si fructe, de obicei o banana intreaga pasata si ceva fructe de la borcanas, organic evident.
Mai nou sta singurel in picioare, fara sprijin, e foarte mandru de el si merge si de manute, cred ca in curand isi da drumul la mers. Oricum, invata foarte multe de la cresa, de ex. a invatat sa se dea jos de pe canapea, pat, fara sa-i arate nimeni. AM ramas weekendul trecut muta cand l-am vazut.
Ioana
mamica fericita de
Lucas 18.01.2009
http://www.foto-la.de/Lucas/