Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *123*
Raspunsuri - Pagina 9
Ayla21 spune:
Ok, noapte buna, Magdy!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God
Light a candle for Alma
magdyi2001 spune:
Stai linistita ca nu m-ai suparat
.
Offf si ea avea pe fetzisoara aceleasi pete vinete ca si Theo.
Vad ca a retusat mult.
Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
magdyi2001 spune:
Si tie noapte buna.

Magdy,
de
Gabriel mititel (05.03.2009) si
Theodora ingeras dragalas.
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Dar vad ca se vorbeste despre celebra surpriza, si eu am asteptat-o azi, dar n-a ajuns:(... |
Ilinca
,s-a inzapezit curierul probabil
ca nici noi nu am primit coletele azi !!Da chiar asa Ayla, cum de ai primit deja pachetul ?? omul atunci pleca spre voi
??Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aditapop Ce frumos e acolo la voi la bazin! As vrea si eu, dar la Deva nu avem asa ceva sau o fi dar nu am aflat eu? Novus, tu stii ceva?? |
O sa fie si la noi la noul Aqua land

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/4027271780/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Pisik06 spune:
Seara buna!
Am admirat baieteii Mario si Gabriel
, niste dulci, ca dealtfel toti ghioceii nostri
MONICA, MAGDY, m-au rascolit mult pozele si povestile din spatele lor
In fata durerii toti ramanem muti, eu una asta am simtit mereu si, ca si Ilinca, desi stiu povestile tuturor fetelor enumerate de ea si am plans in hohote cand le-am citit, nu am avut niciodata puterea sa spun nimic
Fetelor, ma ajutati si pe mine cu id-urile si parole de pe Y si Picassa? E a treia rugaminte in acest sens, sper sa imi raspunda cineva
Am vazut si ca nu s-a observat mesajul meu cu intalnirea. Am zis ca incerc si eu sa vin, RAALUCA ma treci te rog pe lista?
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1670" target="_blank"> Un vot, va rugam
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
novus spune:
Hellou!!
Apar si eu la spartul targului, asta e, am avut de recuperat
!!
Am vazut poze si filmulete cu protagonisti care mai de care
!!
Magdyi sa stii ca si eu ma uit la toate pozele,filmuletele postate dar de cele mai multe ori uit sa mai scriu 
Olga, multa sanatate lui David !!
Vad ca discutati de olita , mie deocamdata mi se pare SF
. Alexandra probabil ar roade-o cand ar vedea-o asa ca ma pastrez pentru cand o sa inteleaga ce si cum, daca as pune-o acum as zice doar ca am prevazut bine momentul ![]()
![]()
Maine avem petrecerea de Craciun la Geoagiu bai dar la ce vreme este mi-e cam groaza de drum !!
Cam atat pt azi ca mi-e cam somn !!

Mami lui
novus spune:
Pisik,ai PM !!

Mami lui
dyana27 spune:
pisik ai PM cu parolele

; de asta le tot zicem fetelor, cand au intrebari sau ceva la care nu li se raspunde... sa insiste; ca nu o facem din rea vointa in nici un caz... doar din lipsa de timp... si neuroni![]()
![]()
; si nu e nimic deplasat sa ceri si de 10 ori pana ti se raspunde... ca se gaseste un momentel liber la una din noi

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume
dyana27 spune:
ha, m-a depasit novus cu cateva secunde![]()
![]()
; lasa, ca nu strica din 2 parti

gata, plec la somnic de voie... ca m-au impresionat pozele ingerasilor ... 

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel minune la 8 luni
cum am venit pe lume