Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 6
danyelle005 spune:
Craciun fericit si tot ce va doriti sa vi se implineasca
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
alynta27 spune:
Craciun fericit la mamici si puiuti! Sa uitam de cele rele si sa ne bucuram alaturi de cei dragi!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
slimatei spune:
desi timpul momentan nu prea imi permite ...as vrea totusi sa va pot ura si eu un
Craciun fericit! si numai bucurii!
toate cele bune si sa ne auzim cu bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
anymony spune:
CRACIUN FERICIT!!!
SARBATORI FERICITE SI LINISTITE LINGA CEI DRAGI, sanatate, mute bucurii si fericire...
dastefa spune:
Craciun fericit! 
La noi a fost azi mosul pt Daria si cele 2 verisoare dar am primit si noi cei mari cadouri
din pacate ca si anul trecut nici nu a avut curajul sa-l priveasca bine pe mos necum sa mai si spuna poezia
cu noi e autoritara de numa dar cum apare cineva strain se pierde cu totul...asta e
noi am petrecut azi in familie dar cred ca m-a ajuns oboseala din zilele trecute ca acuma is mai franta decat intr-o zi de lucru.Aseara pe la 2.30 ne-am culcat pana am apucat sa facem toate pungutele de cadouri(vreo 10).N-am luat neaparat chestii spectaculoase dar a fost asa frumos sa poti face cate un mic pachetel pt fiecare...
am facut si ceva poze dar ramase aparatul setat aiurea si nu a iesit cine stie ce
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
dastefa spune:
fetelor ce faceti v-au doborat sarmalutele si carnaciorii sau va tineti doar de vizite?
Noi anul acesta am anuntat ca stam doar acasa asa ca suntem pe post de gazde
sper sa auzim doar vesti bune despre aceste zile
toata lumea
Mihaela
35+
Miruna si
Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
slimatei spune:
azi de ziua mea 

as vrea sa va ofer 

, o felie de tort ,macar virtual...si un pahar de suc
si unul de sampanie

sper sa primiti...
numai bine va doresc!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
papa buuun
iulia-stefy spune:
Sa incep cu inceputul... Pe 21 am intrat ultima data, deci sa urez, cu intarziere si scuze sarbatoritilor pe care nu i-am urat... si celor de astazi...
La multi ani, Anymony!
La multi ani, Stefania (bb de slimatei)!
La multi ani, Stefania (Slimatei)!

Fie ca minunea Nasterii Domnului sa ne gaseasca mai buni, mai blanzi si mai frumosi, iar noi va uram la ceas de sarbatoare sanatate, fericire si numai bucurii!
CRACIUN FERICIT!
slimatei spune:
multumim lacramioara la dublu
![]()
La multi ani fericiti!cu intarziere asa vrea sa le urez si eu celor care nu am reusit sa o fac la timpul potrivit sper sa primiti sincele mele urari si cu intarziere...
si as vrea sa mai urez de onomastica pe ziua de maine tuturor celor care serbeaza onomastica de Sf. Stefan, La multi ani fericiti si toate cele bune!
un sfarsit de an frumos si dealtfel un inceput de an, 2010 si mai frumos!
papa buuun