Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
daa, am luat si bradut din parcarea de la kaufland..Ani mi-a scris ca a gasit cu 80 lei, noi am luat unul de 2m jumate cu 130 lei, cei de 3 m erau pe la 150 lei..
Cat despre cadouri, nu prea mai stim ce sa ii luam, are casa plina cu tot felul..cat e nou, se joaca cu ce primeste, dupa aia..devine cam mobila in casa..
Maica-mea i-a luat o bucatarie cu de toate din carref era, a dat o groza de bani pe ea..culmea e ca a cautat din asta si in felicia si se terminasera..si in era mai era una desfacuta si asta care a si luat-o..
Noi am vazut ceva prin kaufl, o masina de spalat pt. copii la 31 lei ca stiu ca tot ma bazaie cu ea..si in rest, ceva jucarele din astea mai micute plus ceva dulciuri..noi pe 27 de sf. stefan invitam bunicii si pe soramea la noi sa ne petrecem si o sa se lase iar cu cadouri..
Noi, cei mari, ne-am cump.deja ce ne doream..e mai practic asa, mai ales si cu situatia noatra mai complicata..el se uita la o gentuta pt. mobil, laptop din ala mic si alte chestii..buna pt.mers la facultate si i-am luat-o si eu mi-am ales un ondulator de par braun..
Am vazut si eu pozele cu Bianca, f frumos bradutul, fata a crescut mare si e foarte cocheta..:)
Alina, insanatosire grabnica intregii familii!
Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!
mihamora spune:
Salut!
Celia - e frumos sa ai bebe mic, cel putin mie imi place la nebunie. Domi e cand ascultator cand f incapatanat, are momente.
Cat despre petrecerea de Mos uite ca nu mai apucam, mai ales ca micutii Alyntei au racit, suntem prea putini, eu as fi venit doar cu Domi.
Inutsa - felicitari pentru carut, sa-l folositi cu placere!
Daniela = am vazut si eu bucatarii la carrefour,de care ati luat? ultumesc pt idei, bancul cu scule e f bun dar poate de ziua lui ca deocamdata nu e prea interesat de asta
i-am luat un laptop, sper sa ii placa. Poze cu noisunt la semnatura, uite acum adaug unele mai noi.
Ella - faine pozele si Craciunita
Kriss - ce fain ca v-ati intalnit cu mosul.Ce a primit Ale de la mos? Faine poze, arati f bine, din ce in ce mai bine. Sa folosesti cu placere cadoul de la Mos, si eu as fi vrut asa ceva,e f fain.
Alynta - multa sanatate baietilor! Faina tabla magnetica, avem si noi cu Cars,si saniuta ne-am luat de curand. Acvariu cu pesti adevarati? Asta cine si-a dorit? Interesanta si jucaria lui Matei.
Michelle cu Tudor Mateo 18.11.2009 si MARIO DOMINIC 15.05.2007
POZE
inutsa spune:
aly sanatate voua!
kriss frumoase pozele!
mihamora multam! sunteti adorabili!
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
iulia-stefy spune:
Fetelor, multumim pentru urarile de sanatate. Va ofer o fierbinte si un laptic....
Alina, multa sanatate si voua.
Noi tot cu tuse.... amandoua, evident... Eu deja vad ca de azi am si ceva secretii nazale apoase.... Sper ca vom fi mai bine... In general ne petrecem timpul la bucatarie... Are o placere deosebita sa ne prajiturim... Intrebarea zilei e ce prajitura facem azi?
Anilansa spune:
buna dimineata
iulia mersi de cafea .. sanatate multa si tie si micutei bucatarese
aly sanatate multa
kriss
asa cum a sris si Kriss am luat si noi brad natural anul asta... si am dat 80 nu e foarte mare ca nu avem spatiu ... in rest sotul ieri a stat cu darius si eu am fost la facut carnati la ai mei.
lui Darius tot nu iam luat cadou sotul vrea masina mare care sa o oata sa conduca darius... eu una nu stiu ce sa ii iau... adica sa ii dau ideea
Darius a inceput incetul cu incetul sa isi revina....
eu azi incep smotru + alte activitati casnice
va doresc spor la treburi si o zi frumoasa
Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
kriss79 spune:
buna dimineata
Gata,am luat cadourile..masina de spalat, un urs marisor, o lenjerie de patut cu mickey mouse preferatul ei si cateva dulciurele va primi..
aseara am facut si bradul,e f frumos, chiar nu mai facusem cred de vreo 4-5 ani natural..
Michelle,vroiam sa imi iau mai demult ondulatorul ala, acum am prins momentul:)e 135 lei in carref.acum ma uit si la pozici..
Multumesc de aprecieri fetelor,eram si eu aranjata la petrecerea aia..ca de, era la Ramada:)oricum fiecare a venit cam cum i-a traznit, erau cativa colegi in blugi, unele cu paiete, altele costumate gen anii `20..eu imi faceam probl.ca eram in pantofi(cand am aterizat din masina, mi-am bagat un picior in zapada:), dar erau unele in sandale
sanatate multa bolnaviorilor!
Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la , ceiut sau laptic.
Mai sunt cateva zile pana la Craciun.... Cred ca maine o sa facem si noi bradul. Abia astept.
Ieri am reusit performanta sa mananc de 3 ori. Azi ma simt chiar bine. Sper sa o tin tot asa.
Va pe toate. Sa aveti o saptamana frumoasa.
10+
dastefa spune:
salutare si de la noi
Alynta multa sanatate la toti iar tie sa faci fata si mofturilor si bolii si treburilor... sa va treaca cat mai repede
Michelle arati grozav dupa nastere.Eu imi aduc aminte ca dupa nasterea trecuta aveam o fata.. mereu obosita,palida.Si vorba aia tu il mai ai si pe Domi care te solicita
azi am programare la dr dar eu simt ca e totul ok si ca nu ar prea fi noutati de aflat....si ca e ultima intrevedere pe anul asta
Mihaela 35+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
ella10 spune:
Salutare!!!!
Inutsa,Kriss,Mihamoramultumi de aprecieri
Noi suntem in pregatiri de bagaj,plecam pe 23 la munte unde vom sarbatori Craciunul alaturi de citiva prieteni...
Acum mai trebuie sa facem citeva cumparaturi si gata...nu prea stiu ce sa-i cumpar Biei pentru seara de 24
In rest suntem bine...
O seara frumoasa!
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
ella10 spune:
Alynta multa sanatate
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community