Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 3
vanessa80 spune:
IULIA-STEFY la mine FE, Ca, Mg sunt in limite normale. Anemia e data de altceva, dar inca nu imi dau seama... Oricum ieri m-am simtit mai bine si am reusit sa mananc de 3 ori. Asa ca sper sa fie bine in continuare.
10+
inutsa spune:
In sfarsit am luat azi carutul. Dar am avut emotii pan'a-l lua pt ca ,in timp ce astepta sotul ieri la sediu sa intrebe de carut, a auzit discutii precum ca unei persoane i-a disparut coletul, i-l furase alt om care venise sa ridice pachet, adica respectivul s-a ales cu 2 pachete in loc de unul. Ca sa vedeti cata nesimtire au unii.
Am si probat carutul, merge pe/prin zapada, n-are treaba, super usor de manevrat, de strans, husa de iarna/ploaie. Daca nu ma ia lenea, mai acus iesim la o plimbarica.
Dar pan'atunci sa bag niste ca-s franta
Sanatate bolnaviorilor!
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
danyelle005 spune:
Hello!
Alynta felicitari pt iepuras Imi pare rau ca ati ratat Mosul.
Michelle ce bine ca ai mai trecut pe la noi! Tu cand ne arati poze cu voi? Eu i-am luat Amaliei o bucatarie din Carrefour, am vazut pt baieti bancuri din alea cu scule, acum depinde si ce-i place lui Domi, sau poate un avion, daca mai e fan
Celia daca vreti ma pot interesa; noi nu cred ca venim...
A fost cineva la Sala Polivalenta la targ?
Daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
dastefa spune:
si eu vreau la mos cu Daria dar doar daca nu-i pe 21 ca-s la control
inutsasa folositi sanatosi carutul
si fug csa mai prindem un pic de soare
Mihaela 34+ Miruna si Daria-Stafania-16.11.2006
asa creste Daria
creste burtica
ella10 spune:
Salutare!
Daniela am fost eu la sala polivalenta ,la tirg,in prima zi,sunt lucruri interesante ,bani sa ai.....,eu am cautat pentru Bia ceva o jucarie nu de imbracat...
Noi plecam pe 23 la munte,asa ca am facut bradul mai devreme si a venit si mosul la Bia,am pus citeva poze...bineinteles ca va veni si pe 24,la munte.
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
ella10 spune:
Aici poze http://family.webshots.com/album/575975383SRqxTH?vhost=family
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA(02.02.2008)
http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png
http://community.webshots.com/user/karateka_10?vhost=community
inutsa spune:
ella papusica Bia. nu l-a tras pe Mos de barba?
noi ne-am trezit nu demult, asa ca ioc plimbare. maine se anunta a fi -25 grade. luni se "incalzeste" un pic: -17 grade. clar nu mai iesim pe asa friguri
merg la facut bagaje
---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
kriss79 spune:
Noi am fost vineri la petrecerea de mos c la barou si Ale a fost cam rezervata cu Mosu`..era si f aglomerat si stramt spatiul,se perindau repede pe la mos copiii..daca era mai lejer isi dadea ea drumul la vorba cu mosu, cred:) a fost incantata de cadou si-l taraia dupa ea pe acolo sa nu il ia careva..poze aveti jos la semnatura
seara am avut petrecere pt. noi, adultii la Ramada, a fost f fain..
Ieri am ajuns si prin copou vreo 30-40 min, era frig tare, dar unde batea soarele era suportabil. am tras-o cu sania, ne-am bulgarit putin, i-a placut f mult, dupa cum se obs.si in poze:)
Vrem sa luam brad natural, si-a luat cinevA?cam ce preturi sunt?in piata sunt oare mai ieftini ca cei de pe langa carref si kaufl?
Cristina si Alessia Stefana
Poze noi
Bazar SEBI!
alynta27 spune:
Prea multe nu scriu ca abia stau! SUNTEM RACITI CU TOTII! BAIETII PE ANTIBIOTIC, EU MA TRATEZ BABESTE! Au facut febra toti 3! Matei e un marait si jumatate! Ieri au dormit si eu mi-am gasit de treaba,ca o aveam si pe sormea la mine si am zis sa profit ca am ajutoare! Si uite ca-s lata de la raceala si oboseala! Nu avem "gripa noua"! Bogdan si David au bronsita! Iar noi dupa ei! Tusesc, le curge nasul.....Cam asta e.....
Matei are umflata gingia si sus in dreptul incisivilor, deci viitorul SUNA bine!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
Ella...................poza cu oglinda e tare reusita! Ce scumpica fata aveti! Mi-au placut bradutul si cadourile!
Mihamora...................David va primi o tabla magnetica de scis cu Thomas, iar Mateii o jucarie complexa cu o tija unde vin cerculete de la mare la mic, deasupra un "bol" cu decpaje in care se pun diferite forme geometrice si cu figurine care se pun in suporti la baza! Astea sunt de la binicasa! De la noi un acvariu cu pesti, am vrea si o sanie! David are o cutie cadou cu dulciuri! Cam asta!
Lacra.........................au iesit multi dintuci in scurt timp la voi! Sanatate!
Celia....................nu cred ca va fi ceva anul asta, din pacate! Eu una astept salariul sotului ca nu am carne pentru sarbatori!
Am o stare de spirit si un avant de nu va pot explica... Acum sa ne facem sanatosi ca restul se rezolva!
Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!