Gravidute&Mamici de IASI (109)
Raspunsuri - Pagina 12
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si va urez o saptamana usoara.
Ani, sa va fie de bine plimbarea.
slimatei, ce puteam sa -i raspund, e greu de explicat cum am iesit cu fata curata din asta.... Ca in capsorul ei mami le stie pe toate....
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la
, ceiut sau laptic cald.
Noi nu avem gaz asa ca ne incalzim cu multe lichide calde.
Sper sa se rezolve cat mai repede problema.
Azi mergem la eco sa vedem ce mai face Junior.![]()
Voi ati folosit creme pt burtica si pt sani(de care)?
Va doresc o saptamana faina.
12+
iulia-stefy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Voi ati folosit creme pt burtica si pt sani(de care)? |
Vanessa, eu iti recomand vitamina A picaturi. Eu am folosit pe burta si nu am nici un semn, dar pe coapse si sani nu m-am gandit... Asa ca tu fa ce n-au facut altii. Asteptam vesti de la eco....
alynta27 spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE! SA AVETI PARTE DE PACE IN CASA, BUCURII SI MULT BELSUG! Multumesc fetelor care m-au felicitat pe mess!
Am ajuns ieri de la Campu Lung! Vremea a fost nasoala, a plouat! Ieri a nins, dar nu am avut cand sa ne bucuram de zapada! A fost frumoasa revederea cu nasii! Acum am un vagon de rufe de spalat! David e la bunicasa la Pascani! Matei e un smecheras- intinde labutele sa-l luam in brate! Daca nu il luam se agata strans de haine!
Dastefa..............un pic si vine bebelina!
Slimatei................sanatate! Greu cu maselele umflate! Uffff!
Kriss..................vb cu fiicata sa-mi imprumute si mie bucataria cea fitoasa, ca mi-o doresc de mult!
Imi pare rau ca esti suparici! Te inteleg....
Nonna....................mai vino draga pe la noi!
Inesa......................acvariul are capac, deci nu baga mana!
Lacra..................ce mai faceti? sANATOASE?
Fug ca a facut ochi piticul meu drag!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Anilansa spune:
Buna mamici
Mai, dar slabuta moiscare pe aici?
Inutsa, moldoveanca,Byabeatrice, dastefa, mihharo,byu,ghinetz, aeperju, danyelle,dr_anca, tuscut, mariussimiuc, slimatei, ella, Lumi_R, Katyuscha, mihamora ... o mica prezenta va rog... si cu scuzele de rigoare daca am uitat pe cineva
Cum a-ti petrecut Craciunul si Revelionul ... cadouri si poze/ pozne de-a strengarilor![]()
noi am fost plecati de dimineata ... am fost si am dus masina in servis, am fost pina la ai mei, ne-am plimbat un pic
sa vedem ce program o sa facem pt diseara... ca profitam de zilele libere a lui tati
in rest.. eu sunt un pic suparata.,.. finuta mea e bolnava, e sub tratament cu antibiotic , e racita si mofturoasa... saraca mea cumatra nu mai poate
Mamici... am o intrebare ... cumatra mea ma intrebat daca stiu ceva de :"Legea mamei... adica ea mai are 6 luni pina artrebui sa mearga la servici ... si din lipsa de fonduri ar vrea sa inceapa munca mai devreme ( adica de luna viitoare) si au si chemat-o la munca cei de la firma ... buna si ea ma intrebat daca se duce acum la munca si renunta la indemnizatia de crestere a copilului.... pe langa salar si alocatia pt copil mai primeste ceva... ca ea a auzit ca ar da STATUL ... ?% din salar stie cineva ceva de asta... ca eu nu m-am priceput ce sa ii raspund![]()
va doresc o zi frumoasa in continuare
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
inutsa spune:

In primul rand, cu intarziere, vreau si eu sa va urez ca Anul Nou sa va aduca numai bucurii si cat mai multe impliniri! Cele bune sa se adune, cele rele sa se spele!!!!
Noi suntem bine, inca la sora. Mama a venit pe 31 dec seara dar a si plecat azi, deci e nasol. Si tati a plecat la Iasi dar revine vineri. Asa ca suntem cu familia surorii.
Revelionul l-am facut in familie, cu sora si familia ei, fratele si noi. Bia a fost cuminte doar ca a racit si de abia acu isi revine.
Inca mai facem masaj, Bie e din ce in ce mai energica, azi dimineata o leganam pe picioare si o si vad cum se ridica ea tantos in fundulet. A incercat si mai tarziu manevra dar nu a mai reusit
.
Am facut si radiografie sa imi iau de o grija cu displazia de sold, care e f des intalnita acum. Si slava Domnului nu are nimic Bia.
Avem si poze noi
lacra frumoasa uratura Stefaniei! Imi pare rau sa aud ca si la voi e mai.. delicat.
mamica!
daniele frumos ati sarbatorit!
dastefa ce hazlie Daria, sa nu ii dai Mirunei ceapa
.
Da, suntem in R.Moldova acum
. Eu nici Craciunul pe nou nici pe cel pe vechi nu il prea simt
, doar Revelionul e sarbatoare pt mine ![]()
alina plimbare la Bucuresti? fain!
aly zici ca se apuca de haine Matei?
Eu rad acum, dar si pe Bia o vad smecherasa, tot in brate vrea.
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 4 luni
bebelusha din burtica
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anilansa Buna mamici Mamici... am o intrebare ... cumatra mea ma intrebat daca stiu ceva de :"Legea mamei... adica ea mai are 6 luni pina artrebui sa mearga la servici ... si din lipsa de fonduri ar vrea sa inceapa munca mai devreme ( adica de luna viitoare) si au si chemat-o la munca cei de la firma ... buna si ea ma intrebat daca se duce acum la munca si renunta la indemnizatia de crestere a copilului.... pe langa salar si alocatia pt copil mai primeste ceva... ca ea a auzit ca ar da STATUL ... ?% din salar stie cineva ceva de asta... ca eu nu m-am priceput ce sa ii raspundva doresc o zi frumoasa in continuare ![]() Alina cu Darius Gabriel http://community.webshots.com/user/Anilansa |
Era cu 1 milion in plus! Nu am auzit sa se fi schimbat ceva.....
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
iulia-stefy spune:
Va ofer o
fierbinte si un laptic....
Alina, multumim de intrebare, pe langa casa... eu la serviciu... Stefy la cresa... Nu suntem chiar foarte bine, dar e ok... Ea cu ceva mucisori.... eu cu gatul.... dar nu de speriat. Mergem inainte...
Matei stie el ce stie.... ca daca nu-l iei acum, cand sa-l mai iei... Cel putin sora mea zice sa o iau acum in brate si sa o pupacesc, ca mai tarziu, adica pe la 7 ani, deja nu mai vrea, ca rad copiii de ea....
Ani, multa sanatate finutei. In ce priveste mersul la job mai devreme... eu m-am intors cand avea Stefy 1 an si 8 luni si cele 4 luni care am venit mai devreme am primit 1 milion si alocatia ei iar de la firma salariul.... Deci stimulentul sa vii mai devreme la job e de un milion. N-am auzit sa se fi schimbat ceva.... A si are dreptul sa ceara program de 6 ore.... pana la 2 ani.... acum depinde si daca ii accepta. Mie mi-aui acceptata cererea si pe 6 ore primeste acelasi salar ca si pe 8. Are dreptul asta conform legii....
Inutsa, ma bucur ca te-ai linisteti si ca Bia e bine. Multumim.
Anilansa spune:
buna dimineata
inutsa, imi pare bine ca Bia e bine si ca tu te-ai linistit...inca nu m-am uitat la poze
ca azi am multa treaba
iulia, mersi de 
Aly si iulia mersi de raspunsuri

eu azi am zi full, spalat, calcat, curatenie
si mancare sa vedem cum ma impart![]()
va doresc o zi frumoasa
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va invit la compot de mere.
La ecografia de ieri Junior s-a prezentat foarte bine. Acum are 5,65 cm si 146 batai/minut, fald nucal 1,43 mm. Dupa eco am mers si am facut dublu test. Luni o sa aflam rezultatul. Sper sa fie ok.
A nascut cineva cu dr. Grigore Mihaela?
Azi sper sa am timp sa studiez treaba cu cremele pt gravidute.
12+