Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!
Raspunsuri - Pagina 4
simina_kin spune:
Ancutza esti o scumpa....apasasem eu pe "Bloq Num" , noroc ca am vb cu Ralu la tel si s-a prins ea
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Ancutza esti o scumpa....apasasem eu pe "Bloq Num" , noroc ca am vb cu Ralu la tel si s-a prins ea fericita poze Maya Andreea Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!! |
bine ca s-a rezolvat
Anca HAPPY MUMMY de SABINA IOANA
MI-AM DESCOPERIT
POZE
simina_kin spune:
Am incercat s-o tin treaza sa doarma la noapte da nu am reusit....doarme ....daca o gadil, pup, ciupesc se trezeste si plange...ca sa nu mai planga o iau in brate si pac adoarme
fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
raluci_b spune:
simina- eu zic ca tb sa te calmezi tu, totul pleaca de la noi, trebuie sa fim linistite si fara griji, asa vor fi si bebeii
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
laviniablaga spune:
citat din mesajul lui raluci_b simina- eu zic ca tb sa te calmezi tu, totul pleaca de la noi, trebuie sa fim linistite si fara griji, asa vor fi si bebeii Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) in asteptarea lui www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere poze bubu |
Ai dreptate cu privire la faza ca si noi trebuie sa fim calme! mai ales mamicile care alapteaza....
Mariaandrei...nu este nici o poza la link-ul ala
Monis, si Raresh se arcuieste de spate...mai ales cand e nervos si trebuie sa am mare grija sa nu is se duca pe spate capusorul sau sa se raneasca!
Simonette, te pup dulce...cred ca e o priveliste superba, de acolo de la etajul 10!
Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga
AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian
Mussica spune:
Simonette suna asa de frumos ce povestesti tu acolo ... ma bucur ca a decurs totul bine si sa sunteti ok.
Bebi inca nu a venit... cred ca azi am eliminat si ceva dop. Anytime now .
In schimb azi tot am rezolvat ceva. Am avut prima infatisare la divort si tot ce pot sa va spus ca de acum voi fi doar eu si Bebi. Ne asteapta un drum nou, greu, necunoscut, dar sunt sigura (mai ales cititnd povestile voastre), unul foarte frumos.
Pupici pentru toti strumfii si toate mamicile.
40 saptamani & still counting :)
monis5 spune:
coquelicot - multam . cred ca e in limite normale asta cu arcuitul, dar vroiam sa aud de la mai multi. Se arcuieste doar cand il lipesc de mine (uneori) sau cand e sa pape (tot uneori). Cand il tin atarnat, nu se.
crlp - eu am de la Avent, dar nu stiu daca sunt grozave ca nu am altele cu care sa le compar . Ce pot sa-ti spun insa este ca pompa de san am folosit-o doar de 2-3 ori, ca m-au invatat la Filantropia cum sa mulg sanul cu mana si e mult mai usor decat cu pompa din punctul meu de vedere (mai usor decat cu aia manuala, ca pe cea electrica eu una nu am reusit s-o folosesc cu succes... poate-s eu mai ), sticle de biberon nu am cumparat si am doar 2 tetine de la Avent care sunt in ambalajul original.
Ce am mai luat: 2 suzete 0-3 ani care nu sunt acceptate, singura pe care o molfaie din cand in cand este cea primita moca de la Nuk, la targul de copii.
Daca nasti natural, sa stii ca sunt mari sansele sa nu ai nevoie de pompa si daca vrei parerea mea, e bine sa ochesti pompa pe care o vrei si s-o cumperi numai dupa ce nasti si numai in momentul in care chiar crezi ca ai nevoie. E f posibil sa nu ai nevoie deloc. E pacat de banutzi, ca la nimeni nu cresc in gard...
monis si piticutzul Santiago (Iulian 02 nov '09) il asteapta pe Mos Craciun
poze de azi de ieri
monis5 spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro monis te rog frumos lamureste-ma si pe mine cu ceva legat de CIC-ul asta ca am vazut ca le stii bine si eu sunt mai dosarul nu se poate depune mai devreme de incetarea concediului de maternitate de 126 de zile? eu asa am primit raspuns de la job: ca trebuie sa fac o cerere catre ei prin care solicit CIC dupa ce termin conc de maternitate....pai daca ii asa mai iau bani prin mai ca dureaza cam 3 luni pana vin banii ...offff multumesc anticipat |
nu se poate. doar dupa ce termini medicalul. asta e cu banii.... din pacate.
poze de azi de ieri
monis5 spune:
citat din mesajul lui laviniablaga Mariaandrei...nu este nici o poza la link-ul ala |
Gasiti pozele Mariei link la numele Mirunei in prima pagina
Sau AICI
poze de azi de ieri
Mussica spune:
Mariaandrei sa va traisca Miruna. Poezele sunt super. Mai ales aceea in care este imbracata in costumesul rosu..iti vine sa o mananci.
40 saptamani & still counting :)