Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorelix

Laurairina,
noi suntem bine, crestem. dar nu prea am timp sa postez comentarii pe forum.toata ziua fac ceva prin casa.
Ramona copot, eu stiam ca pentru a nu face BB ciuperca in guritza.\ treb curatat dupa 30 min de la masa cu glicerina boraxata cu stamicin
( nistatin), se pune pe un cotonel de ureche sau pe un pansament steril infasurat in acelasi betisor de ureche.

, ma retrag sa fac un dus..ca doarme bb..si poate apuc sa dorm si eu 2 ore .

LORELIX
DANIEL- MATEI 20 ZILE +
sa fie SANATOS!

sper sa nu fie adevarat ceea ce am inteles eu, da mai intreb o data
DUPA FIECARE MASA???????? sper sa fi inteles eu gresit

Glicerina cu stamicin curata gurita imediat.Se da doar 1/zi pana s-a curatat de tot.

fericita poze Maya Andreea
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miany75

Simina cu riscul de a ma repeta iti zic ca noi am renuntat la nan tocmai pt ca,constipa...revino la laptele care l-a mancat cel mai bine...succes!!

Da , am vb si cu pediatra si la fel m-a sfatuit. Mai stau cateva zile sa vad daca se schimba situatia CU PAPATUL.
Azi dim a facut kk singura si era toata un zambet

www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Floricik, s-a infundat un canal la sanul cu umflatura. Ti-a zis bine Stephy, masaj si muls. Masajul ca sa nu te doara il faci cu sanul cufundat in apa cat poti tu de calda sau mai simplu la dus. Ar trebui sa-ti treaca in maxim 24 de ore, daca persista si se instaleaza febra inseamna ca se instaleaza o mastita. Chiar si in eventualitatea asta tot poti alapta din sanul cu probleme, eventual iei si antibiotice ce merg in alaptare (ex cefalexin). Daca micuta nu-ti goleste sanii nu-i poti lasa asa, goleste-i cu pompa ca altfel apar probleme. Mulge un pic inaite de supt, apuca mai bine sanul atunci.
Fooseste diverse pozitii de alaptare, goleste astfel mai uniform sanul. La sanul pe care nu prea il vrea (stangul, am inteles bine?) iti recomand pozitia asta: http://www.chop.edu/export/system/galleries/images/hospital/conditions/moving-towards-breastfeeding-125759.gif asa am reusit si eu s-o conving pe Teo sa accepte sanul stag (primele 10 zile n-a vrut sa suga din el). Oricum daca nu-l vrea, tu mai insista si pana reusesti trebuie sa-l golesti prin muls ca sa menti lactatia si in sanul acela. Si cand mai creste si prinde putere il va accepta!

Mylady, sunt absolut convinsa ca Stephy e deja f bine informata in ceea ce priveste alaptatul, ceea ce nu pot spune de medicul tau care pare ca se informeaza de la babele din piata. Pacat ca ai renuntat la alaptat, trebuia sa fi apelat la fete aici, iti dadeau sfaturi mai competente decat medicul...

Imi pare rau s-o spun tocmai eu dar medicii de la noi, in marea lor majoritate stiu prea putine despre alaptat, ii acorda o importanta prea mica si prin urmare nu se obosesc sa vada daca informatiile pe care le stiu ei multe din ele expirate de mult deja mai raman in picioare si azi. Asa ca atunci cand vine vorba de alaptat (si de antibiotice la copii, dar asta e alta poveste) imi sfatuiesc prietenele sa nu asculte de medic, sau macar inainte sa verifice ce li se spune pe internet sau cu mamicile cu experienta in alaptat.

Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)
Filmulete

Mergi la inceput

WOW NASTE MUSSICA!!!!

HAI MUSSICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

HAI MUSSICA!!!

Lavi, cea mai fericita mami de Rares Cristian Blaga

AVEM O LUNITA!!!!
Minunea Mea Rares Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Fetelor imi e tare dor de voi... Nu prea am timp de nimic.
Raluci, Diana multumesc de sfat. Nu mai dau la fata laptic din bibe. Numai san. 'Problema' e ca am f mult lapte, ea e micuta si trage putin. Eu mai scot surplusul cu pompa dar deja am la sanul stang o umflatura care doare rauuu..... Astept pediatrul acum sa vedem ce zice. Deja Ema nu mai vrea sa pape din sanul stang...probabil nu are asa forta. Ce sa fac in situatia asta?

Am uitat sa felicit toate fetele care au nascut.

HAI MUSSICA!!!

Floricik 40+ Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Nodul facusem si eu. Se infundase un canal...mie mi s-a recomandat sa ma masez la dus, lasand apa calda sa curga pe acea zona. A fost dureros, dar a functionat.

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mussica, nastere usoare!

Broscutza, ma intrebai de unde am luat balansoarul..l-am comandat pe ebay.

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Floricik daca insisti cu muls si masaj se va desfunda canalul,probabil in 24-48 de ore ,personal nu m-am confruntat cu asta dar o prietena de-a mea da.Si nu a ajuns la mastita,care oricum nu-i un capat de tara.Asa cum spune Diana,cel mai bine te mulgi si masezi sub dusul fierbinte.Iti tin pumnii si intreaba-ne tot ce vrei.

edit
nu e obligatoriu sa curga laptele in jet.
de-a lungul suptului,lapticul curge uneori mai tare alteori abia picura,iar bebe ia o inghititura dupa ce trage de cateva ori.

Diana ma intreb de multe ori cati din medicii nostri recomanda alimentatie exclusiva la san pana la 6 luni si cati stiu ca OMS recomanda alaptatul cel putin 2 ani.Sunt sigura ca si la tine s-au uitat crucis multi cand le-ai zis ca alaptezi copil de peste un an sau doi,nu?
Oricum faptul ca un medic a pus o mama sa intarce ca are zer in sani mi se pare tare aberant,ar merita reclamat (e inutil fireste, ca doar nu-i pasa nimanui daca un bebe primeste sau nu san,dar zic si eu).Mare pacat ... zicea cineva la un moment dat ca nu s-ar mai cheltui bani pe lapte praf daca ar alapta toate mamele.

Cu antibioticele pentru rosu-n gat de exemplu e o alta poveste dar asemanatoare cu cea cu alaptatul.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.
Nodul facusem si eu. Se infundase un canal...mie mi s-a recomandat sa ma masez la dus, lasand apa calda sa curga pe acea zona. A fost dureros, dar a functionat.

------------------------

Albume foto

Bravo ,ma bucur ca a functionat.La fel va fi si la Flo'.
Pupici pentru mami frumoasa si scumpa ei comoara.

_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

ionelemaria,

si eu le dau calciu 10 zile pe luna si cate 3 picaturi e vitamina d3
nu am gasit vigantol, mi s-a spus ca nu se mai importa... voi ati gasit?

Dragos si Eva

Mergi la inceput