Fulgusori de nov - dec 2009 (184) - Hai Mussica!!!
Raspunsuri - Pagina 11
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Coquelicot, n-am auzit pareri f bune despre pompa de la Nuk. Si sa depinde mult de pompa. Am avut si eu destule... Dar eu zicea de pompa de la Avent cea manuala ca stiu ca si Monis are identica. Si aia e chiar o pompa beton care nu face rani la san si trage frumos, "fiziologic" laptele din san. E f bine ca ai lapte, te felicit ca si incerci prin mesajele tale sa le indemni si pe celelalte fete la alaptat, brava! ![]() Mylady, zic si eu ca fetele ca nu exista asa ceva. Pacat sa intarci fata! Poate nu e prea tarziu sa te razgandesti! Stephy, am scos-o si eu pe Teo afara ieri ca s-a oprit ninsoarea. Si a fost super. Azi iar ninge de numa si sunt -7 grade. Brrrr ![]() Diana cu Vlad(16.05.04)(bebelus, copilas)& Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09) Filmulete |
e prea tarziu
...am luat deja pastilele...mi-e greu

dar laptele meu ii facea mai mult rau decat bine...la inceput a fost zer...4 zile...apoi colostru 2 zile...a mai curs lapte alte 4 si apoi zer iar..si avea niste colici dfe nu dormea decat juma de ora,se trezea..plangea...si m-am stors...si am vazut ca aveam practic doar apa in sani

BINE AI VENIT BECCA...FULGUSORUL LUI MAMI IUBIT
asa arata pisicutza mea

elilov3 spune:
Ca este f. imp in alimentatia copiilor si noi am avut acest deficit de calciu desi papam lapte de tzitzi...tremurul barbiei intradevar e pus pe baza lipsei ca imp este sa se rezolve deficitul prin supliment de ca..noi am folosit timp de 10 zile ca, iar apoi sa zic pana pe la 1 an si 1 luna nu am avut prob acum am vazut ca iar a inceput tremurul barbitei evident vom suplimenta alte 10 zile....e ceva normal ei sunt in crestere.....am vb cu f multi dr si opinia lor unanima a fost ca mai bine sa le dam ceea ce au nevoie si sa nu lasam asa de mintea noastra ca se asimileaza...exista copii care efectiv nu asimileaza...scuze ca m-am bagat ca musca in lapte ![]()
Calciul joaca un rol important in contractiile muschilor, trimiterea mesajelor prin intermediul muschilor si eliberarea hormonilor. Daca in sange nu este suficient calciu acesta este luat din oase pentru a asigura o mai buna functionare a celulelor. In momentul in care copiii, pe toata durata copilariei si cea a adolescentei, aduna destul calciu pentru a avea oase puternice isi pot incepe viata de adulti. Daca nu au o cantitate suficienta oasele si dintii lor vor creste mai repede dar mai slabe.
shtephy spune:
My lady zici ca iesea apa din sani cand te mulgeai.Asa este, laptele care iese la inceput,este incolor si potoleste setea lui bebe,apoi iese laptele alb,care tine de foame.Toate mamicile care alapteaza iti pot confirma asta.Cateva minute bune de pompat sau supt iese numai lapte din asta incolor.Imi pare sincer rau ca ai intarcat.
_
Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009)
shtephy spune:
Fetelor,daca nu ati citit articolul acesta,va rog sa o faceti .Multumim Coquelicot pentru el

http://canadianlactivist.wordpress.com/2008/11/01/how-to-make-breastfeeding-difficult/
_
shtephy spune:
Lylyana ma bucur tare ca sunteti bine,daca ati trecut de prima luna exclusiv cu san ,asa va ramane
.Mersi de cinste ,eu aleg cola si breezer de porto![]()

.
La multe lunite sarbatoritilor de ieri Maya,Smaranda,Nora,Ianis, Sofia si celor de astazi Alexandru ,Tudor Mateo si Sophia!!!Sa cresteti mari si sanatosi!
Laura sper din suflet sa iti treaca durerea de masea si sa fii in forma .

Alinus am vazut poze frumoase,ai un cavaler mare,a crescut tare frumos si o printesa iubitoare tare dulce
.
Ma intrebai ieri de reactia Stefaniei
.A spus ca i-a fost dor de mine ,m-a intrebat daca el este fratiorul ei si l-a cerut in brate![]()
![]()

.Era la geam cand am ajuns noi acasa si ea a inceput sa rada si eu sa plang de bucurie.Mi se parea ca nu mai ajung o data in casa
.
Fain ca doarme asa bine comintelul vostru
.
A trecut clavicula?
Simonette tu ai descris o atmosfera atat de frumoasa acolo
.Este super si in acelasi timp absolut normal sa se incurajeze alaptatul ,tinutul copilului in brate si nu "abandonul in patut".Pupici pentru mami curajoasa, pentru puiul care o subjuga si pentru fratiorii lui mai mari.

Monis am recitit cu mare placere povestea voastra,e foarte frumoasa ,sunt indragostita de ea.

Andreuta spune-mi a trecut raceala?
mai revin
_
shtephy spune:
Floricik bine ati venit acasa.Asteptam poze si povestea.

Felicitari M Alexa!Sa it traiasca micuta Andreea Maria!!
_
floricik spune:
Fetelor imi e tare dor de voi...
Nu prea am timp de nimic.
Raluci, Diana multumesc de sfat. Nu mai dau la fata laptic din bibe. Numai san. 'Problema' e ca am f mult lapte, ea e micuta si trage putin. Eu mai scot surplusul cu pompa dar deja am la sanul stang o umflatura care doare rauuu.....
Astept pediatrul acum sa vedem ce zice. Deja Ema nu mai vrea sa pape din sanul stang...probabil nu are asa forta. Ce sa fac in situatia asta?
Am uitat sa felicit toate fetele care au nascut.
HAI MUSSICA!!!
Floricik
40+
Maria Ema
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
shtephy spune:
Floricik mulge-te neaparat sa detensionezi sanii .Cred ca ce zici tu de umflatura aia e de fapt un nodul si trebuie sa te masezi si sa mulgi pana se duce.Grija mare!Nu sta cu sanii plini.
Cu cat sunt mai usori sanii,suge mai bine fetita .In catva timp va avea putere mai multa si nu va mai fi nevoie sa te mulgi ,dar pana atunci nu lasa sanii tari ca nici ea nu poate suge si iti face si tie rau.
.Sa ne tii la curent.
_
floricik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Floricik mulge-te neaparat sa detensionezi sanii .Cred ca ce zici tu de umflatura aia e de fapt un nodul si trebuie sa te masezi si sa mulgi pana se duce.Grija mare!Nu sta cu sanii plini. Cu cat sunt mai usori sanii,suge mai bine fetita .In catva timp va avea putere mai multa si nu va mai fi nevoie sa te mulgi ,dar pana atunci nu lasa sanii tari ca nici ea nu poate suge si iti face si tie rau. ![]() .Sa ne tii la curent._ Ramona , mamica Stefaniei(20nov2006) si a lui Cezar Iustin (4 dec 2009) |
Da, ii mulg. De ex acum sunt usori sanii. Doar ca este tare umflatura aia de la sanul drept
Si laptele nu curge in jet. Asa ar trebui? La mine curge picatura cu picatura...Offf greu cu sanii astia.Floricik
40+
Maria Emahttp://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Diana cu
Vlad(16.05.04)(