Bobocei de sep-oct 2008 (232)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

claudinna sa-ti dea dumnezeu sanatate, am salvat link-ul acum ma duc sa dau comanda

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Kllemi si eu am patit asa intr-o noapte...s-a trezit intr-un urlet groaznic..nu reuseam s-o linistec cu nimic nimic..de obicei se trezeste de vreo 4-5-6 ori pe noapte dar doar cu maraiala sau plans finut sa zic asa...atunci a fost groaznic nu stiu din ce cauza..primul lucru care i-a venit sotului in cap a fost sa ia sticluta cu aghiazma si sa-i dea pe frunte...in sec 1 dc ma credeti a incetat brusc, s-a uitat nedumerita la noi, m-a luat dupa gat si a adormit asa..si eu ma gandeam la dintisori..dar..nu aveam sanse sa-i bag ceva in gurita atunci..cred ca se ineca dc incercam...oooffff o sa treaca si perioada asta...o sa vina cat de curand repriza doi...

in legatura cu burtica...asa mi-au zis toate / toti..
si mie imi vine greu sa cred dar nu pot sa-mi dau seama de ce asa mare diferenta intre sarcini..la burtica ma refer...foarte mare..

21+ cu NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

A papat Biancu tot in doo secunde, Hipp Tagliatelle cu Branza si Spanac( pt mine e iak), ei ia placut, mda.

July trebuia sa ma strigi sau o srigai pe Biancu. E jale la magazine cu ea, daca nu o conduci o ia la fuga intotdeauna in directia opusa
Atunci am reusit so imbrac pe Inisu pt petrecerea de miine, am gasit chestii dragute la Kiabi.

Monyca nu fi suparici mey ca ete mai e putin si vine bebedoi si iarasi incepe lactobaru sa functioneze. Pune si tu poze sa videm burticel

claudinna ce tare e Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hi, hi, hi, hi,....am dat comanda maine imi vin apreskiu-rile pe ROZ, sunt happy

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Klemi, cat platesti transportul?

_
Our future determines our past

bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Am venit si noi de la sanius

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

clau pe la tine pe acasa trec trenuri?
Ce baiat inteligent ai! Sa ti traiasca!

monyca chiar ma gandeam cu ardoare la tine, sa vad ce ai fc. cu intarcatul.Mie tare teama imi e ...cand o veni momentul.
Pupam Eva si burtica...pe tine nu, ca nu ne mai iubesti.
Cu munca cum e?Vream poze cu tine si familia , te rugam

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

babyboy ce saniutza si mi-a placut si ideea cum ati improvizat cu scaunelul.A fost multumit Raducu?

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

joyyyyyyyyy vii cu surpriza mai pe seara???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

babyboy ce saniutza si mi-a placut si ideea cum ati improvizat cu scaunelul.A fost multumit Raducu?

Daaaaa..i-a placut mult. Mai repetam maine experienta

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput