Bobocei de sep-oct 2008 (232)
Raspunsuri - Pagina 3
kllemi spune:
claudinna sa-ti dea dumnezeu sanatate, am salvat link-ul acum ma duc sa dau comanda 

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
Monyca.C spune:
Kllemi si eu am patit asa intr-o noapte...s-a trezit intr-un urlet groaznic..nu reuseam s-o linistec cu nimic nimic..de obicei se trezeste de vreo 4-5-6 ori pe noapte dar doar cu maraiala sau plans finut sa zic asa...atunci a fost groaznic nu stiu din ce cauza..primul lucru care i-a venit sotului in cap a fost sa ia sticluta cu aghiazma si sa-i dea pe frunte...in sec 1 dc ma credeti a incetat brusc, s-a uitat nedumerita la noi, m-a luat dupa gat si a adormit asa..si eu ma gandeam la dintisori..dar..nu aveam sanse sa-i bag ceva in gurita atunci..cred ca se ineca dc incercam...oooffff o sa treaca si perioada asta...o sa vina cat de curand repriza doi...![]()

in legatura cu burtica...asa mi-au zis toate / toti..
si mie imi vine greu sa cred dar nu pot sa-mi dau seama de ce asa mare diferenta intre sarcini..la burtica ma refer...foarte mare..
21+ cu
NICOLAS
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai
laureta spune:
A papat Biancu tot in doo secunde, Hipp Tagliatelle cu Branza si Spanac( pt mine e iak), ei ia placut, mda.
July trebuia sa ma strigi sau o srigai pe Biancu
. E jale la magazine cu ea, daca nu o conduci o ia la fuga intotdeauna in directia opusa ![]()
Atunci am reusit so imbrac pe Inisu pt petrecerea de miine, am gasit chestii dragute la Kiabi.
Monyca nu fi suparici mey ca ete mai e putin si vine bebedoi si iarasi incepe lactobaru sa functioneze
. Pune si tu poze sa videm burticel
claudinna ce tare e Razvan
kllemi spune:
hi, hi, hi, hi,....am dat comanda maine imi vin apreskiu-rile pe ROZ, sunt happy ![]()
![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
JulyMorning spune:
Klemi, cat platesti transportul?
_
Our future determines our past
bobocica Maia(28.08.2008)
Poze
12+
baby_boy spune:
Am venit si noi de la sanius ![]()
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
nikolici spune:
clau pe la tine pe acasa trec trenuri?![]()
Ce baiat inteligent ai! Sa ti traiasca!
monyca chiar ma gandeam cu ardoare la tine, sa vad ce ai fc. cu intarcatul.Mie tare teama imi e ...cand o veni momentul.
Pupam Eva si burtica...pe tine nu, ca nu ne mai iubesti
.
Cu munca cum e?Vream poze cu tine si familia , te rugam
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
babyboy ce saniutza si mi-a placut si ideea cum ati improvizat cu scaunelul.A fost multumit Raducu?
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
joyyyyyyyyy 

vii cu surpriza mai pe seara???
baby_boy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nikolici babyboy ce saniutza si mi-a placut si ideea cum ati improvizat cu scaunelul.A fost multumit Raducu? Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008) |
Daaaaa..i-a placut mult. Mai repetam maine experienta
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez