MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanse

Andanitzo unde vad fetele casa ta?

M-am cantarit azi...am 70 in viu..

Am papat:

md:cateva felii de sunca si putin castravete
p:pui la cuptor si conopida fiarta
c:2 ardei grasi rosii si putin kaizer

Astazi am umblat toata ziua...gradi,scoala,meditatii...

Maine am o zi grea de pascut(e vineri) si ma cam ia durerea de cap

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

am pus intr-un mesaj poze cu mine la craciun si revelion ..... alaltaieri
ok te trec in tabel si pe tine

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

anelize ti-am pus greutatea tinta 55 ... e bine ?????

sanse astept sa zici cand te cantaresti ... las ca nici n-ai asa mult

puisorule am modificat si la tine ... numa bine te vom avea si mai mult timp langa noi

cine doreste sa ne vada Revelion ... http://picasaweb.google.com/andaniii/REVELION2010# si Craciun .... http://picasaweb.google.com/andaniii/CRACIUN2009#

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Eu,55 kg???? E un vis frumos! E targhetul meu.Sper sa-l ating.Multumesc mult Adanii

Mergi la inceput

Raportez de ieri:
MD:2 biscuiti hipoglucidici
P:varza calina cu o felie de wasa
C:mancare de fasole verde cu salata si castraveti
G:2 kiwi + 2 cuburi cioco neagra

Fetelor,eu am luat wasa din mega image.are un ambalaj alb cu verde.E corect ce mananc eu.nu?Pe punguta scrie ca o felie are 7,4 carbohidrati.E de bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

Salutare natiunedimineata de curiozitate m-am cantarit si surpriza 81,5..sa se fi dus deja kg alea false nu stiu..mai astept pana luni sa vad rezultatul oficial..inca nu ma bucur..problema e ca mananc tare multe citrice- portocale kiwi clementine- cumparam zilnic kg intregi ca suntem mari fani-si-mi fac o pofta de mancare groaznica..

dimineata am mancat un colt de paine integrala cu zacusca de vinte la amiaza avem mancare de pastai galbene iar la cina...ceva branzeturi..cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

buna ziua!

Anelize wasa e monti faca are 24% fibre, e ok de mancat cu orice, dar eu in magazine am gasit cu maxim 22% fibre (finn crisp-cutie roshie), daca are sub 24% nu se mananca cu grasimi, daca gresesc sa ma corecteze fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare!

Eu inca nu sunt cuminte. Am zis ca de saptamana viitoare . Am mai avut o gramda de mancare de la Revelion, mai ales salata de boeuf care e "pasiunea" mea si nu m-am lasat pana n-am terminat-o. Cred ca a fost cam lunga perioada de interzise si mi-e cam greu sa mananc Monti curat.
D-aia nici ma trec in tabel, ca o mai iau pe alaturi. Inca n-am vointa

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinam

buna ziua!

Anelize wasa e monti faca are 24% fibre, e ok de mancat cu orice, dar eu in magazine am gasit cu maxim 22% fibre (finn crisp-cutie roshie), daca are sub 24% nu se mananca cu grasimi, daca gresesc sa ma corecteze fetele.

Alina, mama de Vlad

Offf,cate secrete monti nu stiu!!!! Eram tare incantata ca am gasit wasa.Acum ma uit pe cutie si are DOAR 14% fibre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

eu cand am wassa o pap cu branza 0% grasime, eventual si gem cu fructoza si nelipsita cafea cu lapte 0% plus zaharina aia lichida diamant.

acum dimineata pap 2 felii paine graham cumparata (am facut eu si era bune de ), contine: faina graham din grau, apa, sare. E ok? Pe cele 2 felii pun branza si cafea cu lapte. Uneori iaurt 0% cu cafea, cam astea le tot repet.

vroiam sa va intreb daca e monti pateul vegetal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Azi am reusit sa nu pap aiurea, dar am ramas inca nelamurita cu fisticul. E interzis sau merge de-o gustare?

ora 5.30 : 2 mere
ora 10: iaurt degresat cu fulgi de secara
ora 14: mancarica de ciuperci
ora 16: cioco neagra
ora 20: 2 mandarine si 1 mar

Deeeci azi fusei si hipocalorica, fara sa vreau.

Anelize, era o reteta de wasa p-aci, simpla si yummy: 2 cani tarate, 2 cani faina integrala, 1 cana apa (parca!, nu am caietul in fata) si 1 plic de drojdie uscata. Amesteci, intinzi, tai fasii si pui la cuptor. Mie mi-a placut si nu e deloc complicat de facut.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Ieri
D paine neagra, cafea cu lapte,
p spanac si cascaval, branza, sunca
s o felie de paine neagra si lapte
g lapte
Azi
d cafea cu lapte, paine neagra;
p carnat cu mazare si muraturi
c probabil mazare, sau o ciorba de rosii
g lapte- n-am un fruct in casa
Andanii, superbe poze. Tare-mi plac amanuntele. Clasic, asa cum ne place si noua. Si ai un baiat asa de mare.
si

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput