MONTIGNAC (129)... ''STIL DE VIATA NU DIETA''

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

andanii, ce familie frumoasa sunteti! si fericiti, se vede pe fetele voastre.
Ai o casa superba si am simtit atata caldura in ea

si eu pap monti si va citesc, nu mai scriu meniul pt ca se tot repeta si e asa banal...

si sa aveti un an plin de binecuvantari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Na eu am dat-o in balarii aseara. Degeaba fasolea aia verde numa de foame nu mi-a tinut. Asa ca am comis-o cu macaroane cu branza, drept ca macaroane integrale, dar branza nici vorba sa fie degresata. Si la sfarsit de tot am bagat si niste cioco cu lapte ca ma tot tenta husbantu.

Inapreda , daca mananci asa de putin eu cred ca slabesti ori ca-i monti ori ca nu. Numa sa rezisti.

Eu de dimineata am dat cu pomelo. Pe la 10 am branza cu carnat si ardei, apoi pranzo-cina fasole verde. Uff de-as reusi sa ma limitez la astea.

O zi fara abateri va doresc.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Buna dimineata!

La multi ani Ionilor, Ioanelor, parinti ,copii, matusi, unchi si pe cine mai sarbatoriti voi astazi! Eu de dimineata calc pe alturi da azi mi-am dat voie ca barbateii mei de acasa amandoi sunt ioni, sambata am musafiri asa ca iar va fi greu.

Andanii pot sa ma mut la tine? m-am indragostit de casa ta , a mea nu imi mai place, am mobilat cand eram mai "tanara" si atunci vroiam ceva aerisit, cat mai gol si rece, acum ca am "imbatranit" imi doresc ceva cald, imi place foarte mult draperia ta din living (eu nu am perdele inca, probabil de aia si casa mea imi pare rece, da o sa am ) ca sa nu mai zic ca ai o superfamilie, un baiat zambaret , sa vede "caldura" caminului din poze. Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci si sotii vostri sunt sabotori, bine ca nu sunt doar eu in situatia asta.

Am slabit si eu un kilogram fals si mie mi-a placut asta cu kg false, dar e cat se poate de reala.

Aseara cica am fost cuminte, dupa standardele mele: am bagat un mar copt cu scortisoara, o portocala si seminte. Si am facut si 30 de minute de bicicleta.

Azi am mancat la micul dejun omleta cu carnati de casa si cu doua felii de paine. La pranz am mancare de fasole verde cu pulpe de pui si la cina cred ca o sa cumpar o salata si fac o salata verde cu o conserva de ton.

Cum e frate sa te trezesti intr-o balta de pipi??? Credeam ca am depasit momentul cu fi-mea, ca nu s-a mai scapat pe ea de luni bune, daramite sa faca pipi in pat. Dimineata a venit peste noi in pat si probabil i-a fost lene sa se mai ridice la pipi drept care s-a usurat fata in pat si pe mine

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele
www.breslo.ro/Shop/androix" target="_blank">Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Pup fetele.
Pe fuga,raportez si eu ce am mancar ieri:
MD:3 biscuiti hipoglucidici
P:racitura de curcan +1 felie de wassa
C:mancare de fasole verde-inspirata de aici
G:2 mandarine mici,mici,mici
sa zic si de cele 2 caramele???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Somleac

Melany eu am wii sport consola, aia cu sporturile si mai am si fitnes si acum am mai primit ¨active personal trainer¨. Cu sporturile numai nu lucrezi chiar toate grupele de muschi, plus ca nu te atentioneaza ca astealalte daca nu faci miscarea corect, dar e ok pentru a incepe sa faci miscare.

Deciii sunt incepatoare...o sa studiez problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Andanii m-ai omorat cu decoratiunile...am si eu dar tu esti campioana.

Sa ai anul ca si Craciunul...fericit si cald.
Te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Multumesc pentr aprecieri fetelor prostioarele sunt punctul meu forte la dorinte ... adica imi plac mult mult

La multi ani Ioanelor sau sotilor Ioan daca sunt

eu am fost la 2 Ioni si m-am porcit , adica am mancat mult si mult si mult de simt ca mor ... am luat triferment si redigest .... of sper sa se digere pana la noapte ca daca nu o sa mor asa se-ntampla cand mananc ca o purcica , nu e obisnuit stomacul cu asa cantitate mare de mancare si ma doare efectiv de plin ce e

va pupiiiiiii

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Hola!
La multi ani Ioane si Ioni!

Azi am fost cuminte! a mai trecut o zi ...miine o iau de la capat.

meniul:
md: lapte cu cafea
p: chiftele de naut cu castraveti murati (de casa, fara zahar, doar cu sare si otet)
g: citeva alune
c: sunca de porc (de casa) afumata si niste brinza telemea nesarata.

miine am humus dimineata, salata de pui cu legume la prinz, iar de cina, mai vedem

sa aveti un we fain, in caz ca nu mai apuc sa intru
pupicei la toate

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Andanitzo unde vad fetele casa ta?

M-am cantarit azi...am 70 in viu..

Am papat:

md:cateva felii de sunca si putin castravete
p:pui la cuptor si conopida fiarta
c:2 ardei grasi rosii si putin kaizer

Astazi am umblat toata ziua...gradi,scoala,meditatii...

Maine am o zi grea de pascut(e vineri) si ma cam ia durerea de cap

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput