Gravidutze si mamici de Cluj-147
Raspunsuri - Pagina 3
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Ioana, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si sa fiti o familie fericita!!!!! De-abia astept sa vedem poze!!!!
Ninge!!!!
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!
Ioana13 spune:
Ioana, bine ai venit acasa cu baiatul tau! Cred ca e frumos! Abi astept sa vad poze!
Elenuta, mare frumuste e Iulia!
Co, fulguletul roz!!
Oare cit mai ninge? E cam mult deodata!
Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Ioana, bine ai revenit acasa alaturi de puiul tau! Pare ca a fost mai usor de data asta cu nasterea, sper sa fie asa si la mine! Ma bucur ca te-ai simtit bine cu dr ta, asta chiar e important! Cat despre Ales, nu am indoiala ca e un frumos! Abia astept poze cu el!
MUltumim de aprecieri si noi, aseara tare rau m-am simtit, e drept ca am cam exagerat cu treaba prin casa, asa ca m-am resimtit! Azi musai sa mergem sa luam si noi saniuta!
Am vazut pozele, minunate fetele noastre, Carina, asa dulce si dezinvolta, iar Maria se vede ca a fost in elementul ei! Tare frumoase! Si ce clipe...
Ioana, asteptam sa il vedem si pe gradinarul-sef!
Elenatare m-au delectat pozele voastre! Ai asa copii reusiti! Iulia ma impresioneaza ca e deja asa expresiva, desi e un bebelus!
MUltumesc frumos de pozele frumoase, surpriza de ziua mea! Am impresionat pe toata lumea cu ele!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 34 +
anca.b spune:
Buna tuturor!
Voiam sa va salut din concediu...insa planurile ne-au fost date peste cap. stefan s-a imbolnavit, ne-au sunat ieri sa mertgem dupa el la cresa...avea febra aproape 40...l-am dus la medic, are puroi in git, am primit antibiotic 10 zile ...ufff...mi se pare f mult, insa e f infectat. plus antitermice la 3 ore...abia pot tine febra sub control si asa...
bine macar ca el e vesel si linistit...se plinge din cind in cind ca il doare gitul, are un pic de diaree de la febra+antibiotic (desi ii dau si medicam pt flora intestinala).
pupici tuturor!
Ioana, bine ai revenit!
Nina, ne-ati lipsit la petrecere!
Gabi, ce putin mai ai! incredibil!
Nico, am vazut filmuletul cu micul cascador! Bine ca nu s-a lovit!
Meli, iti tin pumnii sa fie ok cu sarcina! si sa ne demonstrezi ca mai exista miracole!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
eladea2005 spune:
Salutare!!!
Ioana, bun venit acasa cu micul Ales! sa fiti sanatosi si fericiti! se citeste de la o posta ca esti fericita si implinita...
Anca, imi pare f rau ca planurile vi s-au dat peste cap, dar e si mai nasol ca e bolnavior puiutul...offf...sanatate multa va doresc!
Am vazut o Carinuta scumpa si pe Maria, "floare de crin"...adorabili copilasii...toti...ma uitam la ei cu lacrimi in ochi...cat pot sa fie de dulci si inocenti... mare la toti!
Am vazut si pozicile cu Sara si mami...f frumoase, deci se anunta o Emma care sa le faca concurenta... saracul tati va avea ce pazi casa...intr-o buna zi de invazia de petitori...
eu sunt f happy, linistita si fara griji...am fost la eco de dimi, am vazut puiutul, e bine, miscaret... totul e in regula...pfiu...
avem chiar 12 sapt si 1 zi, cu 2 zile mai marisor decat calculul conform UM...sanatos sa fie... urmeaza peste 4 sapt triplul testul...sper sa fie ok si acolo...
UN weekend frumos tuturor, cu zapada din belsug si chef de sanius!!!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 11+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Andreea, felicitari pentru "zburdalnic"
Pupicei frumoaselor care au fost la serbare!
Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
bex spune:
Fetelor dragi, o rugaminte...Daca puteti sa faceti un pachetel de haine si jucarioare (orice e binevenit) din lucrusoarele pe care nu le mai folositi cu piticii vostri, va rog sa le duceti la Floraria Magnolia, cea din centru (P-ta stefan cel Mare, in spatele teatrului) pana duminca la pranz. Se stang lucrusoare pentru copilasii din Centrul de plasament din Gherla. Merci anticipat
Va rog sa precizati la magazin ca sunt pentru Anca pachetelele.
mami_alexia spune:
Salut!!!
Anca, multa sanatate lui Stefan
Andreea, ma bucur ca totul e bine!!!
Co, eu am dat cam tot ce am avut, sa vad ce mai gasesc.
Hai sa va dau un pont: daca aveti internet de la RDS, va puteti lua si net mobil, tot de la ei(daca aveti abonamentul de 39 lei, aveti internetul mobil gratuit, iar daca aveti abonamentul de 28 de lei, mai platiti 10 lei in plus). Eu am aflat intamplator, ca de altfel e o secretomanie totala, nu il promoveaza, se da asa, pe sub mana, daca gasesti. Nu il promoveaza pentru ca sunt la inceput si fiindca nu au acoperire nationala. Deci sunt fericita posesoare a unui net mobil si va scriu din pat acum. Nu merge pe download (de filme, jocuri,etc) dar e foarte bun pentru navigare(as putea spune ca pana acum merge mai bine decat internetul fix). Si nu costa mai deloc.
Gata, le-am facut destul reclama
Va pup!!!
mami_alexia spune:
"Stimati viitori clienti,
Din 14 decembrie un nou magazin de îmbracaminte de copii, “ Nani Nani ”, s-a deschis în Cluj Napoca.
Magazinul “ Nani Nani ” ofera produse ale unor marci internationale renumite, ce se adreseaza copiilor, precum Disney Baby, Hello Kitty sau Thomas & Friends dar si îmbracaminte made in Romania ( marca Pifou ) din bumbac organic, spre exemplu.
Hainutele pe care noi le oferim clientilor nostri sunt de o calitate deosebita si cu un design pe care majoritatea parintilor si copiilor credem ca îl apreciaza;.
Va invitam sa ne faceti o vizita oricând aveti ocazia, dar în special de luni pâna vineri între orele 10-19 precum si sâmbata între 10-14.
Va asteptam cu entuziasm !!!
nrl spune:
Adriana, unde?
Multumesc pt calendare, sunt super
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/