Gravidutze si mamici de Cluj-147

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Va salutam si noi cu mare, mare drag! O mamica si un tatic in culmea fericirii… Momente unice, de neuitat, cu ochii plini de lacrimi mari de fericire! Cam asta a fost in linii foarte mari serbarea de ieri pentru noi! Fulguletul nostru de zapada a fost la mare inaltime (fiecare cioara isi lauda puiul)! A fost superba! A cantat si a dansat de zor… La poezie ne-am mai poticnit noi pe ici si colo dar nici nu a mai contat! Au fost minunati si suuperbi!
Gata ca m-a luat valul rau de tot si un mai termin pana maine…

Adriana – multumim de capitolul nou!

Co – ati fost foarte frumosi cu totii iar fulguletul de zapada suuuuper!

Meli – ma bucur din suflet ca sunteti bine si tu si bb2! Ai pus-o in garda pe Timeea sau inca un este cazul????

Elena – din nou m-am topit cand am vazut-o pe Iulia… Are niste ochi absolut superbi!

Alex – esti superba in pozele acelea! Imi plac tare mult! Alfel decat modul in care ne-ai obisnuit, cuminte si cu coafura impecabila… numai cuvinte de lauda! Si noi facem bradul Maine, asa ca stim deja ce ne asteapta… bine can e-ai pus in garda dar oricum ne asteptam…

Gabriela – scuze ca un am putut sa stau mai mult de vorba cu tine insa ca de oicei eran in mare, mare graba! Pe ora 8.oo ar fi trebuit sa fim la munca… Multe felicitari pentru reusita lui Sara! Ce mai, are mama fetita mare! Frumoase poze, frumoasa familie, frumos bradut, burtica superba! Am remarcat caciulita… Ha!Ha!Ha!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

daca doriti sa ne vedeti...

http://family.webshots.com/album/575949014nOaeIR

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Oana, a fost foarte frumos fulgusorul vostru!!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

adriana sper sa-ti trimit la noapte pozele pt calendar.Am lucrat la colaje, dar inca nu-s gata toate Masuta Sarei de Gabi e din piata ion mester, dar nu mai sunt masute .Am tot intrebat daca mai vin si nu se stie daca mai gasesc sa mai aduca.

nico dragut filmuletul.Bine ca nu a patit Andrei nimic.

oana f frumos fulguletul.Felicitari pt ca s-a descurcat bine la serbare.

meli ma bucur ca totul e bine.Sarcina usoara si sa dea DD sa fie bine pana la capat.

Astazi as fi avut timp sa mai stau pe net, dar nu mi-a mers netul, si-acum iar is pe fuga ca imediat mergem la club unde vine mosul.

O seara placuta.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lilly79

adriana sper sa-ti trimit la noapte pozele pt calendar.Am lucrat la colaje, dar inca nu-s gata toate Masuta Sarei de Gabi e din piata ion mester, dar nu mai sunt masute .Am tot intrebat daca mai vin si nu se stie daca mai gasesc sa mai aduca.

nico dragut filmuletul.Bine ca nu a patit Andrei nimic.

oana f frumos fulguletul.Felicitari pt ca s-a descurcat bine la serbare.

meli ma bucur ca totul e bine.Sarcina usoara si sa dea DD sa fie bine pana la capat.

Astazi as fi avut timp sa mai stau pe net, dar nu mi-a mers netul, si-acum iar is pe fuga ca imediat mergem la club unde vine mosul.

O seara placuta.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Ok, Lily, astept pozele pe mail Deci nu mai sunt masute...chiar ma gandeam sa merg sa le vad.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

CO, OANA - felicitari pentru fulguletii care au avut prima serbare de Craciun!
Maria a fost tare scumpa si delicata, iar Carina zambareata ca intotdeauna, ca o delicioasa spuma de capsuni.

MELI - credinta si dragostea ne ajuta sa trecem si peste momentele mai delicate.Ai sa vezi ca totul va fi bine.

ADRIANA - Masuta am luat-o din Alesd, mi-a placut tare mult si n-am rezistat tentatiei, desi nu prea avem spatiu, dupa cum s-a observat si in filmulet.Ce mi-a placut, ca o va putea folosi si mai tarziu, pentru ca eu stau foarte comod la ea si ma gandesc sa ma apuc de scris biletele de amor, scumpului meu sot.

NICO - Numai emotii ne-ai dat, initial am crezut ca a sarit cainele pe el.E tare dragut si am retrait amintiri din Piata San Marco din Venetia.

ALEX - Un model superb, culori care te prind foarte bine.
Nu ne-a mers ieri dialogul la telefon: Daria avea chef de vorbit cu "Tiadis" si papusa ta chef de mancare, ca doar venise de la zapada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanimi spune:

Buna fetelor!

VA mai amintiti de noi?
Vad ca sunt in plina desfasurare serbarile picilor mai marisori. Bafta tuturor la "prezentarea" poezioarelor si cantecelelor!

Noi am ramas de 2 saptamani fara tati, care e plecat la Bucuresti. Nu suntem insa singurele, avem de partea noastra (cea de jos) si 2 dintisori. Suntem si mai maraite, cred ca vor a iasa si dintisorii de sus ca e umflata gingia. Gata, am si eu fetita mare, ce mai ...

Incercam sa mai citim din urma sa vedem cu ce se mai lauda fiecare ...

Ah, si inca ceva : ce bunatati pregatiti pentru Craciun?

pe pitici si mamici!

www.picasaweb.com/gatarba

Nina & Iarina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce faine serbari ati avut! si ce fain ca ati fost si voi!
Eu nu pot sa va spun cum a fost la serbare ca nu am primit Cd-ul. Mai incolo... Eu l-am imbracat casual, nu s-a impus tinuta tematica.

Sintem bine, am cumparat azi o super saniuta, de la Carrfpour, cu picioare rosii si sezut de lemn. E f usoara si zboara!

Gabi, esti o super garviduta!

Tamini, eu ma cam duc la toate gata, la mama. Si cele normale, iar expres tort cu crema de ness. Ii tot spun mamei sa faca de citiva ani. Sper ca anu asta sa iasa figura!

Acum Patrick isi cinta la multi ani! E cam obosit de la sanius(in fata blocului, dar asa trotuar bun avem!)

Va pup, va mai scriu miine de la serv

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

BINE V-AM GASIT....am mai adus grupului nostru un nou membru..se cheama ALES CRISTIAN...nume dat de mine,iar de taica-so ALES IONUT..IAR NU NE-AM INTELES LA NUMEASTEPT MAINE SAU POIMAINE,cand vom merge la primarie sa vad daca totusi s-a decis sa-l lase cum vreau eu...doar eu m-am chinuit nu?[:-@glumesc

A venit destul de repede,nu m-am asteptat,bine ca in mare bagajul mi-a fost gata.ca eram numa pe un picior epilata si pe celalat nu,asta am rezolvat-o pana m-am dus la spital.n-am reusit nici sa ma spovedesc,nici sa-i cumpar la bebe ceva caciulita albastra pt spital,nici sa sfintesc casa..........dar cea mai mare bucurie pt mine a fost ca s-a nascut de ziua tatalui meu,care este f fericit..

NU stiu de ce a inceput dilatarea asa de tarziu,abia la ora 5,cand eu aveam dureri de dim de la 7..oriucm travaliul,care de fapt se considera din momentul in care incepi sa te dilati a decurs f repede daca la 9 am nascut.epidurala n-am mai reusit sa mi-o fac,am reusit in schimb cu celulele stem..DOAMNA DC ANTONIA este o dc de nota 1000,o recomand tuturor.a venit cand eram dilatata cam 7 si a fost trup si suflet alaturi de mine,la fel si moasa.m-a mai asistat la nastere matusa mea care e cadru medical...dar a zis ca nu vrea copii niciodata cand m-a vazut acolo iar cand a fost expulzia ma strangea tare si abia se tinea sa nu izbucneasca in plans...a fost dureros,dar a trecut mult mai repede decat la SARA si mult mai bine.nu m-au taiat,nu m-am rupt.atata doar ca m-am zgariat putin,vb lor,pe vechile cusaturi..2.ceva nesemnificativ....oricum a fost bine,si sunt f fericita cand ma uit la el,a meritat tot efortul si acuma as regreta f tare ce-am vrut sa fac la inceputul sarcinii

ioana...mami de sara si graviduta in 37 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

ALES e f frumos,cu un ten f curat,e brunet brunet,caputul f frumos...si e f dulce.SARA il iubeste la nebunie.e f incantata de el,toata ziua ar vrea sa-l pupe,sa-l invelim,sa-i dam papa.etc.numa ma ingrijoreaza faptul ca e f racita cu febra....acuma a prins-o,cand am venit noi acasa,sper sa nu se imbolnaveasca el.din spital au spus ca nu prea sunt sanse ca e alaptat,dar eu stiu?mi-e mila putin de SARA,o vad si putin retinuta,cand vede ca-i tot spun sa nu sufle pe el,sa nu se apropie asa de tare,sa nu puna mana asa tare.etc.am noroc ca a vrut in seara asta sa doarma cu taica-so.ieri nopatea a adormit cu noi doi in pat,cu mine si bebe,apoi ma mutat-o cu taica-so,iar la 5 dim s-a trezit ca vrea cu mine.si asa am dormit cu amnadoi in pat.orcium pe el trebe sa-l invat in patut,dar e f smecher deja si stie,cum il pun in patut plange,cum il ridic tace

e f frumos sa ai 2 copilasi..e greu dar merita.acuma ma chinui cu alaptatul,m-i s-a cam pietrificat un san,sper sa desfunde el canalele ca manual sau cu pompele nu reusesc.bine,v-am pupat ca fug la nani...sunt rupta.o sa mai citesc din urma ca n-am reusit deloc

VA MULTUMESC TUTUROR PT SPRIJIN SI INCURAJARI..somnic usor

ioana...mami de sara si graviduta in 37 de saptamani

Mergi la inceput