Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 13
trutzi spune:
Ma bag in pat
Avem niste filme de recuperat
Somn usor!
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi Ma bag in pat Avem niste filme de recuperat Somn usor! Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Somn usor ,sapte purici pe-un picior
AysTea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ucamm Buna! fetelor am si eu o problema, sotul meu a facut o spermocultura si i-a iesit stafilococ auriu. puteti sa-mi spuneti cava in legatura cu acest microb? |
Tot ce stiu e ca e un microb destul de rezistent si trebuie facuta o antibiograma ca sa vedeti la ce antibiotic este sensibil. Dupa ce dispare tratamentul se continua preventiv, pentru ca poate reaparea.
Florentina_C spune:
Neata" la fetele mele.
Azi am ceva treaba. Parintii mei taie porcu". Si cum fata lor cea mare sta numai la sapte case distanta...au rugat-o sa ii ajute. Asa ca o sa ma invart pe afara astazi. Nu fac eu prea multe la evenimentul asta dar, prezenta conteaza.
Va las calda si ceai fierbinte. Va si vorbim cand ajung acasa.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
cora79 spune:
Neata Flori,multumesc pt cafea
Si socrii mei taie azi porcul,dar serveste decat sotul,e prea frig afara
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Neata! toate fetele.
Flori multumesc pentru cafea, e tare buna
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Florentina_C spune:
Fetelor...ce e cu voi?....activitate slabuta pe forum. Tocmai am sosit acasa si eram curioasa si nerabdatoare sa vad ce ati mai scris....si ce sa vad...
Nu e nimeni si nu a scris nimeni mai nimic...
A fost frumos astazi: am mancat sorici si carne de porc. Am stat mai mult in casa cu copii (am fost pe post de dadaca) ca era un friggggg....
Va pe toate si va astept aici la discutii.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
babiela spune:
pupici o mie pt fetele cochetele
arianna merci ca m-ai trimis la munte , as fi vrut eu munte in loc de munca,dar deocamdata nu plecam, am zis ca dupa sarbatori o sa mergem si luni faci testul? iti tin pumnii sa ai II
ale felicitari pt bebe sportiv la mami in burtica , sa-l vezi mai tarziu cand o face valuri , eu chiar mi-am filmat burtica cand se juca Cristina
ucamm, pt stafilococul auriu trebuia sa-ti faca antibiograma si-n functie de asta doctorul sa-i dea tratament sotului, sanatate multa
trutzi de ce zici ca s-a suparat mvb pe noi, poate e ocupata sau nu-i merge calculatorul, sper ca n-a luat iar pauza de noi
flori deci azi ai fost si dadaca, ai si mancat bine, bravo
polo, cora, alyssa, mvb, lorrin, lia, draga, jesia, eleia sper ca n-am uitat pe nimeni
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta sa am un sanatos si la termen
Arianna11 spune:
Salutare fetelor...la toate fetele cochete si gospodine
Babi sper sa fie cu noroc luni,ms mult
Despre Mvb am citit alaltaieri la rugaciune colectiva,are niste pb in familie cu baietelul verisoarei ei(rugati-va pt. el ca e bolnavior)