Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 14
Dragaica spune:
Neata fetelor.......ce frumos, taiati porcu, sunt multi roani aici are merg la ferme la taiatul porcului ca la noi........quebeosi de la ferma se uita la noi ca la nebuni cine stie ce gandesc astia...........".uite ce barbari si astia alearga porcul cu cutitul"
Ieri am fost la cumparaturi, am luat o parte din cadouri, mai inca de cumparat, pe mine si sot ne-am lasat pe ultiul loc, pentru noi a venit deja Mos Craciun, altceva nu-mi mai doresc decat sanatate la bebei sau bebel.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+
Lia73 spune:
helalau fetele meleee vad ca s-a ingrosat listuta cu SUPEEEEEEEER..yo sunt acasik in CM ..inca sangerez...mi-a zis medicul ca este de la un hematom asha ca in contiuare am risc mare ..asha ca stau acasa la patut sa va mai tzuc nitel sa se ia gravideala
+8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
paunita
Lia73 spune:
CAPITOLUL 53 ESTE DEDICAT CELOR DOUA MAMICI CURAJOASE
DRAGA SI BABIELA
SARCINA USOARA SI LA TERMEN! ce-mi placeeeeeeeee
paunita
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dragaica Neata fetelor.......ce frumos, taiati porcu, sunt multi roani aici are merg la ferme la taiatul porcului ca la noi........quebeosi de la ferma se uita la noi ca la nebuni cine stie ce gandesc astia...........".uite ce barbari si astia alearga porcul cu cutitul" Ieri am fost la cumparaturi, am luat o parte din cadouri, mai inca de cumparat, pe mine si sot ne-am lasat pe ultiul loc, pentru noi a venit deja Mos Craciun, altceva nu-mi mai doresc decat sanatate la bebei sau bebel. http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica in devenire 4+ |
Neata Dragape burtica sa cresca bbeii sanatosi
Eu am primit din Canada cappuccino praf de la Tim Horton....imi place tare mult cu toate ca nu e prea sanatos,dar pofteam
Lia73 spune:
am citit vreo doua pagini mai devreme despre anuntarea familiei despre FIV...stiti povestea mea ...sanse erau minime de a ramane natural si ca oricare dintre noi mi-am pus prob FIv....si asha intr-o doar ii zic soacrei mele...reactia a fost AOLEOOOOOO PAI IA SPERMA DE LA ALTU SI N-O SA FIE COPILUL LUI VICENTIU C-AM VAZUT YO INTR-UN FILM........sa dati si voi seama despre ce vb
paunita
Lia73 spune:
coraaaa da in bobi si zi yo ce-o sa am ...fata sau baiat zi cu roz ca iti dau spaga
paunita
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lia73 am citit vreo doua pagini mai devreme despre anuntarea familiei despre FIV...stiti povestea mea ...sanse erau minime de a ramane natural si ca oricare dintre noi mi-am pus prob FIv....si asha intr-o doar ii zic soacrei mele...reactia a fost AOLEOOOOOO PAI IA SPERMA DE LA ALTU SI N-O SA FIE COPILUL LUI VICENTIU C-AM VAZUT YO INTR-UN FILM........sa dati si voi seama despre ce vb +8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Of of of....saracii parinti ,ce stiu ei,mai bine nici sa nu ne batem capul ....
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Of of of....saracii parinti ,ce stiu ei,mai bine nici sa nu ne batem capul .... |
nici nu vor sa te asculte...asha ca cel mai bine e MUT nu zici la nimeni nic si toata lumea e fericita
paunita
Lia73 spune:
yo dau o raita la bucatarie sa-mi fac friganele sa pap cu lapte azi am gatit mazare dar am arsuri de la ea
paunita
Arianna11 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Lia73
nici nu vor sa te asculte...asha ca cel mai bine e MUT nu zici la nimeni nic si toata lumea e fericita +8 Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici paunita |
Ai perfecta dreptate ,iar noi multumim ca exista aceste tehnici ,ca altfel cine stie ce era de bbeii nostri....