Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 11
Florentina_C spune:
Ale..ce frumos, primele miscari ale baietelului tau... Se poate sa fi miscat bb...
Uite ce am gasit pe internet:
Cand misca bebe prima data?
Majoritatea viitoarelor mamici care sunt la prima sarcina simt primele miscari ale bebelusului din burtica intre saptamanile 18-20 de sarcina (calculandu-se de la data ultimei menstruatii).
Gravidele care au mai nascut le pot simti mai devreme, in jurul saptamanii 16.
Miscarile fetale se simt in partea de jos a abdomenului si pot fi asemanate cu bataile aripilor unui fluturas sau cu rostogolirea unui soricel, in functie de cum le percepe fiecare mamica.
Pentru a sti exact cand misca micutul tau, roaga-ti doctoral care iti minitorizeaza sarcina sa iti spuna in timpul unei ecografii cand misca copilul. Insa de obicei, atunci ca o gravida simte ceva ciudat in abdomen, este miscarea bebelusului.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
aleesicoo spune:
florieste f adevarat ce ai gasit tu pe net ca acelasi lucru am citit si eu ...insa la mine nu este prima sarcina... dar ma gandesc totusi ca cealalta sarcina nu a fost dusa pana la capat... deci asta ar fi prima sarcina dusa pana la sfarsit...eu cred totusi ca era bebe
asa creste bebicu
15+
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo florieste f adevarat ce ai gasit tu pe net ca acelasi lucru am citit si eu ...insa la mine nu este prima sarcina... dar ma gandesc totusi ca cealalta sarcina nu a fost dusa pana la capat... deci asta ar fi prima sarcina dusa pana la sfarsit...eu cred totusi ca era bebe asa creste bebicu 15+ |
Ale sigur era bb...ce frumos....
aleesicoo spune:
fetele va doresc din tot sufletul sa simtiti cat mai repede ceea ce simt eu acum
asa creste bebicu
15+
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui aleesicoo fetele va doresc din tot sufletul sa simtiti cat mai repede ceea ce simt eu acum asa creste bebicu 15+ |
Felicitari Ale ,nu pot sa-mi imaginez cita bucurie tr sa simti in aceste momente...stai sa vezi cind o sa mai cresca si o sa-ti deformeze burtica cu piciorusele sau capul...Doamne ce frumos tr sa fie...multi pt bebe jucaus
Da Doamne si noua un bb mic si sanatos....
Florentina_C spune:
Da, Ale stiam ca nu e prima sarcina si tocmai de aia am spus ca si eu cred ca era bb...Acolo zice il poti simtii pe bb in jurul saptamanii 16, tu esti in 15 , nu?....Concluzie: a fost bb.
Multumim de urari si noi ne sa simtim ce simti tu acum...cred ca e de vis sentimentul. Felicitari!
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
ucamm spune:
Buna!
fetelor am si eu o problema, sotul meu a facut o spermocultura si i-a iesit stafilococ auriu.
puteti sa-mi spuneti cava in legatura cu acest microb?
trutzi spune:
citat din mesajul lui ucamm Buna! fetelor am si eu o problema, sotul meu a facut o spermocultura si i-a iesit stafilococ auriu. puteti sa-mi spuneti cava in legatura cu acest microb? |
Buna! Bine ai venit!
Eu nu stiu nimic despre acest microb dar, poti cauta pe forum, poate exista un capitol special.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Unde sunteti fetelor? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica |
Da chiar asa,asta ma intrebam si eu.....cu-cu