Locul fetelor Nou-Venite (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Ale..ce frumos, primele miscari ale baietelului tau... Se poate sa fi miscat bb...
Uite ce am gasit pe internet:

Cand misca bebe prima data?

Majoritatea viitoarelor mamici care sunt la prima sarcina simt primele miscari ale bebelusului din burtica intre saptamanile 18-20 de sarcina (calculandu-se de la data ultimei menstruatii).

Gravidele care au mai nascut le pot simti mai devreme, in jurul saptamanii 16.

Miscarile fetale se simt in partea de jos a abdomenului si pot fi asemanate cu bataile aripilor unui fluturas sau cu rostogolirea unui soricel, in functie de cum le percepe fiecare mamica.

Pentru a sti exact cand misca micutul tau, roaga-ti doctoral care iti minitorizeaza sarcina sa iti spuna in timpul unei ecografii cand misca copilul. Insa de obicei, atunci ca o gravida simte ceva ciudat in abdomen, este miscarea bebelusului.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

florieste f adevarat ce ai gasit tu pe net ca acelasi lucru am citit si eu ...insa la mine nu este prima sarcina... dar ma gandesc totusi ca cealalta sarcina nu a fost dusa pana la capat... deci asta ar fi prima sarcina dusa pana la sfarsit...eu cred totusi ca era bebe

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

florieste f adevarat ce ai gasit tu pe net ca acelasi lucru am citit si eu ...insa la mine nu este prima sarcina... dar ma gandesc totusi ca cealalta sarcina nu a fost dusa pana la capat... deci asta ar fi prima sarcina dusa pana la sfarsit...eu cred totusi ca era bebe

asa creste bebicu
15+

Ale sigur era bb...ce frumos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

fetele va doresc din tot sufletul sa simtiti cat mai repede ceea ce simt eu acum

asa creste bebicu
15+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aleesicoo

fetele va doresc din tot sufletul sa simtiti cat mai repede ceea ce simt eu acum

asa creste bebicu
15+

Felicitari Ale ,nu pot sa-mi imaginez cita bucurie tr sa simti in aceste momente...stai sa vezi cind o sa mai cresca si o sa-ti deformeze burtica cu piciorusele sau capul...Doamne ce frumos tr sa fie...multi pt bebe jucaus

Da Doamne si noua un bb mic si sanatos....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Da, Ale stiam ca nu e prima sarcina si tocmai de aia am spus ca si eu cred ca era bb...Acolo zice il poti simtii pe bb in jurul saptamanii 16, tu esti in 15 , nu?....Concluzie: a fost bb.
Multumim de urari si noi ne sa simtim ce simti tu acum...cred ca e de vis sentimentul. Felicitari!

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ucamm spune:

Buna!
fetelor am si eu o problema, sotul meu a facut o spermocultura si i-a iesit stafilococ auriu.
puteti sa-mi spuneti cava in legatura cu acest microb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ucamm

Buna!
fetelor am si eu o problema, sotul meu a facut o spermocultura si i-a iesit stafilococ auriu.
puteti sa-mi spuneti cava in legatura cu acest microb?

Buna! Bine ai venit!
Eu nu stiu nimic despre acest microb dar, poti cauta pe forum, poate exista un capitol special.

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Unde sunteti fetelor?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Unde sunteti fetelor?

Da chiar asa,asta ma intrebam si eu.....cu-cu