Locul fetelor Nou-Venite (53)
Raspunsuri - Pagina 10
Arianna11 spune:
Ce bucuroasa sunt de la pupicii astia...acum am vb si cu bunica mea din tara.....dar a venit vremea sa ma pregatesc de dus la servici, asa ca am sa mai sriu de acolo ca sa nu-mi treaca starea asta
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Florentina_C Da, ce frumos ar mai fi sa ninga si cu teste pozitive ...sa vezi atunci bucurie si mii de -ici fermecati de la toate aspirantele la bb. Si invers de la sa se lipeasca si la celelate fete. Nu stiu...dar parca , parca mai vreau un test pozitiv luna asta... Poate e Arianna, sau poate polo. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
si la mine ...sa ploua si la mine cu II liniute
Ce nu te doboara te face mai puternic
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Florentina_C Da, ce frumos ar mai fi sa ninga si cu teste pozitive ...sa vezi atunci bucurie si mii de -ici fermecati de la toate aspirantele la bb. Si invers de la sa se lipeasca si la celelate fete. Nu stiu...dar parca , parca mai vreau un test pozitiv luna asta... Poate e Arianna, sau poate polo. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise" ***Poze*** |
Da ,ar fi ceva,dar nu stiu de ce, cind ma gindesc la testare parca tot uritii imi vin prima data in minte....offf tare sunt fixata ...dar sper sa ma insel si sa vina MARIUCA mea,oricum mult noroc si pt Polo....
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
si la mine ...sa ploua si la mine cu II liniute Ce nu te doboara te face mai puternic |
Da Jesia sigur ca si tu meriti bebelul tau ,noroc fetita scumpa
Florentina_C spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
si la mine ...sa ploua si la mine cu II liniute Ce nu te doboara te face mai puternic |
Si la tine Jesia si la mine si la toata lumea. Eu ma refeream la luna asta acum.... dar lasa ca mai ninge si in Ianuarie si sa dea DD sa fii prima care ne anuta luna viitoare ca esti . Si apoi...toate fetele...pe rand.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
jesia spune:
flori esti o draguta saru`mana ...sa dea Dumnezeu sa ne vedem toate cat mai repede cu bebei ca stiu cat de mult ne dorim toate sa avem un cacacios mic cu pampers vorba corei
Ce nu te doboara te face mai puternic
Dragaica spune:
Neata la fete si de la mine, la noi e frig, is -17 grade , tre sa-mi scot nasucu afara azi, sa mai cumpar din cadouri.
Mai e putin pana de Craciun
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire 4+
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui Dragaica Neata la fete si de la mine, la noi e frig, is -17 grade , tre sa-mi scot nasucu afara azi, sa mai cumpar din cadouri. Mai e putin pana de Craciun http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica in devenire 4+ |
Neata" Draga. Spor la cumparaturi si sa te imbraci bine sa nu raceasca gemenii .
Te
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Dragaica Neata la fete si de la mine, la noi e frig, is -17 grade , tre sa-mi scot nasucu afara azi, sa mai cumpar din cadouri. Mai e putin pana de Craciun http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica in devenire 4+ |
Neata, burtica cu bbei frumosi de Draga si pe Draga
aleesicoo spune:
ziua buna fete inzapezite
tocmai ce m am intors de la cosmetica ca deh nu puteam sa ma duc decat acum pe nametii astia dar am fost bine infofolita decat okii mi se vedeau asa ca mi a fost f bine...
vreau sa va intreb insa altceva mai important....
stand pe scaun la manechiura am simtit in partea stg ca doua pulsatii de inima asa ca 2 batai .....gazele din stomac stiu sigur ca nu au fost ca pe astea le am mai avut si inainte de a ramane , sa fii fost oare bebe, a miscat?
pupici
asa creste bebicu
15+