*Cozonaceii iubiti aniverseaza 1 AN! LMA! (94)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

LA MULTI ANI COZONACEILOR SARBATORITI ZILELE ACESTEA!

Eu ma simt rau de ieri...ma doare capul rau de tot....cred ca din cauza frigului din bucatarie si baie
Dupa ce ca simteam rau...mai am o buba si la degetul mare de la mana dreapta...sotul ciopartea un pui si am bagat si eu mana si m-a nimerit f adanc...am plans si pana aseara cand am adormit ma injunghia rau de tot pana la os Ciorbita a facut-o el...ca eu nu mai puteam sa misc mana.Nu prea am dormit azi noapte...de frica sa nu ma lovesc la deget si din cauza capului.Ma doare in continuare...il astept pe sot sa vina de la farmacie sa-mi aduca Fervex.Dupa amiaza mergem la el la servici la serbarea de MOS.O sa arat ca naiba...am niste cercane sper sa ma lase macar durerea de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

mosul s-a reintors la noi Eu ce fac acum?????????

_

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

_

poze

Povestea povestilor

6 luni si 10 zile,68 de cm si 8100 gr. 8 luni, 74 de cm si 9100gr. 9 luni, 75 de cm si 9300gr.10 luni, 76 de cm si 9700 gr. 11 luni, 76 de cm si 11,00 kg, 1 AN, 76 de cm si 10,60 kg.

Poate reusesti sa iei legatura cu destinatarul mosului sa vina direct sa preia cadoul daca tot e in bucuresti.Probail nu a ajuns avizul de la posta cand a sosit coletul, eu am patit de multe ori cu ei asa. (asta daca a fost trimis prin posta). O alta varianta cred ca ar mai fi un curier particular care va duce coletul direct la usa.

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui malinas

_

poze

Povestea povestilor

Parca era tot in Bucuresti destinatarul...alege un curier rapid sau fa-i o surpriza si du-i-l personal la usa (cam greu cu zapadaa sta).

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Parca era tot in Bucuresti destinatarul...alege un curier rapid sau fa-i o surpriza si du-i-l personal la usa (cam greu cu zapadaa sta).

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

o sa vad ce solutie gasesc pana deseara, ca abia atunci pot sa ma duc sa iau coletul de la posta si tot atunci trebuie sa fac si manevra de retrimitere.A murit de dimineata bunica sotului, asa ca ramanem singuri acasa, deci imi va fi f greu sa merg pe zapada asta cu caruciorul pana la posta in zilele urmatoare, deci in seara asta trebuie sa gasesc o solutie.

Pt curier rapid stiu ca e nevoie de nr de telefon pt a confirma intervalul orar in care se poate livra pachetul, sau nu este asa?

_

poze

Povestea povestilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Pt curier rapid stiu ca e nevoie de nr de telefon pt a confirma intervalul orar in care se poate livra pachetul, sau nu este asa?

_
asa este ...

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput

daca vrei poti incerca cu urgent curier, sunt ieftini si rapizi, vin acasa daca le dai telefon ... totul e sa faci rost de nr de tel de laa destinatar...

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput

condoleante pt pierderea bunicii ... greu ...

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

LA MULTI ANI, SARBATORITILOR!!!

NU AM GASIT SANIUTZA...AZI AM fost cu carutul afara...si a fost ok....m-am luptat un pic, dar a mers...noi pe 24 facem bradul...

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

bebecris am vazut niste saniute dragute la real... poate ai drum ...
si noi tot pe 24 facem bradul dupa ce bag sarmalele la cuptor ... abia astept

Craciun Fericit tuturor!

Mergi la inceput