Gravidute prin FIV (55)
Raspunsuri - Pagina 5
miruna79 spune:
Buna fetelor
Sper ca toate sunteti bine sanatoase voi si bebei vostri.
Eu nu prea am vesti bune...
A fost la eco bebe are 1500g are pozitie tansversala sub el jos s-a format o punga de lichid amniotic care apasa pe col colul e lung de 3.8 insa e deschis sus cam de 14 mm.E foarte important sa stau in repaos pana in sapt 35, e risc sa se rupa membranele devreme. mi a dat gynprial 4/zi nospa 3/zi plus progesteronu care il mai iau de 600mg si stat numai in casa in repaos.
Nu va spun cat m-am intristat dar sper sa fie bine si sa trecem de acest hop mai am 5 saptamani de tras fac orice sa fie beita bine.
Va pup pe toate
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
30+ 
elenada spune:
hello burticutelor
Miruna stai cumintica in pat si spunei lui bebe sa stea cumintel in burtica. zii ca afara e frig si e si criza asa ca sa mai stea cumintel in burtica la caldurica. Mie la 32 de saptamani mi s-a sters colul. doar firul de cerclaj il tinea inchis iar matei era cu capul infipt in el. dr mi-a spus ca in cateva zile nasc. de la 32 pana la 38 de sapt am stat cuminte in pat. doar la baie ma duceam in rest numai in pat am stat si asa am reusit sa ii tin. le spuneam sa stea cumintei acolo ca e bine.
Iti doresc o sarcina la termen.
Dragaica imi pare rau ca au avut parintii tai asa o reactie. Din pacate nu toti onteleg prin cat chin trecem ca sa obtinem o sarcina un bebe. Nu ii mai lua in seama si nu ii lasa sa iti strice bucuria de a fi graviduta. Tu si sotul tau v-ati dorit asta si Dumnezeu va ajutat asa ca fiti fericiti si bucurati-va de ce va dat. Sarcina usoara iti doresc si un bebe sau bebici sanatosi.
Blue flower nu ai intrebat-o pe mama ta daca ea ia pastile cand se simte rau sau daca ar fi nevoie de o operatie ar face operatia? Sigur ar zice ca da. Daca vrei sa fci voia Domnului atunci nu iei nici pastile nici operatii ca daca el vrea sa fii bolnav si eventual sa mori. eu am zis intotdeauna ca numai Dumnezeu mi-a dat acesti copii si asa trebuie sa zici si tu si toate fetele.
Iana felicitari pt grasunei. Stiu o fata care a nascut baieti gemeni si fiecare a avut putin peste 3 kg la nastere si ea e o mana de femeie. a mai nascut si natural. E bine ca sunt mari bebeii. sa fiti sanatosi cu totii. Si eu oboseam tare spre finalul sarcini. Burtica e mare si preseaza pe toate organele.
Sa vii cu vesti bune de la dr.
Evy dar ce harnicuta esti mai mami. bravo. spor la treaba.
pupici tuturor si bucurati-va de sarbatori pt ca in sfarsit aveti bebelusul mult dorit.
Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Liana30 spune:

Craciunul e momentul in care privim in inima noastra si ne aducem aminte de toti cei pe care ii iubim si suntem legati de ei. Si voi sunteti printre ei,de aceea va doresc un Craciun Fericit!

va pupam pe toate!!!
Printzesa adormita-un vot daca va place!!
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita 
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
carmelly spune:
Iana, ai bebei grasunei. Mai sunt 2 fete care spuneau ca au nascut bebei cu diferente intre greutati, pare-se normal. Sa fie sanatosi ca recupereaza ei. Cu efortul asta e, si eu obosesc k lumea, la tine este si mai normal ca uterul apasa pe diafragma si toate organele sunt presate. Mai ai cateva saptamani si sa vezi ce mamica fericita ai sa fi.
Imi pare rau Dragaica pentru reactia parintilor tai, ar trebui sa te inteleaga, ca doar esti copilul lor. Eu parintilor mei am spus si rudelor mele, la sotul nu stie decat o cumnata, restul mi se par cu idei preconcepute si mai bine tac. Blue_flower are mare dreptate.
Miruna pai ce sa faci decat sa stai in pat. Bine ca e frig afara si nu te oftici de plimbari. Nu iti face sange rau pentru asta, bebelul e cel mai important acum. Sarcina usoara si la termen.
Evy, wow carnati, toba, sarmale. Piftie nu imi place
. Sa papi si pentru mine un carnat ca tare pofta de carnati cu mustar am, dar imi spun ca nu sunt buni in sarcina si imi trece pofta cat de cat.
Eu ma apuc azi de cozonaci, sa vad ce bombe imi ies, ca nu le am eu cu prajiturile. Arsi sa nu ii fac ca ii impart eu pe la soacra si cumnate daca nu ies buni, dulci sa fie.![]()
Rest eu cred ca am sa fac o ciorba de perisoare, friptura la cuptor cu garnitura si salata.
Ei, si acum va doresc
Craciun fericit, mese imbelsugate, sanatate si sarcini la termen si fara probleme.
Pupici la mamici si la burtici.
19+
si
Multumesc Doamne!
simona2 spune:
[red][/red]CRACIUN FERICIT, BURTICUTE SI MAMICI! Sa aveti parte de tot ce va doriti si sa va bucurati de copilasii vostri, fie ei in brate sau inca la caldurica!

Ma incumet si eu la cateva bucate de Craciun...doar daca nu-mi schimba planurile printesa, care e toooot mai greu de dus![]()
31+
AMR aprox. 8 saptamani
eumada spune:
BUna fetelor
ce faceti?
V-am mai zis ca imi sunteti dragi cu framantarile voastre..si imi aduc aminte de mine..craciunul trecut era tare mica puiutza mea.... 6 mm avea...puiutza mea e din ce in ce mai acaparatoare..are o zi buna si una proasta..in cea buna pot sa fac curat mancare,si sa navighez pe net,sa spal rufe..etc..in cele proaste...doar plange si se foieste...si nu stie ce vrea......sta in bratele mele sau ale mamei mele sau ale lui tati..si comenteaza...nu dorame,nu mananca...ma rog.....totusi fara ea....ar fi pustiu...mergem inainte....burticile cu probleme revin si eu cu ce a spus elena....stat in pat si grija,fara efort...pe mine -a durut burta pana in una opt...era maaaaareeeee si ma apasa nu numai pe diafragm de nu aveam aer...si nu mai putem merge.....eu am facut 107 kg la nastere de la 65...
inca nu pot calcabine ca ma doare coloana...
evy ma bucur ca sunteti bine....stiu cum e sa vrea numai sus.....pe umar...Eva mea sta ca tzatza la gard..
si eu sunt cu spinarea prastie...are 7.800 gr si 68 cm...
Celelalte gravidutze scuze ca nu va enumar p toate de neuronu`..va zic doar grija si sa va bucurati.....ca dupa aia....incepe distractia adevarata..si credeti-ma ca merita...daca nu mai am timp de intrat,va pup pe toate mari si mici,
si va urez
CRACIUN FERICIT 
si va prezint RENUL PE CARE MI L-A ADUS MOSUL LA LINK.. ![]()
Madalina
de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
iana_mari spune:
EUMADA,dar frumos ren mai ai.
ELENADA stii cum e la gemeni te ingrijorezi de doua ori mai mult![]()
HUSKI gata sarmalele?Vin sa le gust
.
CASTELANA N-AI terminat actele de caritate?Ne-ai uitat?
CARMELLY lasa ca vezi tu cum e peste putin timp.Orice ti se pare ciudat si straniu.
EVY am terminat si eu sarmalele ,dar si ele pe mine
Am picioarele super unflate.
MIRUNA foarte bune valori.S-o tii tot asa.
MONILAND tu nu ne mai zici nimic de printesele tale?
NUSY mai vrem poze cu INGRID
ELLANIK,DRAGAICA,PYS,MANY_BANY,BLUE_FLOWER multi pupici si pentru voi din partea noastra.
Fetele eu mi-am terminat in mare mancarurile de Craciun,sunt tare obosita.Maine am zi de coafor si relaxare.
NOI VA URAM LA TOATE MAMICELE SI GRAVIDUTE CRACIUN FERICIT , MULTA SANATATE SI FERICIRE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRE

iana
33+
Mario Constantin si
Sophia Elena

Lala86 spune:
Dragi viitoare mamici,
va urez
SARBATORI FERICITE tuturor!!!

minune mica in burtica
Laura
10+
elenada spune:

Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet! Deschideti larg bratele si imbratisarea voastra calda, vorba buna si gandul curat sa fie cel mai de pret cadou pentru cei dragi! Fie ca Iubirea, Intelepciunea, Increderea si Generozitatea sa va calauzeasca pasii in noul an! La multi ani!

Daca doriti sa votati un pitic o puteti face AICI
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Dragaica spune:
Craciunul e credinta, Craciunul e Speranta, Craciunul e puterea de a darui si de a primi dragoste! Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi! 

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Mamica in devenire
5+