ce cadouri le-a placut fetitelor voastre la 3 ani?

ce cadouri le-a placut fetitelor voastre la 3 ani? | Autor: bursucelu

Link direct la acest mesaj

Buna ,de 3 zile colind magazinele sa cumpar un cadou nepoatei mele de 3 anisori si nu gasesc nimic sa-mi placa...va rog sa-mi spuneti printesele voastre ce le-a placut cel mai mult ca jucarie s-au cu ce se joaca cel mai mult.multumesc si astept mesajele voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

E o diferenta intre ce le place la prima vedere cel mai mult si ... cu ce se joaca cel mai mult.
A mea cel mai mult s-a jucat - si se mai joaca inca si-acum - cu cuburile de lemn (facea zilnic nu stiu cate tipuri de castele) ,apoi la mica distanta cu puzzle (la aproape 3 ani le facea singura pe cele de cca 36 bucati,iar acum la aproape 4 deja pe cele de 100 bucati,asta pentru orientare,dar difera de la copil la copil).
Se mai juca cu placere si cu truse de coafat sau de machiaj,de doctor,cu bucataria ... dar astea cred ca le cam au deja majoritatea fetitelor de cca 3 ani.Si sa nu uitam papusile,a mea s-a jucat mult cu papusile dar doar cu cele bebe sau cu cele cu par lung - sa aiba ce coafa.A mea cel putin s-ar bucura sa primeasca in fiecare saptamana cadou o trusa de-aia cu agrafe,cleme,elastice de par

Edit: daca nu gasesti nicio jucarie care ti se pare interesanta,ii poti lua o carte frumoasa cu povesti,si-asta e un cadou de care a mea s-a bucurat intotdeauna foarte mult (ii citesc in fiecare seara povesti)

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

puzzle, little people de la fisher price (omuleti in diverse ipostaze - casuta e un succes total)
castel de printese, printese, rochii de printesa pentru ea
carti cu stickere si de colorat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bursucelu

Buna ,de 3 zile colind magazinele sa cumpar un cadou nepoatei mele de 3 anisori si nu gasesc nimic sa-mi placa...va rog sa-mi spuneti printesele voastre ce le-a placut cel mai mult ca jucarie s-au cu ce se joaca cel mai mult.multumesc si astept mesajele voastre.

bursucelu, dar ce personalitate are nepotica ta? e mai fetita asa sau e mai energica si activa? caci depinde mult de asta. a mea are aproape 3 ani si daca te joci cu ea ceva lucrativ si de strategie, e cea mai fericita. asa ca la noi au succes jocurile pentru copii pentru mai multi jucatori - mai ales alea care cer dexteritate gen jocul de-a pescuitul, plastelina de facut mancare cu tot felul de forme, jocul de-a ceaiul (deci un set de ceai) pentru animalute, blocurile de construit (astea au succes la absolut orice copil), lego, robotii, remorcile si masinile cu telecomanda, dinozaurii si alte animalute din care isi face jungla, si papusi, da, plus jucarii din plush pe care le hraneste, le schimba si le pune la nani. :-) sa nu mai zic de pictat, desenat, "cantat" la instrumente, sau insirat margele pe fir, decupat, construit figurine din diverse materiale, mazgalitul cu lipici si alte minuni de arts&craft, jocuri cu experimente "stiintifice", exploratul cerului cu telescopul sau al frunzelor si florilor din gradina la microscop, jocul de-a exploratorul in cautare de dinosauri si se lasa cu incropit de corturi si tunele prin casa (deci un cort de panza sau un tunel ar fi alta idee), pretins ca e mester cu unelte din lemn, parada modei in costumatiile de rigoare facute din incropeli de moment (deci un costum ar fi alta idee), karaoke ca sa invatam cantecele si eventual sa citim (un sistem cu microfon care se cupleaza la dvd player, deci), gradinarit (exista kituri pentru copii), puzzle, citit nu mai zic ca geme casa de carti, de fapt, la noi arata ca la day care...si-ar mai fi inca cel putin pe-atat, dar cred ca-s destule idei pana acum. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Bursucelu, eu nu am fetita insa am o prietena cu o fetita care la 3 ani printre toate jucariile care le-a primit, cineva i-a adus un buchet micut de flori. Vreau sa spun ca a stat cu buchetul in brate toata seara.
Dar depinde mult de personalitatea copilului. Al meu (baiat) daca ar primi asa ceva, cred ca ar zice ca a luat-o razna maica-sa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Nepotelelor le-am luat anul trecut, pe cand aveau 3 ani (si le-au placut):
1. joc "Hide&Seek" - cu printese (joc de memorie)
2. carte Teora - cum sa devii o mica balerina (sa isi "confectioneze" singure fustita de balet, si alte accesorii)

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)

Uite ce mare am crescut...
www.totsites.com/tot/tudorandrei" target="_blank">Povestea merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

Citat:
citat din mesajul lui bursucelu

bursucelu, dar ce personalitate are nepotica ta? e mai fetita asa sau e mai energica si activa? caci depinde mult de asta. a mea are aproape 3 ani si daca te joci cu ea ceva lucrativ si de strategie, e cea mai fericita. asa ca la noi au succes jocurile pentru copii pentru mai multi jucatori - mai ales alea care cer dexteritate gen jocul de-a pescuitul, plastelina de facut mancare cu tot felul de forme, jocul de-a ceaiul (deci un set de ceai) pentru animalute, blocurile de construit (astea au succes la absolut orice copil), lego, robotii, remorcile si masinile cu telecomanda, dinozaurii si alte animalute din care isi face jungla, si papusi, da, plus jucarii din plush pe care le hraneste, le schimba si le pune la nani. :-) sa nu mai zic de pictat, desenat, "cantat" la instrumente, sau insirat margele pe fir, decupat, construit figurine din diverse materiale, mazgalitul cu lipici si alte minuni de arts&craft, jocuri cu experimente "stiintifice", exploratul cerului cu telescopul sau al frunzelor si florilor din gradina la microscop, jocul de-a exploratorul in cautare de dinosauri si se lasa cu incropit de corturi si tunele prin casa (deci un cort de panza sau un tunel ar fi alta idee), pretins ca e mester cu unelte din lemn, parada modei in costumatiile de rigoare facute din incropeli de moment (deci un costum ar fi alta idee), karaoke ca sa invatam cantecele si eventual sa citim (un sistem cu microfon care se cupleaza la dvd player, deci), gradinarit (exista kituri pentru copii), puzzle, citit nu mai zic ca geme casa de carti, de fapt, la noi arata ca la day care...si-ar mai fi inca cel putin pe-atat, dar cred ca-s destule idei pana acum. :-)

nimic

Tocmai i-am cumparat si eu la a mea set microscop + telescop ca peste 2 saptamani e ziua ei.
Mi se pare ca seamana fetele noastre la gusturi,cam tot ce ai insirat am experimentat si noi

Bursucelu ce i-ai cumparat pana la urma? Ce nu s-au amintit pe aici: si jocurile gen "Nu te supara frate" sau "Pacalici",merg bine la cca 3 ani (asa ca sa se mai plictiseasca si-altii cu asa ceva ca mie mi-au iesit pe nas de cat am fost partenera de joc )

MONI cu www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA (01.01.2006) si www.dropshots.com/TUDOR1" target="_blank"> TUDOR (14.08.2009)
"Optimismul, speranta sunt cele mai bune investitii dintr-o viata. Oamenii sunt efemeri si schimbatori. La sfarsitul unei vieti vezi ca, afara de cateva ganduri frumoase si de cateva inchipuiri, cu nimic nu te-ai ales."
Ileana Vulpescu în "Arta Compromisului"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bursucelu spune:

multumesc mult pentru idei,inca nu am cumparat nimic pentru ca nu am mai fost prin magazine,dar cu siguranta am sa va spun ce am sa-i cumpar si daca ia placut cadoul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fata mea e innebunita dupa bebelusi....asa ca asta a primit..apoi ii place sa se joace de-a bucataria, deci o bucatarie de jucarie....si vrea si d-na dr...i-am luat o trusa mare cu carut....

Mergi la inceput