Ce colinda va canta copilul vostru de Craciun?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Copiii au invatat colinde la gradinita, dar nu prea le cunosc rostul. Au auzit colinde la cd, dar n-au fost niciodata la colindat si nici nu au vazut colindatori. Anul trecut mi-au spus ca astea sunt cantece pe care ei le canta bradului, pentru ca ei il iubesc foarte mult. S-au dus la brad si i-au cantat. In Bucuresti nu mai merg copiii prin blocuri cu colindul si nici nu am avea curajul sa-i lasam iar "tara" nu avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Acesta va fi primul an in care Alexa nu va merge "cu colindul " pentru ca aici nu se obisnuieste dar au avut la scoala cateva spectacole (si au unul saptamana viitoare ) cu Christmas Carols ,foarte frumoase !Preferatul meu este ,a fost si cred ca va fi "Noapte de vis " (Silent night ) .

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Dar nu e nevoie sa se duca cu colindul prin blocuri. Va puteti duce copiii la colindat la prieteni, neamuri... Noi asa intentionam sa facem. Si asa si astept sa faca copiii prietenilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Noi mergem in fiecare an ,de Craciun,la tara,asa ca merge acolo cu colinda,iar de Anul Nou mergem cu uratul pe aici ,prin oras,la rude si prieteni.Eu tin foarte mult la pastrarea acestor traditii.Mi se pare ca un Craciun fara colindatori la geam e mai sarac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Eu si fetita vom canta de Craciun " O, brad frumos ". Dar vom canta acasa, nu vom pleca prin vecini.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgeea spune:

Eu ma ambitionez in fiecare an sa mergem cu colindul. Normal ca n-o las singura, merg cu fiica-mea de mana, pe la prieteni si rude. Anul trecut a cantat "Colindam, colindam, iarna..", anul asta a invatat la gradi "Deschide usa crestine" si trebuie sa ne hotaram asupra unuia dintre ele.
E un obicei frumos si insist sa ne tinem de el, oricata treaba am avea in ziua de ajun.

sotul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

L-am invatat pe Luca "Mos Craciun cu plete dalbe" (e cel mai popular la copii) si Sorcova. Nu vom merge cu colindul insa le vom gasi interpretare in seara de Ajun, langa brad.

Mami de Luca again ~ Eva-Ioana

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pt ca are doar 2 anisori canta "mos craciun cu plete dalbe"....pe care mi-l canta de prin noiembrie... v a colinda nasii, prietenii apropiati si bunicii.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui anya
In Bucuresti nu mai merg copiii prin blocuri cu colindul si nici nu am avea curajul sa-i lasam iar "tara" nu avem.

Anya

inca mai merg, din fericire, iar eu ma bucur in fiecare an sa primesc vreo cateva grupuri de mici colindatori. nu, nu minoritati.

nu inteleg de ce nu ai avea curajul sa lasi copilul sa mearga la colindat macar in propriul bloc (sau pe propria strada, daca stai la casa). eventual impreuna cu un parinte sau mai multi, daca e teama atat de mare. e pacat de traditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica-elizabet

chiar daca nu merg "in vecini" cu colindul e frumos sa-i invatam colinde si sa le cantam impreuna in seara de Ajun langa bradutul impodobit...noi asa facem mereu...si de cantat...le cantam pe cele clasice (Buna dimineata la Mos Ajun, O ce veste minunata, Mos Craciun, Din an in an..., Am plecat sa colindam, etc)

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

MONICUTZA,vreau si eu cuvintele la toate colindele care le-ai insirat tu ....le-am cam uitat,le stim doar pe jumatate si vrem anul asta sa colindam mai mult cand ajungem la prieteni acasa...mersic mult

"Before you judge me, try hard to love me."MJ

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre aici... http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
...sau aici...
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput