Ce colinda va canta copilul vostru de Craciun?

Ce colinda va canta copilul vostru de Craciun? | Autor: happiness

Link direct la acest mesaj

Ce colinda va canta copilul vostru de Craciun?Noi am ales unul din cantecele de la serbare,un colind mai deosebit,care incepe asa:"Colindam,colindam pe romani/Ne rugam,ne-nchinam ,oameni buni".Abia astept sa aud ce veti canta voi,poate ne razgandim intre timp.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Unde sa cante?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Maria e inca micuta asa ca nu am invatat-o colinde prea complicate. Nu am invatat-o decat "Mos Craciun cu plete dalbe" si "Domn Domn sa-naltam". "O, brad frumos" mi se pare mai greu din punct de vedere al melodiei. Mai vreau s-o invat un colind fffff rar, nu l-am auzit nicaieri de fapt, eu il stiu de la mama mea, se numeste "Ostrovelu“" dar acela e extrem de greu de cantat. Poate peste cativa ani o sa reuseasca sa-l cante, acum inca nu.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

AMR 8 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Cel mare a invatat la gradi multe colinde si surpinzator, le canta foarte bine pt. varsta lui. Nici nu-mi vine sa cred ce ureche muzicala are.
Zilele astea exersam (tati la chitara si eu cu cel mare voce), 3 colinde pe care le vom canta in seara de Craciun, langa brad: O, brad frumos, O, ce veste minunata si Domn, domn sa-naltam. Cel mic inca nu stie sa cante dar danseaza de cate ori ne aude .

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. Īn privinta universului, eu īnca mai am unele īndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happiness spune:

Anya,cum adica unde sa cante?Ma refeream la colindat,fireste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Sorcova.
Asta l-am invatat. M-am gandit ca nu retine si am zis sa il invat ceva ce am mai mult timp de repetat. S-ar parea ca m-sm inselat in privinta memoriei lui. A invatat-o imediat asa ca sper sa reusesc sa-l invat pana vine mosul "Mos Craciun cu plete dalbe".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

le-a invatat la gradi. si cel mai mult ii place "trei pastori"

si le cantam tot timpul... speram sa ne oprim dupa craciun

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

Ai mei sunt inca prea mici, dar totusi am incercat sa-i invat macar "Mos Craciun cu plete dalbe" si surprinzator s-a prins ceva de ei . De Filip in special, Anastasia zice doar unde aude "Mos Craciun" , bineinteles ca pe limba ei...

Noi deja am fost pe la bunici cu colindul

Ana & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

chiar daca nu merg "in vecini" cu colindul e frumos sa-i invatam colinde si sa le cantam impreuna in seara de Ajun langa bradutul impodobit...noi asa facem mereu...si de cantat...le cantam pe cele clasice (Buna dimineata la Mos Ajun, O ce veste minunata, Mos Craciun, Din an in an..., Am plecat sa colindam, etc)

Monica-Elizabet

Retete in imagini

Impresii, pareri, retete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

si noi exersam la un "mos craciun" pe limba ei la un an si jumatate

ajutati-ma sa-mi recuperez cadourile!!!

de printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Trei pastori.Asta ii place si lui Andrei.

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput