A Beautiful Mind

A Beautiful Mind | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Fetele -si baietii-am stat aseara pina la 2.30 azi-noapte,ca nu m-am mai putut dezlipi de ecran pina cind nu s-a terminat filmul.A fost superb!!!da pina aproape de sfirsitul filmului nu reusisem sa-mi dau seama pina la urma daca totul a fost inscenare sau nu;intr-un final m-am lamurit:tipu chiar era bolnav...La inceputul filmului,cind a inceput s-o ia razna,am zis c-a fost inscenare de la guv.ca tipa sa-l lase balta si el sa continue munca,apoi ca poate si ea e bagata in conspiratie,da cu ce scop?asa ca oscilam facind pe detectivul
Vi-l recomand,este un film absolut fenomenal!!!Pentru cei care l-au vazut,ma gindeam sa crosetam pe marginea lui,ce ziceti?

Iren&Bogdanelu

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Daa... Russel Crowe jos palaria!
Am vazut filmul de mult si mi-a placut tare...
E dupa un caz real. Profesorul mai traieste cica...

Adela & Julia (1 an si 3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

quote:
Originally posted by Adela

E dupa un caz real. Profesorul mai traieste cica...

Da,traieste si chiar a ajutat la "facutul" filmului,au aratat la sfr.filmului un interviu cu el si sotia...

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela spune:

Am citit undeva [...] ca sotia l-ar fi parasit... Nu ca in film, happy end!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Io credeam ca tipa de linga el era sotia,da m-ai facut curioasa si mai pun odata caseta,ca sa ma dumiresc ce si cum

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

S-au recasatorit, cind s-a intors el din Frantza.
L-am vazut in real-life in Princeton citeva saptamini in urma pe profesor,
Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Chiar am vazut un film documentar de Discovery, inainte de a vedea filmul la cinema. Tipul este genial si povestea lui e fascinanta.
Eu chiar am in familie un caz de schizofrenie si am recunoscut mare parte dintre simptome.
Filmul e super!!!
Adrianain 21 de saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina spune:

E super filmul. M-a impresionat foarte tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

da, intr-adevar e super filmul..va mai recomand "phone booth". merita vazut..e super..ceva ce mi-a atras atentia din film..o replica.."daca esti nevoit sa intrebi, inseamna ca nu esti gata sa afli"
vizionare placuta...

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cu sigurantza a beautiful mind!!!

" I don't know what the future holds exactly, even if it's not such a long future, for me. Of course, the future in general is presumably long, unless things really go bad or unless some miracle happens."

http://www.pbs.org/wgbh/amex/nash/sfeature/sf_nash_15.html

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

m-am uitat aseara la recomandarea voastra la filmul asta...E FAIN!..stralucirea mintii merge greu cu adaptarea in societate...tipul e genial, iar inspiratiile lui in elaborarea teoriilor sunt atat de lumesti( blonda din bar,etc)incat va dati seama ce mare lucru e SA vezi?.. va pupic pe toate.

Mergi la inceput