Film cu subtitrare?
Am un filmulet in engleza in format mp4 (de fapt este un fisier audio) si as vrea sa stiu cum pot face sa-i pun o subtitrare in romaneste.
Mesi de ajutor!
Elle
Incearca sa-l transformi din mp4 in avi.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Incearca sa-l transformi din mp4 in avi. |
Mersi Laura, si apoi cum sa fac sa-i pun subtitrare? El e un fisier audio, deci nu un film.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
Laura25 spune:
Nu inteleg, daca e audio, cum adica vrei subtitrare? Nu vrei din aia 'clasica', scris pe ecran in romaneste ca la filmele de le tv?
Elle_seb spune:
Ba da, din fisier audio trebuie sa-l fac cumva sa pot pune o subtitrare. Voi pune doar o imagine de background si subtitrarea. E vorba despre o inregistrare radio care trebuie sa aiba subtitrare...
Nu stiu daca m-am facut inteleasa, e drept, inca nu mi-am baut cafeaua.
Elle
_
www.immunocalromania.blogspot.com/" target="_blank">Pentru un sistem imunitar puternic
Laura25 spune:
Adica sa arate ca filmele de pe youtube unde pe fundal e melodia unei formatii si in fata sunt versurile, scriese pe masura ce sunt cantate ...
Elle_seb spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Adica sa arate ca filmele de pe youtube unde pe fundal e melodia unei formatii si in fata sunt versurile, scriese pe masura ce sunt cantate ... |
Exact!
Elle
_
anamaria spune:
ai putea face un Power Point cu diferite imagini si sa adaugi melodia care sa cante ca background...