Puiuti de Randunici 2008!! (345)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Apropo, Oana o fi decolat pe vremea asta???

Valentina cu Matei si 32+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

dana si noi am avut perioada cand merege sa pape in scaun, dar se cam duse...el nu are atata stare, a avut o periuoada grea, fara niciun pic de pofta de mancare, asa ca am fost de-a dreptul disperati, iar acum, nu conteaza cum, important este sa manance ceva, intr-un fel sau altul, si cum pe loc/in scaun nu sta, musai sa improvizam..si cel mai bizar loc e...in cada!! mananca orice si oricat daca e in cada si apa curge..daca nu curge, nu-i smecherie
vali da, e f ok Muffy acum..dar au trecut aproape 2 saptamani..are voie afara de cateva zile, si asa a fost horror ptr el numa in casa..azi a stat aproape o ora..sper sa nu fi facut o tampenie, dar nu e asa curent aici in curte..eu n-as fi ratat party de Craciun, in locul tau

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

hai ca ma duc pana acolo...numai sa gasesc un taxi...

Valentina cu Matei si 32+ cu Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

beyyy ce-i linistea asta pe crengutza...tznnn tampitzelele unde ati fugit???

naty imi pare rau pentru rezultatul pozitiv..doamne ajuta sa te faci bine repede..iulia ce face? va doresc multa sanatate si sa va ajute DD
valen distractie placuta

luny il vazui pe ling-ling deci fura bestiale patatele,ca vreau sa le incerc si io

bai cu prima sau fara prima eu am o mare problema..ma plangeam eu saptamanile trecute ca n-am curent electric ,iote ca de marti pana zi la fel mi se intampla...am sunat ,am facut reclamatii si degeaba...am stat la mami de dimineata pana seara,dar ce ma fac eu ca am ramas cu curatenia generala in urma...fir-ar mama lor de cretini m-au exasperat...cica repara ,schimba generatoare ,fire ,stalpi ..pai deja sunt 3 saptamani de cand ne tin asa..geru' bate la usa,craciunul la fel nu se gandesc si ei ...doamne in ce tara traiesc...

acu' ma duc ca ma cheama zvarluga...v-am pupat...zoze ia mai baga tu o strofa ca prea e liniste p-acilisha...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Moaama ce seara am avut Ne-am tras cu sania,am facut cumparaturi pentru burti si-am baut vin fiert cu scortisoara..Sa vedeti ce CM ma loveste

Faaataa,Natyy,o facusi!! Probabil ca te-ai izolat din prima clipa in care ai aflat ca esti suspecta,asa ca nu ne facem griji pentru restul familionului,da?!
Trimitem pe cineva la geamul tau cu portocale pline cu vodca..sau e contraindicat alcoolul?!Hai sanatate!!

Una peste alta..eu ramasei cu o imagine frumoasa in minte

luny cum nu esti fata in dispozitiune?! Fata-tu ce naiba de tuica bei acolo?! Sigur n-o dilueaza olteanul?! Da-ti drumul femeie,abia te-astept

Hai mai lian-a,tocmai tu sa nu fi in sindicatul tampitel-or?
Frumoase si destepte?!aaa..doar destepte?!-Ma scuzati,trebuie sa fie si o frumoasa in sindicat
Si ce geam sa mai deschid,daca ma trata Cami cu lamai-e?!Noroc cu ea ca pana sa ma luminati voi cu geamurile,muream aci

Da,Mimo,da- french bakery
Ahahahaaa,m-am cracanat de ras pe-aci..Fata,nebune sunteti-ce distractie pe capul vostru-te invidiez pentru fata aia a taSi ce destrabal nocturn pe-acolo!! Bravo mai!!

Dana esti grozava mai!! Iote-aci cata distractie,stai pe-aproape

Sef-o m-ai terminat!! Maaare grozavie mai esti-Doaaamneee!!

Valen mergi mai-distractie placuta

Superficeala da' ma cheama datoria!Plec sa alaptez vitelu'
Vai mama lor de "",gramatica..pfuu..Pricepurati voi! Lipseste OLGA-helooou?!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
@

Mergi la inceput

Gata,m-au parasit baietii..Vitelu' bascula repede lapticul,ma pupa nitel,le pupa si pe dansele-bidoanele,lua ursu de-un crac,pe ta'su de-o mana si-i duse in camera la pututzu

Fata eu nu-mi revinJos defavorizarea!! Asta trebuie patentata!!..Cu patentul,desigur!!

Vine Craciunul!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

M-ati lasat singura pe-aci! Mi-e frica de bau-bau! Nu sunteti de comitetJos defavorizarea!!

Ela,sufletelului blond!!
@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

dana, m-a topit poza asta: http://picasaweb.google.com/mommydana/FirstBDayMay6th09?feat=directlink&fgl=true&pli=1#5350159289302978930

Dom'le ce privire!!! iar tu...nu esti singura de Craciun! ai cel mai minunat zambet langa tine, valoreaza mai mult decat ranjetle a milioane de trogloditi! esti tanara, frumoasa, desteapta, nu ai nevoie de o martoaga langa tine. va aparea si EL in ziua X, careva veni atunci cand va fi momentul...iti doresc ca ex-ul sa fie ultima broasca pe care ai pupat-o si sa apara acel EL cat mai curand sa te faca sa zambesti nemotivat ....okkkkk! si fluturasi in burtica

zozulici, vin fiert zici??? miammmm? cu scortisora??? miammmmm de 100 de ori! vezi cata scortisoara pui, ca e afrodisiac

naty, imi pare rau de vestile proaste....dar o sa scapi tu si de buba asta, gandeste-te ca e doar o gripa si trece. tin pumnii iuliutei sa ne arate ea ce esenta puternica este si cum bate porcina la fundul gol!!!

mimo, suna bineeee cu karaokele ala. tentant de bine...si...cine a cantat?

ramo, think pink. aia se gandesc la voi, la romantism, sa petreceti serile de iarna la lumina calda si tremuranda a lumanarii....ei, vezi ca o dau in romantism si acu' aprin opaitul

lian-o, ai dat pe la vinul zuzulinei? ha? cu alice cu tot? daca tot a-ti dat cep, ave-ti grija la scortisoara. face minuni iarna, pe frig, intuneric, lumanari..., mam tampit si eu si nu-i momentu' !

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sti-ti la ce m-am uitat cu alex azi???

la astaaaaaaaaa:

si la restul melodiilor din lista. am crapat de ras

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput