ceva nou, saptamanal
Raspunsuri - Pagina 4
capra cu trei iezi spune:
aaaaaaa, si mai am o nebunie (printre multele alte), mi-as dori sa invat pictura prin metoda ebru, dar nu stiu unde, asa ca daca auziti ceva, dati-mi de stire!
ador subiectul asta, pentru creator! si pentru respondenti
nu incetati sa scrieti, stau cu lista pregatita si notez tot: idei, linkuri, magazine, oportunitati, tot ...
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
ionitza spune:
HOOOPPPAAA!
umblam si eu de nebuna si cind colo...dau de topicul asta
IMI PLACEEEE!
incepusem si eu la un moment dat sa schimb lucruri in viata (de fapt chiar am schimbat multe) dupa ce am citit o carte "Puterea magica a gandului" - pina la urma mi-a ramas de capatai (adica e in bucatarie, acolo unde-mi beau cafeaua dimineata si mai citesc uneori din ea.
O recomand cu caldura!
acum vreo 10 zile, am facut un mare Hop afara din zona mea de confort. m-am inscris la un targ de hand-made de la mine din oras (bine ca imi venea sa renunt ...si sa ma las pagubasa de taxa si de toate cele investite) dar pina la urma mai mult cu forta am mers...si am realizat ca nu-i chiar asa de inspaimantator...si am vazut ca sunt apreciate tabloutele mele copilaresti.
sentimentul de dupa, a fost minunat, si a meritat sa trec prin oata anxietatea dinainte
ionitza spune:
Anul nou sa va aduca puterea de a va implni visle si un strop de noroc ca tare e bun uneori!
sa nu uitam iubirea! iubirea fata de cel de linga noi, de copii, de parinti si prieteni
sa nu uitam sa fim mai buni, mai ingaduitori
sa nu uitam sa fim furnicutze dar si greierasi
sa nu uitam viata!!
ionitza spune:
Feteloooooor!!!! a trecut o saptamina! unde sunteti?
Saptamina asta vreau:
sa dau jos 2 kile
sa inscriu fata la scoala
sa dau cu lac 7 tabloute
sa vorbesc la cel putin un magazin sa imi primesca tabloute pentru vanzare (asta-i tata targeturilor pt mine)
Daca-mi mai tuna ceva, revin
tumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SIMONABB Tumpi, te rog frumos da-mi si mie link-ul cu cursul de machiaj. multumesc Simona |
Simona, scuze, acum am vazut mesajul tau, iti trimit PM cu linkul ca sa nu fie considerat reclama.Sincer nu mi se pare cine stie ce,dar e un inceput.Sunt f multe filmulete tare interesante pe youtube cu lectii de machiaj.
aaa....La multi ani, sa avti un an plin de realizari si impliniri
Ionita, ti-am admirat vitraliile,foarte frumoase.
Ier am fost in cautari de etamina, vazusem intr-o brosura ceva cu modele doar sa cosi tu,dar la fata locului nu mi-au placut.Am sa mai aut sa vad ce pot gasii,daca nu cand ajung in tara cam sa-mi cumpar etamina.
Momentan sunt cam bolanda si nu-mi arne de nimic, singurul lucru de care sunt in stare e sa citesc si azi cam asta am facut, am citit despre orhidee
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
alinutza00 spune:
ionitza, si eu am admirat tablourile tale, felicitari :)
tumpi, pe aici nu mai gasesti etamina la metru nici in mercerie, doar pe net, in schimb gasesti peste tot prosoape cu o banda de etamina, paturici pentru bebei, iar predispuse personalizarii, sorturi de bucatarie, saculeti de bumbac pentru gradi cu etamina si multe altele.
M am decis sa fac sapun in casa si studiez de zor problema
conchita spune:
n-am facut nici un coif, n-am invatat despre niciun origami. am fost ocupata cu mutatul mobilei prin casa si cu jobul. am citit in schimb despre istoria hamburgherilor in san diego, prima data, se pune? :-))
ionitza spune:
Multumesc mult pentru incurajari!
Aproape a trecut saptamina!
sa vedem: am inscris fata la scoala (f fericita pe tema asta)
Am dat jos doar un kil :(, dar de luni ma apuc de supa de varza, ca saptamina am ioani multi si ma distrabalez
Nu am vorbit la nici un magazin pentru tabloute :( ma'nervez eu pe mine ca am astfel de probleme
MsLara spune:
Ce subiect frumos!
Am inceput si eu, timid, sa fac cate un lucru doar pentru mine. In aprilie am inceput sa crosetez o esarfa si apoi nu m-am mai oprit.
Dooku pe 31 decembrie, pentru anul nou am facut si eu prima oara sushi . Conchita, eu am facut si poze:
http://home-and-garden.webshots.com/album/576131416dpvaBU
Saptamana trecuta m-am inscris la un curs de dans...asta ma bucura cel mai tare!
Nu cred ca o sa pot face ceva nou saptamanal dar am sa incerc, macar la 2-3 saptamani. Ma bucur ca am gasit in voi o sursa de inspiratie.
Ionitza, ti-am admirat tablourile de cand ai scris la celalalt subiect si chiar vroiam sa te intreb ce folosesti ca materiale (suport, culori, etc). Sunt mare fan si desi nu ma stiu talentata, as incerca si eu.
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
ionitza spune:
MsLara, tabloutele cele mici sunt pictate pe lemn (de brad, cred) iar culorile sunt acrilice. Daca vrei, gasesti la magazinele specializate si sasiuri gata facute (panza intinsa pe pe un cadru de lemn si data cu grund) , si mai sunt si pe net. In rest, nu stiu ce sa iti mai zic, decit BAFTA!
oricund doresti, intreaba!