ceva nou, saptamanal

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Buna:-)
Nu mai tin minte cine/cum ca mi-e somn si citesc in graba dar:
Mierea de brad nu are gust pregnant de conifer,mi s-a parut destul de ok..dar nu m-a impresionat;
Ciuf,de ce "barbatii fac sushi"?dooh..
Alinutza,puteai sa ne "risparmi"link-ul ala,of of..fie-ti mila de o dependenta de zahar si nu mai publica asa ceva:-)(nu am locuit la Milano dar vin destul de des)
Conchita,am frunzarit topicul de hand-made si mi-am salvat in favs link-ul ala "coatsandclark".Superb.Multumesc:-)
Allure,de unde iei vanilla oolong?(si eu sunt olfactiva)
Ah,si fundamental....(taa taa tamm)burduf in coaja de brad,pentru cine sta in Bucuresti sau are drum pe aici,la targul taranului(vezi google pt.detalii).Azi si-a luat Dooku:DInsa bad news..se redeschide in ianuarie.Dar cinela burduful asta,maine inca mai e deschis targul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

"vanilla oolong" si alte ceaiuri le iau de aici...au niste sortimente ...

http://www.davidstea.com/
vad ca trimit si in Romania calitatea e exceptionala

edit: vad ca "Vanilla Oolong" e pe locul 9 in top 10 sellers iar pe locul intii e Coco Chai Rooibos care e minunat, l-am gustat

sint innebunita dupa ibrice, ceainice...ce dragute sint astea colorate
http://www.davidstea.com/accessories/curve-teapot-with-infuser-45-oz.html

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorothee spune:

Frumos subiect!

Eu nu mai fac nimic nou de muuulta vreme. Pampers + biberoane, spalat vase si mancare.

Felicitari celor care reusiti sa aduceti prospetime in viata de zi cu zi!

Daca s-ar putea mi-ar placea sa merg pe jos, prin natura, vreo 15 km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ymca
primiti si asa, cu bucurii din astea? promit sa evoluez

tu glumesti? bineinteles ca da! si eu abia azi am ajuns la frezat, manichiurat, ca iar dadeau sarbatorile peste mine si casa, masa, totul fain frumos, numa eu coada cozii, pe ultima suta de metri sa ma ingrijesc. e pentru sufletul nostru? este. deci se pune. :-))

coiful meu mai intarzie nitel, mi-am aranjat doar coiful meu azi. cica sa fac un complimet coafezei ca a facut treaba buna: vai, arat de 25 de ani! si ea de colo: mai pune 5, ca te-ai dus prea mult in trecut.

Dorothee, nu exista asa ceva. 5 minute pe saptamana pentru tine ai? chiar si daca stai cu ochii in tavan si visezi ca ai la dispozitie o zi intreaga si tot e ceva! :-) nu dispera, toate am trecut pe-acolo, tin minte ca daca aveam timp de-un dus pe zi ma simteam de parca as fi castigat la loterie.

Dooku3, cu mare placere. si io tre sa mai dau pe la topicul ala, macar cu poze ce-am facut pentru Craciun, schimb de experienta.

Allure, tu m-ai imbolnavit cu ceaiurile, mi-am luat si eu data trecuta cand te-am citit si au inceput sa-mi placa. inainte, numa de sunatoare si musetel si numa la galci. :-)) din pura placere, never.

Capra cu trei iezi, minunat articolul si plin de adevar.

Alinutza, asa-s si io ca tine, un zilion de proiecte, ma entuziasmez la o gramada de idei si ma fasaiesc ca un balon dupa aia, din lipsa de timp si energie sa le fac pe toate. dar tot e bine, ne tinem mintile ocupate si stam in verva - asta ne mentine tinere. :-)

Tumpi, tu cum pictezi unghii? da' poze faci? :-)) adica putem vedea si noi?

eu in seara asta mi-am programat sa pictez niste rame. am facut niste desene sa le fac cadou de Craciun si n-am reusit sa gasesc rame potrivite pentru fiecare. asa ca, le personalizez de sa le iasa fulgii, hand made all the way, baby.
si sa termin un fular, o paturica si-un afgan, pana la Craciun! asta, btw de proiecte cu sacul.

am zis ca fac macar o rochita la o papusa de-a soniei, dar renunt in favoarea unui film bun si-a unui pahar de cabernet.:-))

bun venit la topic tuturor, sper sa ne tinem de plan, one step at the time si sa nu ne descurajam daca iar picam la coada cozii pe lista de prioritati. si maine e o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf
Ce imi doresc sa invat sa fac e ... sapun. Sunt innebunita dupa sapunurile de casa. Au astia la un magazin niste sapunuri asa de mirositoare ca mi-e asa ciuda ca sunt scumpe si nu imi permit sa le iau sa le folosesc zi de zi.

eu am vazut la Michaels niste kituri pentru sapunuri parfumate, e o masinarie care fierbe compozitia aia si o lasi la racit. avea si forme diferite, poti combina pe culori si arome...nici nu era scump. le-ai vazut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pearl84 spune:

Eu tot frunzarind subiectul...m-am ales cu un ceai rooibos aromat cu vanilie.
Primul ceai pe care-l beau de placere in cariera mea....inainte, cum zicea conchita, ceai de tei si menta cu lamaie la raceala si atat.
Descoperirea ceiurilor se pune la "ceva nou"?

Pearl

Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza00 spune:

ciuf, am incep sa ma gandesc si eu la sapunuri home made, sotul e alergic la parfumuri &chimicale din sapun &detergenti, cumpar de obicei din erboresterie
Am gasit site ul asta, nu pare ff greu..
http://coltulcreativ.blogspot.com/2008/09/cum-se-face-sapunul_17.html
El e innebunit dupa menta, de sapun cu menta ati auzit? . Vad acolo reteta sapun cu ciocolata, wow...

conchita, apropo de paharul de cabernet :), eu aseara, un 2009 Beaujolais Nouveau :)

ceva nou...aseara citeam intr o revista cum era sfatuita o cititoare sa si reconditioneze un dulap, folosind tehnica trompe d oeil. Mi am zis ca e o chestie faina...
http://en.wikipedia.org/wiki/Trompe-l%27%C5%93il

Allure, si eu iubesc ceainicele. Acum mi am procurat un set de ceai, din portelan, cu motive etnice , cumparat din Maroc. Un coleg de al sotului pleaca in Noua Zeelanda si vinde tot ce a adunat din calatoriile sale prin lume.
M am indragostit si de o cutie alba cu capac, emailata, cu semne evidente de trecere a timpului, cumparata din Anglia(cred ca i din anii 20-30), scrie Bread pe ea. Astep sa mi o aduca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Conchita, unghiile mele le pictez.La un moment pictam si unghii false asa de model, sau pe ele doritoarelor.

Am sa fac si poze cand am sa am mai multe modele.

Si mie imi plac ceaiurile, am o colectie destul de mare si-mi tot place sa le diversific.

Inca nu am apucat sa-mi iau oolong si mai sunt cateva care vreau sa le incerc.Nu eram pana acum inebunita dupa ceaiul negru,dar acum am unul cu vanilie la care adaug lamaie si e super.Mai am unul verde pur,care iarasi cu lamaie e super.

Acum ma delectez cu colinde si-mi admir aranjamentele din fructe uscate.N-am avut cuisoare sa pun printre ele, asa ca m-am limitat la tura asta doar la bucati de scortisoara.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

Tumpi, te rog frumos da-mi si mie link-ul cu cursul de machiaj.
multumesc

Citat:
citat din mesajul lui tumpi

Conchita interesant subiect.

Uneori si eu simt nevoia de ceva nou, sa fac ce n-am mai facut de mult sau niciodata.

Chiar azi m-am apucat sa pictez unghii ca nu o mai facusem de mult.

Mi-am pus la uscat coji de citrice sa fac aranjamente mirositoare si sa nu mai dau banii pe cele din comert.

Astept cu interes sa primesc din tara cateva carti sa ma puc de citit ca in ultimul timp nici nu prea am mai avut ce ,dar nici timp.Acum profit ca-s mai libera si as vrea sa fac cat mai multe.

Mi-ar place si mie sa invat sa croiesc,nu cine stie ce,dar as vrea sa-mi iau o masina de cusut, macar chestii elementare sa fac.

Si mai nou m-am inscris la un "curs" online de a invata arta macheajului

Pentru moment cam atat ,dar am sa va urmaresc sa vad voi ce faceti si ce mai pot invata de pe la voi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

[quote]citat din mesajul lui Dorothee

Frumos subiect!

Eu nu mai fac nimic nou de muuulta vreme. Pampers + biberoane, spalat vase si mancare.

Felicitari celor care reusiti sa aduceti prospetime in viata de zi cu zi!

Daca s-ar putea mi-ar placea sa merg pe jos, prin natura, vreo 15 km.[quote]las c-am trecut si noi prin faza asta!-eu de trei ori!- da un ceai nou sau un parfum, un iz nou, un gust nou poti, o senzatie noua, o melodie noua- ca sa iesi putin din rutina, poti sa incerci! ceva care sa te bucure si sa poti sa-l faci fast! (ca tot suntem in era de fast-uri!)

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput