Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Softurela, nu ar fi exclus sa fi avut si noi gripa asta, sincer atunci nici nu m-am gandit la ea. Mama ta are si ea simptomele? Multa sanatate !

Cum se simte Maria ?
Noi am fost ieri la control cu Diana, plamanii sunt curati, ne-au oprit ventolinul. Ramanem pe medicatia de intretinere astm si cam atat.
Nici eu nu m-am gandit la porcina, initial, dar acum dupa ce am vorbit cu vara-mea si mi-a descris exact simptomele ei, cred ca a fost. Mai mult de atat, medicul aseara ne-a spus ca a fost cu siguranta o gripa, noua sau veche dar ei nu testeaza pentru ca tratamentul e acelasi ca pentru viroza. Nu ar fi schimbat cu nimic situatia daca am fi stiut. Eventual ne-am fi panicat. Acum, daca ar fi fost vechea gripa, mama nu ar fi trebuit sa o faca ca e vaccinata. Dar si ea, ca si mine a acuzat aceleasi simptome, doar ca au debutat la o zi diferenta.
O sa vedem cum se simte mama, zilele urmatoare, ea refuza sa mearga la spital. Vrea sa plece acasa de Revelion. O sa stau cu ochii pe ea, ca tare mi-e teama.

Sanatate si voua!

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Multumim frumos pentru urari, sunteti dragute. Gata, a facut si Bia mea 2 anisori...
La multi ani, Andrei Cristian! Ultimimul bulgaras din lista.
Va vine sa credeti ce repede a trecut si perioada asta...

Georgiana, mami de Bianca Maria (25.12.2007)
www.flickr.com/photos/34990427@N04/?saved=1/FeUpp1/.png" target="_blank">BIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna searaaaaa!
am primit emoticonuri de Craciun ? suuuuper.....
cu greu am reusit sa intru...
noi suntem in toi de pregatiri de Austria si bineinteles ca Ana de aseara e cu febra....am fost la med. de fam ,la orl-ist...e ceva la gat...asa ca plecam cu farmacia dupa noi si plini d sperante ca nu va fi foarte grav mai incolo, pe parcursul concediului....
cred ca varsa Ana...fuuugggg!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani Andrei, la multi ani Bia ! Bine ati venit in lumea teribililor 2 ani !

Alina, te inteleg perfect, asa ma simt si eu cand Sophia e bolnava, i-as da si zece antibioticuri unul dupa altul numai sa se simta mai bine. Stii cum e, una e cand vorbesti vorbe, alta e cand faci dusuri in miezul noptii cu copilul in brate...

Softurela, nici nu stii ce sa mai zici, sa speram ca n-a fost sau ca a fost porcina? Ca daca da, in afara de Tamiflu, nici un alt medicament nu a ajutat decat secundar organismul sa lupte cu boala, doar a calmat simptomele.

Ana, distractie frumoasa in Austria, nu stiu cum e cu febra asta, ca apare cu predilectie in week-end sau d Sarbatori sau in vacante...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta
Softurela, nici nu stii ce sa mai zici, sa speram ca n-a fost sau ca a fost porcina? Ca daca da, in afara de Tamiflu, nici un alt medicament nu a ajutat decat secundar organismul sa lupte cu boala, doar a calmat simptomele.

mami de Sophia

Am fost dimineata la clinica unde sunt abonata, nu am gasit nici un medic liber sa ma vada. Am sunat pe linia de urgente ...incearca sa gaseasca ceva...sa fac si o ecografie. Testul il pot face dupa 4 ianuarie, e singura clinica privata care face testul. Nu stiu daca e porcina sau nu, dar uite ca matusa mea are porcina ...e bolnava cronic de inima si astm si a scapat cu bine. Oare numarul celor cu boli cronice si care au trecut de boala apare in vre-o statistica?

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziuaaa!
la noi totul spre bine...Ana nu a mai facut febra asa ca ...pleeecaaam!maine dimineata devreme!acum spal de zor caruciorul si mai cateva articole...
citind din urma am vazut ca pe la toti copilasii a venit Mosul si fiecare v-ati simtit ff bine...
la noi nu a venit un mos in persoana ...a primit plastelina , papusele, hainute , ghiozdannde gradi
vasari...micutei.. si muuuulta sanatate!
bb...cu iesitul afara....nici Ana nu cere sa mergem afar ...cred ca de groaza hainelor groase si incomode....!cand se mai deschide usa la casa zice fiiig....si fuge de acolo!
softurela ..sanatate si voua tuturor!mai sa nu va prinda Anul Nou bolnavi!
pussi, nu stiu despre alergii!
nu mai am tiiiimp....tre sa trec la bagaje....Ana s-a trezit mai repede cu o ora....m-a terminat.....
VA UREZ DIN INIMA SI SUFLET UN AN NOU FERICIT...PLIN DE BUCURII SI IMPLINIRI ALATURI DE FAMILIE!
LA MULTI ANI!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si 17+

Mergi la inceput