Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

La multi ani Stefania, Daria si Bianca!

Alina, imi pare tare rau sa citesc cum v-ati petrecut Craciunul, sper ca Maria se simte mai bine acum. Off, saracuta ! Eu stiam ca la pneumoniile virale nu este necesar antibioticul, ca se vindeca de la sine, sunt si mai usoare, spre deosebire de cele bacteriene care pot fi foarte grave. Dar probabil ca tratata mai conservator macar scapi de grija ca avanseaza in cine stie ce.

Eu sincer nu cred ca poate fi vorba de sechele, majoritatea copilasilor pe care ii stiu au avut raceli/viroze/otite/pneumonii aproape continuu in primul an de colectivitate. In anul urmator a fost mult mai usor.

Si la noi mosul a fost incarcat de daruri, margele din lemn (de insiruit), puzzle-uri, lego, bucatarie, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

La multi ani Daria, Paula si Stefania !

Softurela, ti-am raspuns si dincolo.
Voi unde ati fost la spital? La Medlife sau la unul de stat? Eu sunt tare suparata cu doctora de ieri, acum rememorand mi s-a parut lipsita total de empatie si profesional nepregatita, am avut senzatia ca nu stie sa citeasca radiografia, s-a uitat neajutorata la colega ei care nu avea timp de ea. Cred ca urmatorul cadou pe care mi-l voi face va fi o carte mare de specialitate. Dr de azi cand a auzit de recomandarea de internare nu s-a putut abtine sa nu ridice uimita din sprancene. Partea buna sau rea e ca oricum era nevoie de antibiotic, cel putin asa am inteles. Bine ca luam oral acum.

La Medlife. Ne-a usturat la buzunar dar am facut un pact, demult: Cu sanatatea Dianei nu mai accept balbaieli.
Au monitorizat-o si pe langa diagnostic au mai descifract un mister. Excesele alea de tuse obstructiva care m-au speriat pe mine si m-au adus la Medlife in mijlocul noptii erau cauzate de aerosoli. Se pare ca aburul le face rau uneori, astmaticilor, asa ca ne-a trecut doar pe pufuri.
Diana e bine, maine mergem la control. Evaluand dupa starea si involutia bolii as zice ca suntem la un pas de vindecarea completa dar sa vedem si la ascultarea pulmonara cum va fi. Maine se implineste o saptamana de la declansarea virozei.
Sanatate Mariei !

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

LA MULTI ANI BULGARAS ANDREI CRISTIAN!! SA AI O VIATA FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!! LA MULTI ANI MAMI LALA, MAMICA FERICITA SI IMPLINITA DE 2 PRINTISORI !!

happy mom & ladybird [size=3]Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

LA MULTI ANI BULGARAS ANDREI CRISTIAN!! SA AI O VIATA FERICITA SI IMPLINITA ALATURI DE CEI DRAGI!! LA MULTI ANI MAMI LALA, MAMICA FERICITA SI IMPLINITA DE 2 PRINTISORI !!

happy mom & ladybird [size=3]Iasmina Alissa 2+

reluam si noi urarile cu mult drag!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

buna dimineata,

vasari nu cred ca v-a ramane cu sechele! sincer cred ca fiecare copil cand intra in comunitate asa face....Mi-e groaza de ce ma asteapta in primavara!

cine stie mai multe despre alergi si urticarie? Marti au inceput sa-mi apara petele pe piele... si nu-mi trec! Pana ieri am luat claritine + Ca+D3... de aseara am trecut pe Xyzal+ca+D3... ieri am mancat doar orez fiert cu ceapa+ paine prajita+ mere....si pe tot fondul asta apar bubite noi...azi nu beau nici cafea! daca stiti mai multe.. sa-mi ziceti!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

neata

eu nu demult m-am trezit....

pussi imi pare rau eu nu stiu sa iti raspund!
alina, cum se simte maria??

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns softurela spune:

Alina, testul de AH1N1, l-ati facut ?
Am vorbit dimineata cu verisoara mea, insacinata in luna 3-a si are simptomele noastre, tuse, febra si fara rinita. Are gripa porcina.
Posibil, sa avem si noi, de acum prea putin mai conteaza. Diana e bine, nu a mai tusit...mai multe griji imi fac pentru mama, care e diabetico-insulino dependenta si care acum, cu raceala asta nu-i este bine deloc.
O sa merg maine sa fac macar eu testele ...ca poate asa stim ce a fost.
La Medlife i-au luat Dianei probe pt. exudat dar abia saptamana viitoare vin. Nu stiu daca din probele astea aflam ce virus e sau nu, o sa ma interesez.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

[b]La multi ani micilor Stefani si Stefanii !

Multumim mult de urari , am baiat mare de 2 ani !

Cam asa arata voinicul : http://avlaudum.blogspot.com/2009/12/am-2-ani.html

Va pupam cu drag !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

lala, sa iti traiasca voinicul!!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani Andrei !
La multi ani tuturor ce serbeaza Sfantul Stefan !

Lala, l-am vazut si acum pe Andrei, il vad mereu de fapt, e tare scump.
Lavi, e asa dragalasa Iasmi cu rochita rosie !
Softurela, nu ar fi exclus sa fi avut si noi gripa asta, sincer atunci nici nu m-am gandit la ea. Mama ta are si ea simptomele? Multa sanatate !
Mihuta, ce sa zic... inc anu am gasit dr care sa nu ne dea antibiotic. De fapt am gasit, dar e plecata din tara acum. Si cand iti spun ca trebuie sa te internezi nu prea mai gandesti limpede. Oricum, nici nu am cunostintele necesare (inca :)) si Maria nu a mai facut febra de cand am inceput antibioticul.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput