Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hello

FLORIS LA MULTI ANI FERICITI!!!!! ADINA, mami, la multi ani si tie si felicitari pentru cei doi copilasi minunati!!!

eu am terminat toate cumparaturile........
acum, fierb la sarmale (ca de facut le-a facut mami..).....pregatesc fripturica pt maine....intre timp mai dau si cu aspiratorul...aaa si cu mopu'...deci...

mai e cineva pe aici????

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Floris! La multi ani fericiti!!!!

bia deci gata cu forumul pe anul asta?
bb eu mai sunt pana intram la baita!

e sunt supa... am facut o reactie alergica ieri la ceva... bubite pe burta si spate, dupa claritine si Ca+D3 s-au linistit si azi pe la 17 iar au aparut..

ai intru si maine pt. urari

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pussi gata treaba???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Floris!
Adina numai bucurii alaturi de minunile voastre va doresc !

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Design blog

Mergi la inceput

doamne, vazand emoticonurile astea noi, amuzandu ma singura...nu am rezistat sa nu postez ..........parca ma vad pe mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

doamne, vazand emoticonurile astea noi, amuzandu ma singura...nu am rezistat sa nu postez ..........parca ma vad pe mine..

nici eu nu stau mai bine, am o pofta de dulce ... cred ca de la somnolenta data de claritina ... asa ca bag in mine..
Cu treaba... NUUUUUUU! maine mai am de facut papa! si tanti vine la curatenie! oricum maine seara vin cel putin 16 persoane (de care stiu).... Ma descurc cum pot..... am o singura problema: o familie care manaca doar sanatos. Nu prea stiu ce sa gatesc pt. ei... am luat biscuiti integrali si fructe.... o sa fac ceva cartofi si piept de pui de la tara...daca aveti ideiii...

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pussi eu iti pot spune ce am facut/fac eu de papa, dar sincer nu cred sa te ajute..... (asa ca idee sarmalute de vita, friptura de porc, friptura de pui , carnati......hai ca nu mai continui.. ) si eu am invitati (de obicei in fiecare an eram eu invitatul..:) si uite acu' m-am "trezit" gazda...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

SARBATORI CU BINE ALATURI DE CEI DRAGI! SA VA ADUCA MOSUL TOT CE VA DORITI! VA PUPAM CU DRAG!

noi maine plecam spre parinti, voi mai reusi eu sa intru si de acolo, dar rar, sa auzim de bine!

Mergi la inceput

PUSSI - tare frumos trebuie sa fie ce povestesti tu de activitatile fetelor; mi le si imaginez...

LA MULTI ANI, FLORIS! MULTA SANATATE SI NOROC! ADINA, TE MAI ASTEPTAM PE LA NOI!

ANDREEA - am vazut si bradutul mare! f frumos!

BB - si eu ma regasesc!!!!!!!!

si eu am terminat cumparaturi, acum mai fac o salata de surimi, am facut 2 torturi(poze n-am din lipsa de aparat foto - ca il imprumutasem pe al sora-mii), maine vine Mosul la Alessia cu multe cadoo...sper sa se bucure de ele si sa nu fuga de mos;

PUSSI - idei de mancare sanatoasa de Craciun, ce naiba???? dar porcu' nu e sanatos??? niste legume congelate merg? sau un pilaf cu legume(rasturnat dintr-un castronel mic, fierbinte si cu cascaval ras deasupra...)...zic si eu...ca nu stiu cat de sanatos mananca...
nici eu nu zic meniul...e traditional(exceptie surimi si torturile) si nu e tocmai sanatos; sanatos am gatit pt A ciorbita a la grec de pui si mancarica de cartofi cu pulpite..

Mergi la inceput

si ca sa inchei in ton......am mancat o bucatica de caltabos...buuun...de numa(doar am gustat...credeam ca tin post, dar nu m-am putut abtine)

Mergi la inceput