Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (204)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
ma gandeam si eu la asta, dar n-am vrut s-o sperii... ********************************************************* Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 12+ERIC, POZE RECENTE ERIC IN 2009 ERIC , PRIMUL ANISOR Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!! Pui mic, mic... BLOG DE PICI... Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
cu ce sa ma sperii mama???
anca la aia ma dus si pe mine gandul..acum o sa vedem in vreo saptAmana

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ancadragoman spune:
Nu se speria ea din atata lucru![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
[url=http://www.pregnology.com/ovulate/28/4/14/12/09/2009]www.pregnology.com/ovuticker/28/4/14/12/09/2009.png" border="0">[/url
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
bb_yasmi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Nu se speria ea din atata lucru anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca [url=http://www.pregnology.com/ovulate/28/4/14/12/09/2009] SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879 VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
anco deja ma cautam iarasi prin dulap dupa teste.....

happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

ellis spune:
ANCO - eu la verigheta masuram tensiunea...nu cati copii fac
...pe asta nu o stiam...dar, daca asa zice verigheta, sa dea Domnul si maine!
ANDREEA - bey, ne pacalesti cu pozele alea...sa vedem bradul mare!
LAVI- si la mine nidatia s-a lasat cu sangerare; nu te mai cauta dupa teste asa devreme, daca ai CM de 31 de zile...asteapta macar 3 zile de acum incolo...
ancadragoman spune:
Adela lasa-ma sa cred ca este asa![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!-sms 2euro la 879
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
pussi spune:
lenese sau ocupate????
dau o cafea 

vad ca toate vreti burtica 
... si eu!
vasari tot ce fac fac impreuna, una face papa ceallata gusta, una plimba bebelasii alta ii culca.... fug una dupa cealata, se joaca cucu-bau singure, isi fac freza una alteia, isi pun paturitele pe spate una la alta si sunt printese! le place sa care obiecte voluminease(cos rufe, oala mare, cuti) impreuna! E clar ca sunt o echipa, se si cearta, dar mai rar... Nu sunt convinsa ca stiu poeziile sa le zica separat
Au un puzzle din 15 piese care il fac impreuna, separat nu reussesc si se striga una pe cealalta dupa ajutor.
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
LA MULTI ANI FLORIS!!!
MAMI, SA-TI TRAIASCA FRUMUSETEA DE BAIAT! SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU TOTII!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
12+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Neata!
Lavi, glumeam mama...stiu ca nu te sperie un test pozitiv...sa fim seriosi...![]()
Adela, da un click pe blog si o sa vezi bradutul...
dar tin sa-ti spun: realitatea bate poza...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
12+
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
slimatei spune:
buna! nu prea reusesc sa intru cu comp. asta ...intre o reparatie si alta ...am zis ca-l arunc si-m cumpar altul ..spèer sa nu am aceeasi bafta![]()
abia daca reusesc sa va citesc din urma..acum sincer sa fiu nici nu am reusit sa citesc ..m-am grabit sa trimit mesajul ca de' nu chiar ca uitati de noi![]()
va pup pe toate 

si va urez un Craciun Fericit si un An Nou cu bucurii plin de satisfactii si lucruri bune...nustiu daca mai reusesc sa intru cat de curand...asa ca as vrea sa ma asigur ca ajung din timp urarile la voi...
felicitari ultimilor bulgarasi care(au ajuns in cele din urma )si care nu am apucat sa-i felicit si sa le urez un sincer si calduros LA MULTI ANI! sa fiti cuminti si sa aduce multe satisfactii parintilor!
acum imi pare rau ca nu ma mai pot lungi ,dar tb sa fug...oricum voi reveni la povesti peste ceva timp...intre timp voi sa nu ne uitati![]()
aaa..multumim de urari pe ziua de ieri pt Stefi!iote ca in cele din urma am ajuns si noi la 2 anisori la cati mai multi sa avem parte sanatosi si fericiti!
zile frumoase si distractie placuta la toata 

numai bine!
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani...
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun
popbianca spune:
buna searaaaa!
aici se incheie un an de lucru pt. mine....urmand a relua activitatea undeva prin 11 ian.![]()
pana atunci avem aaaalte treburi....de urat,voua,dragele mele un
CRACIUN FERICIT!!!alaturi de familie ,de copii minunati pe care ii avem deja si pe care ii asteptam 

...de impachetat cadouri, de pregatit braduletul pt. copila mea iubita, de vizitat bunici, unchi, matusi, rude si prieteni...de primit colindatori,de mancat bunataturi !
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia si
17+