Casnicute, harnicute(203)
Raspunsuri - Pagina 8
mhldvrc spune:
Nu mi-e frica de , dar dimineata am avut treaba si dupaamiaza n-am avut loc de scolarei, Mihai cu proiecte de ultima ora si Ty a exersat Excel-ul(nu-l folosea acasa) pentru BAC.(au avut simulare)
Monica, ma-ntrebai de patinuar, n-am mai fost, doar Mihai de vreo doua ori(meditatii la mate, teme ... un an greu ...vrea sa ramana in "Spiru" la real). Ty nu are timp deloc, se pregareste intens pentru IELTS(un rezultat cat mai bun) si BAC la care vrea 10, poate prinde o bursa din primul an(pleca sa studieze in UK)
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
monica-elizabet spune:
Mihaela, va tin pumnii la toti sa iasa asa cum isi doresc copilashii...note bune si sa ajunga acolo unde isi doresc
doina...nu stiu...zau de stiu ce e cu fetele astea...nu-i nici vreme de plimbareala...unde sunt...ele stiu...
voi cum mai sunteti?
daneluta bata e a ta atunci...ca numa' tu o revendicasi
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
doinabita spune:
Hello!
Monica, noi suntem la fel...nici...nici...Ma intreb si eu ce e cu fetele???unde au fugit?
Danelutza!!!!!!!!!!!!!!!!!!te striga Monica sa vii cu condeiul!!!
Prezentaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!condicaaaaaaaaaaaaa!!!
mhldvrc spune:
Alina, sa a-i parte doar de zile senine, sanatate si multa fericire,
sa iubesti, sa fii iubita, iar viitorul picteaza-l doar in culori trandafirii
La Multi Ani!!!! Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Danelutza spune:
La multi ani, Alina !
Va pup pe toate in ordine alfabetica, trimit mesajul calculatorul e pe moarte...
monica-elizabet spune:
si eu si va doresc o saptamana buna ca Duminica placuta nu intrai sa va urez
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mhldvrc spune:
tuturor si o saptamana cat mai buna
Ajutati-l pe Dan !
si