Casnicute, harnicute(203)
Raspunsuri - Pagina 18
mhldvrc spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
ramyteo spune:
Miha multumim de cafea
Doina La multi ani!!! multa sanatate si tot ce iti doresti!!!
Noi suntem acasa ca ficamea s-a racit si nu am duso la gradi. Vai mie ca e frig de numa zici ca vine iarna nicidecum vara
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
doinabita spune:
Multumesc mult fetelor! Dar voi pe unde sunteti? ocupate rau ? asa? noua ne merge netul ca naiba... cum bate nitel vantul...gata ...nu mai merge...
ramyteo spune:
Salutare fetelor.
Doinabita noi acum seara am ajuns acasa ca am fost plecata din oras pe la neamuri
VA la toate!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
ramyteo spune:
Doina harnica rau ... da fetele vad ca s-au cam lasat pagubase....of..
Noi am fost in alt oras la neamuri la ziua unei nepotele care a facut un an si aseara am ajuns acasa am fost rupta de oboseala ca sa nu zic ca ficamea a dormit pe autocar pana acasa a fost carata pe brate si cand am ajuns acasa s-a trezit
De abia astept sa vad pozele si va dau si voua sa le vedeti daca vreti
Acum ne pregatim ca plecam la socrii ca nu am mai fost de vreo saptamana. De jumatate de ora ii zic la ficamea sa manance si viseaza cred ca la mancare ca o baga in gura ca de bagat in gura e cu incetinitorul .. vai ce incet mananca...
IN schimb suntem bine, am ras cu lacrimi de ficamea ca unchiu meu o iubeste de numa si a luato cu el prin curte la treaba cica si a legat un pom tanar ca sa nu se incline si o punea pe ficamea sa impinga de el ficamea binenteles ca impingea (nu se inclina copacul da tragea unchiu de el) si unchiu striga "bravo Teo ia iute ce forta ai...noroc cu tine...bravo..." si ficamea ii crescuse inima de fericita ca vezi Doamne are forta necesara sa il ajute vai si cate si mai cate au facut pe acolo cand o sa am timp o sa scriu si la perle da acum fug sa ma imbrac ca imediat e amiazul si noi nu am decolat
M-am intins cu vorba
Va pe toate!!!
Suntem mari
mhldvrc spune:
Doina, sa fi iubita, fericita si sanatoasa,multi si numai bine Petrecere frumoasa
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
ramyteo spune:
Am cate-va poze cine vrea cine doreste
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=aff1f76f9fd38fdeb3a002
Suntem mari
mhldvrc spune:
Maria Mmiha sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurie
Petrecere frumoasa
pisicile meleDulciuri si www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
ramyteo spune:
Da unde sunteti mai fete????????????
Suntem mari