Casnicute, harnicute(203)
Raspunsuri - Pagina 12
mhldvrc spune:
Weekend placut
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
monica-elizabet spune:
un we fain...plin de iubire
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mhldvrc spune:
Nimeni?????
Ajutati-l pe Dan !
www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty
si
mhldvrc spune:
Matei de Bimilit, sa cresti mare, sanatos si sa le aduci numai bucurii parintilor tai Petrecere frumoasa
Ajutati-l pe Dan !
si
mhldvrc spune:
Unde sunteti?????
Daca dau o calda veniti
Ajutati-l pe Dan !
si
monica-elizabet spune:
si eu doina, mihaela
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
mhldvrc spune:
Mirela, primavara sa-ti patrunda in suflet, sa te-ncalzeasca si sa-ti aduca bucurie si iubire! La multi ani! Petrecere frumoasa
Ajutati-l pe Dan !
si
mhldvrc spune:
Am inlantuit un www.tirgumures.ro/e107/e107_images/newspost_images/martisor.jpg" target="_blank">ghiocel cu snur alb-rosu, l-am parfumat cu toata dragostea mea, l-am inconjurat cu mireasma primaverii si din tot sufletul v-il daruiesc, sperand sa va aduca fericire. O primanara frumoasa
Ajutati-l pe Dan !
si
Danelutza spune:
La multi ani, Mirela !
Iti doresc sa ai o aniversare ca-n povesti, sa-ti dea Dumnezeu fericire, noroc, sanatate si iubire !
La toate sexoasele casnicute si care mai scrim pe aici ,
Va doresc o primavara minunata, plina de iubire si fericire !