Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *29*
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui santorini Pai amandoi dormeau |
e clar ca se inteleg ....daca dorm in acelasi timp
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul
santorini spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
e clar ca se inteleg ....daca dorm in acelasi timp Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |
de
Andrei-Alexandru BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
lutoniana spune:
eu ma gandesc cum serbeaza Raluk16ziua piciului si ma tot gandesc ce o fi facut Mangulica noastra la vaccin. Mai stau un pic si daca nu apare o sun 
Nu stiu pe unde umbla ca afara e noapte (asa imi spunea mie mama...faza cu afara e noapte chiar daca era 4 jumate ...iarna )
Eu am fost cu carut, copil si eu sa ne cantarim..adica doar David ca eu nu vreau sa ma intristez acum de sarbatori....insa se amanase sedinta de la nursery ....cica pt 6 ianuarie...si ce eu nu-l mai cantaresc pana atunci ?
Poate reusesc pe 23 cand mergem la vaccinul tura II. Sa vedem daca incepe si la noi cu 7 greutatea 

Si daca ne-au inchis aia usa in nas am mers sa cumar instalatie pe masura bradutului,l-am si terminat intr-un final ca statea in mijlocul casei de cateva zile de cand ma tot cacai eu.
Sa stiti ca si in familia mea s-a facut mereu bradul in 24 seara cand mama facea cozonaci ...sau erau deja facuti...si serbam cu tort si sampanie anii lor de casnicie....undeva pe la 35 la numar ....chiar daca au numai 55-56 de ani acum si mi-s tinerei
(au facut copii de la 20 de ani ca Meli...si uite acum ce bunici tineri sunt...asta daca vrei sa gandesti in perspectiva Meli ...nu numai ca vei fi soacra de baieti...dar vei fi si in forma si in putere
).....DAR l-am facut mai devreme ca sa incep sa torn filmulete si sedinte foto cu Davidelu sa pot face si eu ceva videoclipuri sa trimit la unii si la altii .....
Mai aveam de spus dar incerc sa-mi mai amintesc....
angelli ai fost dulce cu replica ca as fi descoperit ca pot alapta si barbatii dar din pacate nu ....
Oricum pe mine ma amuza teribil ca pot spune la orice replica rautacioasa a sotului meu...de genul (blugi nespalati, sosete desperecheate, mancare lipsa, dezordine)....suav si angelic: eu alaptez draga ![]()
![]()
Acum exagerez si eu ca ma ajuta saracul la de toate dar mai are si scapari...ca toti de-altfel ![]()
![]()
Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul 
4mykids spune:
Buna seara,
V-am ajuns desi prea multe nu mi-au mai ramas in cap,
Luto, ce frumos visezi tu, si io visez ca intr-o zi copii nostri sa aiba posibilitatea sa se intalneasca
;
Aida , multumesc nult promit ca mai adaug cateva, nu mai sari cu bata la mine
,nu reusesc sa vad pozele cu Erik , laptopul asta nu vrea si pace pe webshots si inca altceva;
Nela,
nu mai fi tristuta ca ai cea mai mare bucurie langa tine cand iti zambeste uiti de tot de dorul de casa;
Aida ,7,5 kg
ce mancati ?mancare de superman?
Am vazut in schim puiut dulce de Raluca, Stefanut si Adina doi frumosi foc
va doresc tot binele din lume
Cu scuzele de riguare ca ma l;asat memoria si nu mai stiu ce aveam de raspuns va spun ca noi dormim din ce in ce mai rau noaptea ,nici macar la mine in pat nu mai e bine al ei are spini mari, colac peste pupaza azi dimineata la 5 Iulia s-a gandit sa-si schimbe lookul si si-a taiat parul(si-a facut jumatate de breton) asa ca tre sa-i tund bretonul acum
.La noi ploua cu galeata , si vreau si eu zapadaa
;
Maria, inca nu m-am decis daca iai iCandy sau altceva ca rotile din spate sunt tot de dimensiuni mari, mai cercetez acu ma bate gandul de Mamas&Papas Ora, oricum mai vad dar te anunt cand iau ceva;
Va pup cu drag merg sa mai incarc cateva poze pana nu ma miluieste Aida;
mary_07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana ....chiar daca au numai 55-56 de ani acum si mi-s tinerei Vine Craciunul si noi deja am primit cadoul ![]() |

ai mei sunt si mai tinerei,au 42 si respectiv 44
)Am fost la cosmetica,la pensat
a trebuit sa merg cu autobuzul pana acolo si am mers in statie cu 15 minute mai repede numai sa pot sta afara in ninsoare
...asa fain a fost,ma simt de parca as fi fost plecata 3-4 ore de acasaCred ca m-am hotarat..ma tund scurt
Primul Craciun in 4 
_
Mos Craciun vine la
Alexandru si Razvan
monique02 spune:
Buna seara 
Aida superbe pozele cu iarna, si foca la fel !
Cristina_Ana mare dreptate ai cu deodorantele cu saruri de aluminiu. Am vazut si eu produsele de la Lush si am vazut ca din pacate au parabeni, alta pacoste. Abia astept sa vad cum ti-a iesit parul, si eu m-am vopsit mai demult si pe langa culoare observasem ca s-a schimbat si textura, era asa mai moale si lucios.
Sabina ce dragute sunt fetitele, si eu ca si Monica_Dicut am o slabiciune pentru copiii din combinatii, sunt foarte reusiti. Pozele sunt superb facute, ma gandesc ca sunt cu un aparat profesionist din acela cu obiectiv separat nu?
Va las si eu cateva poze
http://picasaweb.google.com/MonicaPercea/AndreeaSiTeodora?authkey=Gv1sRgCJjmhpCI9c7LKw#5415752070672764834
Azi am avut emotii ca sotul meu a fost blocat pe drumul dintre Buzau si Urziceni dar a ajuns in sfarsit la Bucuresti.

Andrecluj spune:
Buna seara de la noi, va multumesc pentru mesajele despre laptele praf. Mada Ii dau Nan HA1, dar pentru ca mi s-a parut ca face kk verde, am schimbat pe Humana, de la care kk era mai normal, dar a inceput sa vomite, plus ca nu-mi place cum se dizolva, asa ca m-am intors la Nan. De azi i-am dat Baby Calm si Debridat sa vad cum reactioneaza puiuta mica. Ca biberoane folosesc de la Nuk nr 1, gaura mi se pare mica, numai ca e haplea, pana ii pregatesc biberonul urla de foame, apoi inghite fara sa respire jumatate de sticla si se mira ca vomita. Pe mine ma ingrijoreaza, mama zice ca e normal si azi m-a scos din casa ca m-a vazut plangand de mila ei. Scriu scurt ca a primit cadou un marsupiu Chicco Soft and Dream si mufa de ma-sa nu stie sa isi puna marsupiul pe orizontala, desi are poze. Cristian Cum carne de pui? Vai vai. Cum a iesit?Pupam pe toata lumea Chiara Ada, vita mia
liliac1 spune:
Intru rapid sa scriu 2-3 cuvintele..ca sunt in urma cu 2 capitole la recuperari.
La Multe lunite, frumoasa noastra Ana!
Sa fii sanatoasa si cumintica!
Noi am vrut sa trimitem cadou pana la Cluj un plangacios...dar cand am vazut ca s-au infundat drumurile am zis sa o lasam pe alta data 
La Multe lunite, Alex
!
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
madalina84 spune:
AIDA ce copil frumos ai
si grasunel.Ioi ce gangane el,asa face si Irinel si mor de dragul lui
RALUCA_U ce scump e Stefanut,ma bucur ca in ciuda a problemelor care le-a avut el e zambaret
si Adinuta e o scumpica
MONIQUE ce fete frumoase ai
si ce imbracaminte are cea mica wow.Am vazut ca va jucati si cu zapada,super
SANTORINI sa va fie de bine plimbare si data viitoare sa faceti pozici ca noi suntem curioase rau
ELLENUTA super tare videoclipul
LUTO nici eu nu l-am cantarit pe pitic din octombrie si ajung abia la jumatatea lui ianuarie la dr,sper ca tu sa ai mai multa bafta
CRISTINA asteptam pozici![]()
MARY sa-ti fie de bine iesirea si asteptam sa vedem decizia(dar fara poze cu parola ca eu nu am putut sa vad nimic
)
MONICUTZO bravo tie ca ai reusit sa faci mancarica,la mine e tare greu
Eu am fost prin carefour,am cheltuit o caruta de bani
.Pe pici la scos tata putin ca inca fulguia si nu am vrut sa raceasca,acum doarme astept sa se trezeasca sa ii facem baie,eu il trag si mama il spala
fetele
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()
madalina84 spune:
ANDRE de la nuk am vrut sa scriu dar aveam in cap nan.sunt alea cu o forma mai plata putin,nu tuguiata cum sunt astea de le au biberoanele nu?eu din alea am avut.Pai d-aia si vomita ca trage mult si Irinel vomita adica scotea ce era in plus,dar nu era cu jet(de fapt asta e vomitat) ci doar asa cand il puneam la ragait si acum mai nou cand se joaca si se agita ii mai da laptic prin parti.Nu te mai speria,eu zic doar sa fi atenta sa nu fie pe spate si sa nu-l vezi.Multa bafta
D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
BOTEZ IRINEL
o perioada din viata mea![]()