Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Clau mie mi se pare ca seamana fff mult intre ele, oricum sunt frumoase rau. Sa-ti traiasca.

Eu am facut putina ordine intre poze, vreau sa ma duc sa le scot pe hartie pentru album.
Va mai arat si voua cateva:

http://picasaweb.google.com/ddanagh/Iarna20092010#

Va pup

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Michy sper sa mai citesti. Vezi cum faci cu trenul ca nu-i nici asta prea sigur. Eu as mai sta o zi doua pana sa plec mai ales cu copilul. Sotul a stat astazi in tren 3 ore blocat in camp intre Ploiesti si Bucuresti, la Chitila, iti dai seama pana la Dorna cat faci.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Neata!
Claucia, ce scumpe-s!
Oanamada, pai vb la telefon, nu? Iti dau pe pm noul meu numar.

Fetili, calculatoristele si dizaineritzele! Mare mare help! Stie careva unde gasesc sau cum pot sa creez o felicitare care sa aiba legatura cu curatenia? Adika as vrea sa trimit o felicitare la clienti/parteneri care sa aiba pe fundal nu stiu, un Mos Craciun spaland geamuri sau maturand sau ceva in genul. Pentru ca textul vreau sa fie ceva haios, gen: "un an nou mai bun de la Dumnezeu. Pt un an nou mai curat, sunati-ne pe noi...". Any ideas?
toti!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

www.zazzle.com/merry_christmas_from_maid_service_card-137295722026987660" target="_blank">Card sau www.greetingcarduniverse.com/-Teamwork Christmas-greeting card-469377?pid=469377&utm_source=googlebase&utm_medium=cpc&utm_campaign=google_base" target="_blank">ASTA

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Dana ce seamana Dariuca cu tatal ei, e leita. Sunteti frumosi foc, trebuie sa iau si eu costum mai gros de ski la copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Luna, prima e geniala, dar nu cred ca am timp s-o procur, cred ca ar trebui sa gasesc un designer dispus sa-mi lucreze mie acu, in prag de sarbatori Mersi mult, super tare!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

uuuuuu,unde sinteti fetele?
La sanius,faceti mancare,curatenie?
Hmm ce liniste aici.O fi ajuns Micky la vatra?
clau sint superbe fetitele,sa-ti traiasca si zic ca seamana intre ele.Poate la ochi se vede un pic diferenta de culoare.
Daria e foarte elganta si foarte frumoasa.
Oanamada cum mai e Catinca, sa scapati repede de febra.
Sanatate la toti strumfii bolnaviori.
Jadi cum mai esti,ti-a trecut depresia,te-ai hoatarat ce-ti aduce Mosul?
Eu sint fericita ca mi-au venit toate jucariile pentru copii.
La al meu i-am luat bicicleta cu roti ajutatoare,de baiat mare ,sigur o sa fie foarte incantat,ca-i curgeau balele de asta vara la copii mai mari si cum vedea o bicicleta hop,pe ea.Si un trenulet de la Thomas,nu prea e el innebunit dupa thomas,dar sper sa-i placa .
Si o sa primeasca si supermarketul de la soramea.oricum cred ca nu-i mai iau jucarii pina la vara.Sintem ingropati,vorba Alinei.

Apropo,esti foarte sesi,ca asa imi zice fimiu cand ma aranjez,la auzit pe taicasu`.Ce sexi e mami asta a noastra si acum cand ma vede imi zice esti sesi mama.

Hai mai scrieti si voi,ce bunatati pregatiti,pe unde plecati,daca plecati....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Am vazut poze superbe, avem copii frumosi.

Sa va relatez o discutie in timpul careia s-a nimerit bine sa fiu mai departe, ca altfel cred ca-i scapam o palma Sabinei. Sotul meu a trecut pe langa un loc amenajat sa-mi fac eu puzzle si a miscat din greseala cateva piese. Saby intreaba: "tati, de ce ai stricat puzzle-ul lui mami?" Tati n-are de lucru si zice "de rau, uite-asa, ca sunt rau". Raspunsul naucitor a fost: "nu, tati, nu de rau, de prost" .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Probabil in compensatie pentru vorbele de mai devreme, Saby a auzit ca a terminat masina de spalat, ne-a zis sa mergem sa scoatem rufele, eram amandoi ocupati, asa ca s-a dus, a luat ligheanul de unde il lasasem, a deschis masina, a scos toate rufele, a incercat sa duca ligheanul pana la suportul de intins rufe, nu a reusit, asa ca a inceput sa faca drumuri intre lighean si suport, a carat niste rufe si a incercat sa le intinda. Nu a dat nimic pe jos, dar s-a dus sotul sa le intinda el, i le-a dat pe rand din lighean, sotul zice ca a mers mult mai repede decat cu mine, asa incat cu alte ocazii ii voi lasa sa se descurce singuri .

Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Carla ce harnicuta Sabina. Bravo. Cu vorbitul urat nu ma enervez, stiu ca numai de la mine poate sa invete asa ceva, eu vorbesc urat rar dar mai bag cate un "shit" si "f**k" uneori la nervi, si atunci repeta si Lis imediat, noroc ca uita repede.

Noi de vineri numai la sanius am fost, azi saraca Lis mi-a zis clar "mommy stay home please!" saraca a inghetat la greu. Dar ne-am si distrat mult, cel putin Cosmin e satisfacut.

Pun cateva pozici AICI

Mergi la inceput