Strumfi de iul-aug 2007 (167)
Raspunsuri - Pagina 4
greierash spune:
Da, si eu am grija acasa sa nu am aerul uscat. Febra a avut acum o sapt, dar am "eradicat-o" fara sa ma duc la dr. Dar acum ...ma sperie dr asta de la gradi, si ma duc la dr de familie sa vedem ce zice. Dar sunt asa sceptica, pentru ca de cate ori am fost la ea, nu a fost data sa nu imi dea antibiotic, ca a avut otita sau doar a tusit eu tot cu antibiotic am plecat , dar ce sa zic, ea e doctorul, nu ? ca de eu am facut alta facultate!
Va zic miine ce si cum...
Cred ca dupa ce imi mai revin putin imi iau un max factor....
greierash mamica de Andrei
- "Traieste clipa" -
musso17 spune:
mychy,io n-am perie dintr-asta,am una grosolana,mare si grea si nici nu apuc s-o pun in par ca o ia la fuga,nasoala rau..mi-am luat una asa ca a ta,dar un no name car cica tot apesi pe un buton si te aranjeaza dar nu merge,insa sunt multumita ca imi fac treaba cu ea..si la 25 ron..merge.misto ruj,ma bag si eu..mi-am luat unul rosuuuuu de la florimar,aia de sunt in carff,insa usuca buzele prea tare,oricum zicea ca e mat deci trebuia sa ma astept..sunt ca un semafor,blonda si buze rosiiii..dar lu sotu'ii place si atunci e ok.
greieras,asa si eu cu corabiile,insa trece si atunci cine o sa aiba ruj
cafera,ce mai faceti,nu mai dai pe la noi???
oanamada,ati ajuns,cum e?
gata,plec,si asa am stat cam mult.
Luna1 spune:
Greiersh noua nu ne-a dat antibiotic si ce sa zic cand o apuca pe fie-mea tusitul zici ca acu scoate si plamanii.
Ce sa zic, eu as face asa: as lua antibioticul si l-as tine in casa o zi doua fara sa-l dau, daca s-ar inrautatii situatia l-as da, daca nu , nu.
Mychy am bagat la cap cu peria, poate imi iau si eu ceva asemanator. Eu mi-am luat placa de par profesionala, e beton ce sa zic, insa mi-ar fi mai usor cu o perie ca am parul lung acum, lung rau. Apropos cum se fac buclele alea doar la baza, adica parul drept si varfurile doar vreo 5 cm bucle mari? E vreo masinarie ceva?
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
roxy spune:
buna, luna eu citesc zilnic, toata ziua aici, da scriu mai rarut ca trebuie sa am ce asa concret , dar de citit sunt ochi si urechi .
Am o intrebare copii vostrii mananca ficatel, de pui...de orice....
Al meu cel mic nu vrea si pace, da nu ca l-a gustat si nu-i place, ca nu a pus gura, ci am avut proasta inspiratie sa-i spun ia mama si papa ficatel...iar el a facut niste ochi mari si mirat s-a dat inapoi...cum mama sa pap catel, si dus a fost.
Acum trebuie sa gasesc cum sa-i explic ca e altceva de fapt si nu-l pun sa manance cateii.
Luna1 spune:
Roxy mie mi-ar placea sa scrii mai des ca avem copiii apropiati de varsta si ma mai ajuti cu sfaturi cu cel mare ca nu stiu daca ai citit, imi cam incearca rabdarea in ultimul timp. Cu ficatelul, eu cam evit sa-i zic fie-mii ce mancam adica "ia pui, ia peste, etc". Nu stiu daca fac bine dar nu vreau sa refuze, in plus par eu ipocrita de genul "vai mami uite ce pui frumosi, si ce pesti minunati, si ce vitei draguti" iar seara ia si mananca animalele de le mangaiai mai devreme.
Ficatel de pui fac prajit cu sos de usturoi si piure, mananca dar nu des.
Numeste-l altceva.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
jadi spune:
Hello, is there anybody in there?
Deci ieri am stat acasa, azi sunt mai bine, parca mi-a trecut si raceala/gripa ce doamne iarta-ma oi fi avut!
V-am citit din urma, toate bune si frumoase. Si ai mei la fel, va citesc si maine .
CarlaV spune:
Mychy, sa folosesti sanatoasa peria si rujul!
Claucia, frumoase ambele dansuri .
Greierash, si eu cred ca tusea lui Andrei are legatura cu aerul de la gradinita, daca nu este prea uscat, poate sunt alti factori alergeni (mobila veche, saltele de pat murdare, igrasie etc.)
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby 2-3 ani*******mare(7) oct. 2009*******mare(5+6) august 2009 *******mare(4) iulie 2009 *******mare(3) iunie 2009 *******mare(1)2009 *******mare(2)2009 *******Saby la 2 ani
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
roxy spune:
da luna incerc sa scriu mai des da sper sa am si ceva interesant de spus.Avem intradevar copii cam de o seama, unde mai pui ca fata ta s-a nascut in ziua cand trebuia sa se nasca al meu cel mic, pe 11 , da al meu a fost mai puturos si a ales sa mai stea pana pe 17 cand l-am scos ca ce-i prea mult strica , deja vroia sa intre in a 42 saptamana, da ce e dupa el...acum l-as cam baga la loc da nu e dupa mine.
Cu cel mare nu stiu ce sa-ti spun, e mai copilaros al meu, inca nu e la intalniri cum spui de Cosmin, dar mofturi are cat incape, si pe cat de linistit si facea cum ziceam eu cand era mic, acum s-a luat dupa fratesu si a schimbat nota, incearca si el sa vada daca merge.
Dar iau si eu fiecare zi cu ce vine si rezolvam pe parcurs.
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Ninge si la Brux, he-he, e superb afara, erau fulgi asa de mari si frumosi. Dar, ca de obicei in Belgia, ninge o data pe an si atunci se blocheaza toata tara, de la noi de la serviciu nu se poate iesi nici in drumul din fata cladirii, e complet blocat totul, in toate directiile. Ar trebui sa plec si eu peste o ora si nu cred ca am pe unde.
Michi, sa folosesti cu placere peria si rujul. Esti dibace daca ai reusit sa te coafezi cu ea, pt ca am si eu una exact la fel dar nu ma impac prea bine cu dansa; eu am firul de par f subtire si mi se pare ca usuca rau varfurile, plus ca nu am reusit deloc sa-mi aranjez parul cum vroiam, mi se incurca mereu si se opreste si nu am rabdare sa stau sa bibilesc.
Jadi, ma bucur ca esti mai bine.
Mai, m-a ucis Sonia aseara si azi-noapte cat a tusit, efectiv nu s-a oprit, nu a dormit, a vomat si putinul pe care-l mancase . V-am zis ieri ca merg cu ea la dr, i-a mai adaugat chestii in aerosoli si mi-a dat si reteta de antibiotic sa-i dau "daca peste doua zile mai tuseste asa de rau" . Acum eu nu sunt fan antibiotice, dar decat s-o mai las doua zile sa se chinuie am preferat sa i-l dau incepand chiar de ieri. Azi e un pic mai bine iar la pranz a recuperat ceva din somnul lipsa.
Multumesc frumos pt urarile de sanatate.
Tineti-mi pumnii sa nu dorm pe la serviciu, masina mea trece peste tot, mai putin peste alte masini .
Pupici si o seara buna,