Strumfi de iul-aug 2007 (167)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Roxy . Cosmin a devenit mai ok, insa da cu limitele ne mai suparam noi, a uitat unde sunt si trebuiesc trasate mereu, parca s-a mai calmat si cu topaitul de cateva zile.

Apropos v-am zis ca i-a luat mama cadou pentru prietena lui?

Acu sa nu intelegeti gresit, la ei e alta idee de prietenie, sunt asa cica prieteni prin biletele una alta, dar atat. I-a luat mama azi o canuta cu un ursulet in ea sa i-o dea cadou de Craciun.

Anto sanatate multa Soniei, offf, sper sa scapati repede sa va puteti bucura de munte. Cu inzapezitul stiu cum e, aici deja la 5 cm de zapada nu mai merge lumea la servici, se inchid scolile, si zici ca ai gipan? Ca numai un jeep poate sa mearga prin orice.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Anto sanatate multa Soniei, offf, sper sa scapati repede sa va puteti bucura de munte. Cu inzapezitul stiu cum e, aici deja la 5 cm de zapada nu mai merge lumea la servici, se inchid scolile, si zici ca ai gipan? Ca numai un jeep poate sa mearga prin orice.

Mersic de urari. Am ajuns cu bine acasa si trebuia sa ma duc pana la dr sa iau o hartie si mi-a zis sotul sa-l las pe el sa se duca, sa se dea cu masina pe zapada . Ihi, avem gipan, Land Rover Freelander.

somn usor

Mergi la inceput

Anto misto masinuta aveti.

Aici viscoleste. Trag sperante ca pana maine se face de min 10 cm si nu merg la serv si fac oameni de zapada. Deja e de vreo 5 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Seara buna fetele!
Am apucat sa citesc si eu in diagonala cate ceva...am ramas rau de tot in urma!
Am vazut poze frumoase cu Saby, Adeluta si pe Alina Cat Woman!
Stiu ca Michy si-a luat perie si ruj , am aflat ca unii dintre voi sunteti bolnaviori...asa ca va urez sanatate si sper sa nu mai aveti belele din astea!
Georgi, da iubita, am ajuns cu bine, dar sunt din nou cam chiauna....Catinca mi-a tot facut episoade febrile, dar azi am pus capat problemei pentru ca a spart si penultima masea...inca una si am scapat!
Azi mi-am petrecut doua ora la prietena mea mamica de gemeni de o luna si cateva zile, incercand s-o ajut putin ca era cu nervii la pamant....unul din bebei are crize grave de colici si nu se linisteste cu nimic...asa ca am stat cu el in brate sau pe masa de infasat si am incercat sa-l ajut sa scoata gazele din burtica. A fost un sentiment foarte ciudat si placut...atata doar ca el micutul e la o luna cate era Cati la nastere...adica mi se pare mic rau de tot, dar mult mai mare decat era la ultima mea venire in tara.
Catinca este in al noualea cer ca este acasa, ca este cu bunicii, ca este cu prietena ei Cristinica, ca se tavaleste prin zapada etc, etc.
Maiine imi vine si sotul asa ca vom reuni familia si voi avea si eu timp sa mai fac una alta.
Tanti care ne face noua curatenie s-a imbolnavit de gripa asa ca m-am apucat sa fac eu, cat doarme Catinca, cate putin...azi un geam, maiine altul...asta este!
Maiine seara ma duc la o petrecere de Craciun a firmei unde lucreaza tatal meu.....asa ca voi experimenta cum se comporta Catinca o noapte, dupa fooooarte multa vreme, fara mami. Am de gand s-o las la socrii pentru ca sotul imi vine cu avionul de seara si cel mai probabil va veni si el la petrecerea cu pricina, direct de la aeroport....asa ca n-are sens s-o trambalez de colo-colo.
Cam asta despre noi...pe foarte scurt!
Madalina si Vio....cum ramane...ce decizie ati luat cum si unde ne vedem?
Pup

Oana siCati mica (2 ani)

BLOGUL NOSTRU

Povestea iepurasului Bocanila

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatzaaaaa...........
tzinetzi-mi pumnii sa pot pleca maine la dorna!!!!!!!!!!!
...si urati-mi nervi tari sa n-o kilaresc pe Morty! nu ma intrebati de ce.........ca nu va zic . consum literele de pomana!
la noi viscolesteee............rauuuuuuuuuuuuuuuu.........

Vine, vine Mos Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Neata'

Mychy, iti tin pumnii! Si..nervi tari!
Anto sanatate multa, sa treaca repede... Luna, sanatate si voua,
Si care mai sunteti bolnaviori, sanatate tuturor..

Am fost aseara la dr cu Andrei.. l-a consultat, si a zis ca nu are nimic...i-am zis ca dr de la gradi l-a consultat si a zis ca are traheobronsita, ca a auzit nu stiu ce... Dr de fam nu a auzit nimic cand l-a ascultat, gatul nu e rosu....a zis sa mergem in continuare cu Prospan, eventual sa ii dau seara Ketof sau Aerius, ser in nasuc, ceaiuri si supe calde si sa nu il scot afara daca bate vantul, ci doar cand e ger uscat.
In rest, el e vioi, mananca bine spre foarte bine, iar de tusit, cum v-am mai spus tuseste de cateva ori pe zi, seara dupa ce adoarme sunt cu ochii si urechile cat cepele, dar respira bine, nu se aude nimic, aseara nu a tusit deloc. Il urmaresc in continuare, si sper sa fie bine.
CarlaV, da la gradi e aerul cam uscat e si destul de cald, plus ca el a avut patutul langa un calorifer...

Musso, pupici am vrut sa iti zic ceva, dar nu mai stiu ce....
Oana, bine ai venit.
Jadi, ma bucur ca esti bine, ca nu te prindea.....starea aceea...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mychy , cu ce vrei sa mergi cu trenu sau cu masina? Ca cica E 85 s- a inchis pe o portiune.... dar poate se rezolva pana miine...

greierash mamica de Andrei

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Bai nu imi vine sa cred cata civilizatie aici. Eu deja sunt la serviciu, sunt foarte putine masini pe strazi, strazile mari au fost dezapezite, numai strazile micute sunt o problema, zapada e de vreo 20 cm si strazile adiacente sunt nedezapezite. In fine pentru ca scolile se inchid, si pentru ca se dau avertismente sa se circule cu masinile doar in caz de necesitate lumea ori ramane acasa, mucesc de acasa sau isi iau liber, ori merg cu autobuzul. Deci pe strazi circula doar masini care trebuie sa ajunga, ce sa zic, am fost fericita dimineata ca erau doar cateva masini pe strazi.

Plus revenind la civilizatie, toata lumea circula cu 20 mile la ora desi loc era de mai mult, plus tinea o distanta de 10 metri cel putin, si la stop se opreau toti la vreo 5 metri cel putin de mine.

Sunt impresionata, e prima oara cand e asa multa zapada si cat de civilizat se poarta toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

greierash, cu trenul, normal!

Vine, vine Mos Craciun!

Mergi la inceput

Ce sef de treaba am. Azi a mers si a cumparat o saniuta la prima ora pentru fetita lui si intamplator a cumparat si sotia lui una. Eu l-am intrebat de unde a luat-o si el mi-a dat-o pe asta mie cadou, desi m-am oferit sa platesc, a zis ca nu-i trebuie si copiii mei sa "have fun". Ce dragut!

Mergi la inceput